- 9 Şubat 2015
- 408
- 605
- 103
- Konu Sahibi Baldakituzz
Iyi geceler kizlar baslikta da soyledigim gibi belki devede kulak kalacak.Amannn dert ettigin seye bak diyeceksiniz.Ama konuyla ilgili gercekten farkli örnekleri merak ediyorum.Nisanlilik sureci zor ve yipratici evet bu surecte ciddi anlamda zor zamanlar gecirip de evlendiginde zamanla hersey yoluna gireniniz oldu mu?Biz nisanlimla ayni yerde gorev yapiyoruz ordayken problemlerimiz yok denecek kadar az ve cözmek de bir o kadar guzeldi. Ancak ne zaman ki memleketlere geldik daha zorlasti sanki benim alinganligim desem o kadar da degil diyorum. Dugun yaklastikca geriliyoruz sanirim. Yanyana oldugumuz gunleri bilmesem evlilik icin sorgulardim bu iliskiyi . Haliyle simdi de acaba nasil olacak sorulari da geliyor aklima . Hani benzer durumlari yasayaniniz vardir belki dugune bir ay var sacma sapan konulardan kalp kirabiliyoruz ya da ben kendi kendime kiriliyorum. Kotu seyler dusunup de o enerjiyi uzerimize cekmek de istemiyorum ama bazen elimde olmuyor. Bu zamanlari nasil astiniz bugunlerdeki bos yere cikan tartismalarin evliligimiz zamanlarina yansimasindan da korkuyorum acikcasi