- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
- 358
Geçenlerde konu acmistim arkadaslar. Karar verdim korunmayi bırakmaya. Eşimle konuştum biraz daha bilinçlenmeliyiz dedi. Açıkçası şaşırdım çünkü ben şimdiden çocuk eğitimi , bebek bakımıyla ilgili kitaplar okuyorum. Ayrıca öğretmenim ve eğitim psikolojisinden de anladigimi düşünüyorum. Bebek bakimina gelince en küçük kardeşim doğduğunda 15 yaşındaydım ve altini bezleyip mamasini verebiliyordum. Yani bu bana bahane gibi geldi.
Ayrıca en büyük korkumda olmamasi
Eşimle paylaştım bunu olur inş olumsuzu düşünme dedi. Tamam ama bi de realite var. Şuan benim yaşıtım iki arkadaşımın da bebeği olmuyor ve görünürde hiç bir problem bulamiyor dr lar. 2 dr a gitmiştim ikisi de bebek istiyorsan geciktirme demişti. Eşim 30 yaşında ve bence baba olabilecek olgunlukta birisi. Baskı yapıyor gibi olmak asla istemiyorum
Anlayacaginiz ne yapacağımı şaşırdım

Eşimle paylaştım bunu olur inş olumsuzu düşünme dedi. Tamam ama bi de realite var. Şuan benim yaşıtım iki arkadaşımın da bebeği olmuyor ve görünürde hiç bir problem bulamiyor dr lar. 2 dr a gitmiştim ikisi de bebek istiyorsan geciktirme demişti. Eşim 30 yaşında ve bence baba olabilecek olgunlukta birisi. Baskı yapıyor gibi olmak asla istemiyorum