belki de konusmaya ihtiyacım var :(

elvin00

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
11
0
6
herkese selam once de yazmıstım buraya 3 yıılık bir ilişkim bitmişti sonra geri geldi yuva kurmak istedigim ınsansın ya kopmayalım biz bitirmeyelim diye ardından yıne kırdı incitti beni ıkı gecti yüz yüze görüsemüyoduk geliyorum artık dönüyorum diyince o kadar mutlu olmustum ki daha yoldayken dönüyorken tatile gidiyorum ben bi haftalıgına anlayısla karsıla dedi ki ıkı ayı da gecti görüsmememize ragmen üstüne belki haklı belki haksız yere kızıyorum gştmeni istemıyorum en azından bi kac gün sonra git dedim bana deger vermiyosun konusmıcam dedim diye bi ton küfürler hakaretler bende patladım küfür olmasa da kötü bi insan oldugunu vicdansız oldugnu söyleyince seninle görüsmek benim karnımı doyurmuyo dedi simdi ayrıldım bitirdim ama malesef yasanan cinselliklerin pişmanlıgımı yoksa sevgimin deger görmemesi mi o kadar caresizim ki bana yasattıklarını yasasın istiyorum ah ediyorum ama gözümün önünde gece hayatına kendi hayatına devam ediyor net ortamından resimlerini gezmelerini gözümn içine içine sokuyor ben aglıyorum o eglencesinde acıma bile saygı duymuyor nasıl toplicam kendimi nasıl cıkıcam bu ısın içinden aklım allak bullak oldu

Sen gör diye o fotoğrafları atiyor belki uzuluyodur ama öyle bi insan ne kadar uzulebilir ki??.. Senin tek goz yasina degcegini zannetmiyorum. Biliyorsun ki zamanla her şeh unutuluyor bu da silinicek hafizandan Birak o eğlenmeye gezmeye devam etsin.. Biz bunu yapamiyoruz iste yüreğimizde ayriligin acisi varken gezemiyoruz eglenemiyoruz.
Ama biz acimizdan kurtuldugumuz zaman onlarin acisi basliyor emin olabilirsin. Kendini daha fazla üzme daha ne günler goruceksin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…