belki birkaç güzel insan bu yazımı okur ve beni rahatlatır....

pakoje

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
98
64
288
Ankara
arkadaşlar hepinize mutlu pazarlar diliyorum.... evet bugün bi pazarı daha geride bırakıyoruz ve benim ağlamaktan gözlerim şişti... ben üç kez anne adayı oldum ancak bebeklerimin hepsini kaybettim hiç biri yaşamadılar karnımda öldüler... içim o kadar yanıyor ki dün akşam misafirliğe gittik ve evin küçük güzel kızı kucağımdan hiç inmedi ve en sonunda benim kollarımda uykuya daldı onu odasına ben götürdüm üzerini örttüm yanaklarına öpücük kondurdum... ama o çocuk benim değil arkadaşımındı... eve geldik evimiz bomboş çocuğumuzun odası bomboş saatlerce düşündüm hep böyle yalnız mı kalacağız dedim.. yarın eşimin semineri var ve biraz önce arabasına binip şehir dışına çıktı ben evde yalnızım ağlıyorum ağlıyorum.. anne olmak istiyorum eşimi çok seviyorum onunla bir bağımız ikimizin kanından olan evlatlar istiyorum.. eyyy yüce yaradanım kimi doğurup balkondan atıyor ,kimiyse hergün bir bebek için saatlerce göz yaşı döküyor... Anne olmak istiyorum bana anne diyen evladım olsun istiyorum...

canım benim sen bu kadar yakarıyosun ya allahım sesini duyuyordur elbette anne olacaksın zamana ihtiyacın vardır belki, kayıpların olmuş, allah sabır versin ama hiçbir şey çaresiz değildir heleki böyle durumlarda tıp ne kadar ilerledi biliyosun, hiçbir zamana karamsara bağlamıyosun, iyi düşünüyosun, iyi şeyler oluyor lütfen kendini üzme, hiçbir şey sonlu değildir. bekle zamanı gelcek senden de o güzel haberleri alcazzzzzz

canım benim çok teşekkür ederim... bu durumu çok kişiyle konuşamıyorum ailemle konuşsam çok üzülüyorlar eşim zaten hayal kırıklıkları içinde ve bebekleri o kadar çok severki .... inşallah rabbim bizede isteyen herkese de çocuk sevgisini tattırır ... dediklerinde çok haklısın teknoloji ve doktorlar bizede önce rabbimin isteğiyle yardım eder inşallah...

canım ben de anne olmak istiyorum ben de eşimi çok ama çoook seviyorum ve aynen senin gibi ikimizden bir parça evimizi şenlendiren sesler istiyorum
ben hiç hamile kalamadım bir sürü tedaviler denedik operasyonlar geçirdik 7 yıllık evliyiz ama olmadı
ama bulupta kaybetmek daha zordur eminim ...
Allahım bütün isteyenlere arasında size de bize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah ....

Cnm bemim haklisin tabi insakka bi gun sende anne olucaksib ve gozyasi fmdoktugim kadar guzek bi duyguymus diyeceksin
Tatlim uc kaybin kimyasak gebelikmi ne sekilde yasandi
Gerekki arastirmakar yapildimi kayiplarinindan sonra

bizimle aynı derdi paylaşan o kadar çok insan var ki ben daha geçen sene ikiz bebeklerimi kaybettim erken doğum yüzünden 6 aylıkken doğum yaptım malesef kaybettim bebeklerimi biri kız diğeri erkek ti.hala yanıyor kalbim unutamıyorum unutmakta istemiyorum.Ama biliyorum ki benimde bir bebeğim olucak.şöyle düşünüyorum ya hiç hamile kalamasaydım daha kötü olmazmıydı.yine bir şansımız var.canını üzme çünkü bu çok etkiler insanı.Sağlam ol,morelini bozmamaya çalış.Rabbim bizimde gözyaşlarımızı dindiricek elbet o her şeyin hayırlısını versin.sağlıklı bebişler versin bizlere inşallah.

Cnm bemim haklisin tabi insakka bi gun sende anne olucaksib ve gozyasi fmdoktugim kadar guzek bi duyguymus diyeceksin
Tatlim uc kaybin kimyasak gebelikmi ne sekilde yasandi
Gerekki arastirmakar yapildimi kayiplarinindan sonra

yok canım benim ilk bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durdu sonraki gebeliğim ikizdi ancak kese göründü kalpleri hiç atmadı son gebeliğim ise 15.haftada kalbi durdu ve son bebeğimizi gen testine gönderdik turner sendromlu çıktı.. eşim ve ben gen testi verdik hiç bir şey çıkmadı.. kan pıhtılaşma tersi verdik .... tüm hormon testleri yapıldı... şimdi ise tüp bebek denemesi yaptırın diyor doktorlar ama çok korkuyorum hadi yine kaybedersem diye..

Üzülme canım her şer de bir hayır vardır sabırlı olmalısın. Bol bol dua et Allah'a bir kapı kapanır digeri açılır İnşAllah herşey gönlünce olur..

Turnervsendromu nevdemek tatlim kan pihtilasma sonucu ciktimi oda buyuk etken kayiplarda gercektn 4 kayip cok zor cnm ama insalka sirunun cozulup by sefer sagliki bi gebelik yasicaksin
En iyisi bak hamile kalabiliyosun ina engelyok sorunlari cozum yoluyla hersey yoluba giricek
Son kaybin be zamandi

Son düzenleme:

ay inanmıyorum arkadaşım allahım sabır versin 6 ay çok uzun bir süre nerdeyse bebekler gelişimini tamamlamış... benimde ikinci gebeliğim ikizdi duyduğumda şok olmuştum ozaman diyarbakırda yalnızdım öğretmenim ben oraya tayinim çıkmıştı eşime telefonda haber verdiğimde nutku tutulmuştu.. unutulmuyor arkadaşım her bebeğin rahmimize düşen her canlının içimizde ,yaşantımızda bıraktığı bir iz oluyor.. ben hala şimdi ilk bebeğim dursaydı 4 yaşına girecekti mayısın 21'de diyorum..

ahh güzel arkadaşım bende 6. yıla giriyorum inan iki durumuda yaşamak çok zor senide anlıyorum her ay bir umut bekliyorsun sonrası hüsran oluyor bu ay hamile miyim acaba? derken kendini hayal kırıklıklarının içinde kalbin parçalanmış buluyorsun... bunları yaşadık yaşıyoruz....

turner sendromu sadece kız çocukların olan bi gelişim geriliği hastalığı... kan pıhtılaşması çıktı ancak son gebeliğimde her gün iğne vurunmama rağmen bebeğim düştü nedeni is sendromlu olmasıydı... 12 martta kaybettim ben son bebeğimi... şimdi ankarada iyi bir doktor bulduk tabii ne kadar iyi bilmiyoruz onunla başlayacağız haftaya gideceğiz bakalım..

Anladin tatkim rabbim dermansizini vermesin cizukwbikcek bi problem arkadasim anladigim kadariyla
O yuzden hep umutla bak tatlim dr a gittiginde gelismleri yaz mutlaka
Acaba boylw bi durumda tup bebekmi yapikiyo
Bide bebek kiz oldufundami kayip yasaniyo

Pakoje arkadasım çok üzüldüm senin için Allahım sabır versin İçinin nasıl yandığını az cok anlayabılıyorum benimde bebeğim 29 haftada beni bıraktı capcanlı herseyı tastamam bebek.bizimde ilk evladımız olacaktı.
Benim kendimi toparlamak için kendime söylediğim şeylerı sana da aktarmak istiyorum,müsade edersen yanlış anlamazsan
Öncelikle şükredelim Allaha bin şükür sen eşin saglıklısınız berabersiniz bunca acıya beraber katlanıp destek olmuşsunuz allah sizi ayırmasın
İkincisi sende saglıklısın hamıle kalabiliyosun hıç çoçuk sahibi olamayacak insanlar var tıbbın çare bile bulamadığı,bin şükür böyle bir probleminiz yok
3sü ki en önemlisi inanmak.olumlu düşün olumlu olsun burda o kadar çok arkadas varki hep bizim gibi acı çekmiş ama sonra saglıklı evladı olmuş bizde öyle olucaz bunca istek bunca bekleyiş hepsi gececek 40 yasında bile doğuran olduğuna göre biz anne olmayı istemekten vazgeçmeyeceğimize göre mutlaka olucak
4sü dua et,eğer ininçlı bir insansan bilki Rabbim bizim bu hallerımızı görüyor.Rabbim sevdiği kullarına acı yasatırmış,kimseye kaldıramayacagı güçlük vermezmiş.V e tabi kulunun dualarını gerı çevirmezmiş Hepimizin evlatları olacak onun izniyle
Sende güzel haberlerini burdan vereceksin Allahım sana dayanma gücü doğru zamanın gelmesini beklemek için sabır versin

allah senin ve senin gibilerin yardımcısı olsun inşallah tez zamanda senin bebeğin kucağında yatar. kayıpların için çok üzüldüm benimde ikiz bebeklerim 9 ay önce karnımda öldüler işin kötü yanı bu yıl ramazan bayramının ilk günü bebeklerimi kaybedeli tam 1 yıl olacak o gün nasıl benim bayramım olacak ki? böyle gün sayıyoruz işte sende toparlan braz güçlü olmaya çalış inşallah bu defa güzel haberlerini yazarsın allaha emanet ol..

bende canımı kızımı 12 gün sonra kaybettim.29 haftalık dogum yaptım.o hastane koridorlarını 12 gün eşeledim gidip geldim.
Ama kızım melek oldu.ne mutlu onun adına seviniyorum dünyadaki yoklugunun acısı ise bambaska.
İnş Rabbim bu imtihanlarımızın sonunda güsel seylerde yasatacak hayırlı saglıklı sıhhatlisini bizede nasip edecektir.
Asla umudunu yitirme.Yaradan herseyin en dogrusunu bilir muhakkak.

merhaba 27. haftam ve turner şüphesi var sizinkini nasıl tedpit etmişlerdi anlatırsan çok srvinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…