• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

belki de bu sefer basaririz ne dersiniz???

yastokat

allahimm zayiflasammm
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
288
182
103
Hayatimda evlenip cocuk dogurana kadar normal olculerde biriydim.ayrica atanamamis bi ogretmenimde..hallerimin yarisini zayiflamak yarisini atanmak kapliyor..bu iki syres ust uste gelince benn cilginlar gibi yemek yemek istiyorum..ac olsamda olmamda hiccc fark etmezz..arkadas diyorum nasil bir midesin sen...ogutucu resmen!!ben rejim deyince bile urkuyorum artik.ozaman daha cok yemek yemeyi dusunuyorum.suan 72 kilo filanim..ideal kilom55 gibi.34 yasinda bir cocuk annesiyim.gelin biz bu kilolarin heppsinden kurtulalim su dar kotlardan bizde giyelim..bugun gordum ne tatli renkleri varmis..herseyy zayiflar icin ya...bi daha ki yazimda bi akrabamdan bahsedicem..kadinn delii kilo verdi.eski hali gozumun onu de..hem size hem bana ornek.olsun feyz aliriz belki..anliycaniz ham yar hem yoldas olacak hanimlar gelin birbirimize guc verelimde bu sefer belkide basaririz ne dersiniz?

Anlatacagim akrabam sevgili gorumcembu kadin benden bir yas buyuk jilo olarak da baya bi vardi..ozellikle gitmez denilen kalca varya ordan kiloluydu ustu dumduzdu ama bi basen kalca vardi anlatamamm.onece meshur yag yakici cay yapti aksama kadar onu icti.sonra yediklerine dikkat etti.her seyi cok iyi yedi ama ekmegi nerdeyse ucundann yedi okadar.cani tatli isteyince gitti bi tatli kasigi nutella yedi aksamlari oda bir kez devamli degil..firaat buldukcada yurudu..simdi cillopp gibi oldu.kiziyla ayni beden dar kot giyiyoo walla..hic 35 yasinda iki cocuk annesimiymis demezsiniz..azim arkadas azimm 6 aydada 20 kilo verdi cok rahat.simdi mide kuculdu ne.yiyo ne kilo aliyo.genc kiz gibi giyinip geziyo..bizede ders olsun bu bakam..

Motive edici bir hikaye darısı benim gibi iradesizlere çok yemiyorum ama düzensiz öğünlerim,bazen çok yerim bazen hiç..ama zayıflık takıntım var çok beğeniyorum zayıf ve şekilli vücutları elbise de özellikle çok fark ediyor,çok zarif duruyor.Hayatımda ilk defa diyet yaptım geçenlerde patates diyeti 3 günlük orda yazandan bile az yedim ama 5kg değil 2 verdim,o da kesin sudan,kastan girmiştir.

Hayatimda evlenip cocuk dogurana kadar normal olculerde biriydim.ayrica atanamamis bi ogretmenimde..hallerimin yarisini zayiflamak yarisini atanmak kapliyor..bu iki syres ust uste gelince benn cilginlar gibi yemek yemek istiyorum..ac olsamda olmamda hiccc fark etmezz..arkadas diyorum nasil bir midesin sen...ogutucu resmen!!ben rejim deyince bile urkuyorum artik.ozaman daha cok yemek yemeyi dusunuyorum.suan 72 kilo filanim..ideal kilom55 gibi.34 yasinda bir cocuk annesiyim.gelin biz bu kilolarin heppsinden kurtulalim su dar kotlardan bizde giyelim..bugun gordum ne tatli renkleri varmis..herseyy zayiflar icin ya...bi daha ki yazimda bi akrabamdan bahsedicem..kadinn delii kilo verdi.eski hali gozumun onu de..hem size hem bana ornek.olsun feyz aliriz belki..anliycaniz ham yar hem yoldas olacak hanimlar gelin birbirimize guc verelimde bu sefer belkide basaririz ne dersiniz?

merhaba bende 31 yasindayım 9 aylık bebeğim var. 74 kilo yum 60 olmak istiyorum.
3 aydır diyetteyim :))))))

ne durumda acaba diyetler? ben hala başlayamadım malesef.

Back
X