- 19 Haziran 2019
- 473
- 274
- 18
- Konu Sahibi invictus34
Fikirlerinizi bekliyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mucize anlamı da var, fonetik açıdan güzel ve soyadımızla uyumlu. Başka isim bulamadımTürkçe kökenli olması güzel, ancak neden "işaret" koymak istiyorsun ismini?
Ben her zman kurandan gecen bir isim taraftarym. Beliz kuranda geciyormuki
Bence güzel bir isim.![]()
Anneler tarafından farklılık olsun diye seçilen ve birçok kişide duya duya farklılığı kaybolan bir isim.
Tavsiyeniz var mı peki hem anlamı güzel hem fonetikBence kulağa hoş gelmiyor anlamına bakmadım ama dedikleri gibi işaret ise çok kötü.
Hayır değilFarklılığı kaybolsun önemli değil sizce güzel mi mesela
Tavsiyeniz var mı pekiHayır değil![]()
Azra'nın anlamı da bakire kız.Diğer topik den takip ediyorum da sizi bence Azra beliz den daha güzel hem. Herkes orada Azra ismini kotulemis siz de etkilendiniz. Hz Meryem'in bir diğer ismi de Azra imiş mesela.
Ben kimseye cahil demedim herkesin kendi yorumu . İki ismi karşılaştirdim beliz den Azra güzel buda benim yorumumAzra'nın anlamı da bakire kız.
Neden öyle bir ikinci ismini olduğunu az çok bilirler sanırım. Insanlarımız o kadar cahil değillerdir (!), sence de öyle değil mi![]()
Beliz sanki Yeliz miş de nüfus memuru yanlış yazmış sanılacak bir isim.Fikirlerinizi bekliyorum![]()