Belki bir tavsiye ise yarar

gupse3232

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
277
144
48
Ağrı
Icimi dökmeye cok ihtiyacım
Daha iki aylık evliyim gün asırı kavgalarımız oluyor temel sebep para esimin para konusunda naptigini bilmiyorum telefonunu cüzdanını sır gibi saklıyor istediğimde kesinlikle vermiyor düzenli borcu var düzenli paraya ihtiyacı var ona guvenemiyorum o yüzden destek de olamıyorum kavgalar da sinirime hakim olamıyorum evliliğimi oturtamadim sanki hep birsey eksik kalıyor (((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu erkekleri anlamak mümkün değil inan..Aramıza hoşgeldin demek istiyorum..Erkek milleti maddi anlamda sıkıntı çekince çekilmez bir hal alıyorlar sanki o sıkıntıyı biz onlar ile çekmiyoruz..!!!

Neden sakladığını sorun sakim sakin bir akşam dışarı çıkın ve açık açık konuşun..Sorunun ne olduğunu artık herşeyi paylaşmanız gerektiğini anlatın ama sinirlerinize hakim olmanız gerek güzel güzel sakince sorman gerek ) ve tavsiye dışarıda konuşun

bu konu büyük problem..

aynısını yıllardır annem ve babam yaşıyor, annem bizim için boşanmadı ama o kadar yıprandı ki..

adam dediğin cüzdanını harcamasını gizlemeyecek..

yol yakınken bu problemi çözmeye çalışın, zamanla değişir diye beklemeyin derim..

mümkünse bir aile terapistine gidin..

yaşamayan bilemez, Allah yardımcınız olsun..

Saolun tavsiyeler icin cok konuşmaya çalıştım fayda vermedi düzelir diye bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…