belki beni merak etmissinizdir tedavim nasıl oldu diye

vuslatizmir

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2023
369
382
23
eşim kaza geçirdi omuzu kırıldı kıbrısa gitmiştik doktor rahim duvarın cok kalın kanser ola bilirsin dedi neyse tedavi ertelendi parca alındı cok sevindik temiz cıktı kurbanlar adaklar kestik kıbrıstan eli bos geldik sadece sperm verdik 9 yumurta döllendi 5.gün eböriyosu donduruldu bu adetle tekrar tedaviye baslaycaktık adetimi bekliyorduk cok pahalı pahalı iğneler vurulmustum rahim kalınlıgim için esim bir kaza gecirdi omuzu kırıldi 10 tane platin takildi hayatımız alt üst oldu 1 sene belki çalısamıycak olsun canıma birsey olmadı ya tedavşmde 3 ay gerilediedi en bastan baslayacagız hep bir engel cıkmaya basladı Allah beterinden korusun ama bilmiyorum

İkinizede çok geçmiş olsun Allah sağlık şifa versin inşallah en kısa sürede bebeğinizi kucagınıza alırsınız

Sağ salim ya eşiniz gerisi önemli değil inşallah hızlıca süreciniz geçer 5. Gün embriyolarının tutma ihtimali baya yüksek inşallah kavruşıunuz ikinizede moral olur bu süreçte 🙏💜

eşim kaza geçirdi omuzu kırıldı kıbrısa gitmiştik doktor rahim duvarın cok kalın kanser ola bilirsin dedi neyse tedavi ertelendi parca alındı cok sevindik temiz cıktı kurbanlar adaklar kestik kıbrıstan eli bos geldik sadece sperm verdik 9 yumurta döllendi 5.gün eböriyosu donduruldu bu adetle tekrar tedaviye baslaycaktık adetimi bekliyorduk cok pahalı pahalı iğneler vurulmustum rahim kalınlıgim için esim bir kaza gecirdi omuzu kırıldi 10 tane platin takildi hayatımız alt üst oldu 1 sene belki çalısamıycak olsun canıma birsey olmadı ya tedavşmde 3 ay gerilediedi en bastan baslayacagız hep bir engel cıkmaya basladı Allah beterinden korusun ama bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım ,canınız sağ çok şükür sağlık herşeyden önemli herşey yokuna girer inşlh herşeyin hayırlısı olsn inşlh

Ben de size yazacaktım ne yaptınız diye. Canınıza bir şey olmasın şükür önemli olan bu. Stresli zamanlar üstüste gelmiş ama gelmiş geçmiş olsun inşallah sonrasında güzel sürprizler sonuçlar alın beterinden korusun

Back
X