belki sacma gelebilir ama cok canimi SIktI sonu gelmeyen cümle

SenEsittirBen

Limon cicekleri
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
481
5
96
- Yurtdışı
Merhaba arkadaslar,
bugün canim cok sIkkIn. Birde size danisayim dedim derdimi.
Bugün okulda tenefüste 3 kiz dersin baslamasini bekliyorduk ve konusuyorduk biraz.
Aralarindan bir arkadas bu aksam eglenmeye gidecegini ve belki orda prensini bulma ihtimali olabilceginden bahs ediyordu. Bu arada erkek arkadasindan 1 hafta önce ayrildi. Gez gez hala birini bulamadik dedi. Bunun üzerine bende "Öyle sabah aksam gezmekle hayat gecmez, sana düzenli bir evlilik hayati lazim" diye espiri yaptim. Aman yok sag ol ben almiyayim, yasaklara, kurallara gelemem artik, özgür olmak isterim vs gibi bir cümle kurdu. Bende eger kisitlanmak istemiyorsan bunu bir iliskiye baslarken bastan konusup anlasacaksin , nasil baslarsa öyle gider dedim.
Kendimden ve esimden örnek verdim. Benim esim kiyafetlerime falan hic karismaz mesela, sonucta neyi nerde giyecegimi ben bilirim. Tam evliligimden örnek vermeye basladimki arkadas "Bu arada" diye cümleye basladi ama sonra ne düsündüyse devamini getirmedi ve sustu.
Diger arkadasta bende ee söylesene dedik ama nafile. Yok bosverin vazgectim falan dedi.
Bizimlemi ilgili dedik, bisey demedi. Arkadaslami ilgili dedik? Hayir dedi. Benimle´mi ilgili dedim? Hayir dedi. Ozaman esimle ilgiliydi herhalde dedim. Dalga gecerek "heeeeeee onunla ilgiliydi, onu gördümde bir yerde gizli bir sey yaparken, sana yetistireyim dedim" dedi ve güldü.
Israrlarimiza ragmen cümlenin sonunu getirmedi. Aman söylemezse söylemesin dedim icimden ama kafama´da takildi hani sonradan. Acaba gercekten esimlemi ilgiliydi diye? Cünkü tam ben evliligimden örnek verirken kurdu cümleyi. Yoksa bos yere paranoya´mi yapiyorum acaba?
Eve gelince telefonla arasammi diye düsündüm ama sonra kendime yediremedim, kücük düsmek istemedim.
Sizce ne yapmaliyim?

Merhaba arkadaslar,
Bugün okulda tenefüste 3 kiz dersin baslamasini bekliyorduk ve konusuyorduk biraz.
Aralarindan bir arkadas bu aksam eglenmeye gidecegini ve belki orda prensini bulma ihtimali olabilceginden bahs ediyordu. Bu arada erkek arkadasindan 1 hafta önce ayrildi. Gez gez hala birini bulamadik dedi. Bunun üzerine bende "Öyle sabah aksam gezmekle hayat gecmez, sana düzenli bir evlilik hayati lazim" diye espiri yaptim. Aman yok sag ol ben almiyayim, yasaklara, kurallara gelemem artik, özgür olmak isterim vs gibi bir cümle kurdu. Bende eger kisitlanmak istemiyorsan bunu bir iliskiye baslarken bastan konusup anlasacaksin , nasil baslarsa öyle gider dedim.
Kendimden ve esimden örnek verdim. Benim esim kiyafetlerime falan hic karismaz mesela, sonucta neyi nerde giyecegimi ben bilirim. Tam evliligimden örnek vermeye basladimki arkadas "Bu arada" diye cümleye basladi ama sonra ne düsündüyse devamini getirmedi ve sustu.
Diger arkadasta bende ee söylesene dedik ama nafile. Yok bosverin vazgectim falan dedi.
Bizimlemi ilgili dedik, bisey demedi. Arkadaslami ilgili dedik? Hayir dedi. Benimle´mi ilgili dedim? Hayir dedi. Ozaman esimle ilgiliydi herhalde dedim. Dalga gecerek "heeeeeee onunla ilgiliydi, onu gördümde bir yerde gizli bir sey yaparken, sana yetistireyim dedim" dedi ve güldü.
Israrlarimiza ragmen cümlenin sonunu getirmedi. Aman söylemezse söylemesin dedim icimden ama kafama´da takildi hani sonradan. Acaba gercekten esimlemi ilgiliydi diye? Cünkü tam ben evliligimden örnek verirken kurdu cümleyi. Yoksa bos yere paranoya´mi yapiyorum acaba?
Eve gelince telefonla arasammi diye düsündüm ama sonra kendime yediremedim, kücük düsmek istemedim.
Sizce ne yapmaliyim?

Bence sen onun ilişkileri hakkında yorum yaptııqın için oda sana laf dokundurmak istemiş büyütecek bişi yok klasik tavırlar işte..

yakın arkadaşın mı canım kız? bir de eşini görme ihtimali ne, yani eşin merkezi bir yerde mi çalışıyor? bence öylesine söylemiştir onu; ama içini kemiriyorsa biraz daha sıkıştır bence. ama çok da takma kafana sanmıyorum öyle olacağını

bence çok takılma öyle birşey olsa ya söylerdi.söylemeyecekse de şakasını yapmazdı bence.yine de bir kez daha yüz yüzeyken sor istersen.zaten öyle birşey varsa dayanamaz söyler heralde.yoksa da zaten söylemez.

üniversite´de samimiyiz, ama üniversite disinda pek görüsmüyoruz. Kiz esimi ve esimin ailesini taniyor, daha cok esimin erkek kardesini. Dedigim gibi kücük bir sehirde yasiyoruz, aslinda sehir bile denmez kasaba gibi. Sokaga ciktigin zaman yani mutlaka her ikinci kisi tanidiktir.

böyle fütursuzca konusan, kötü kalplı ınsanları bilirim...etrafta heryerde var bunlardan..

kesinlikle size gıcıklıgına yapmıs..baska da hiçbir şey değil..

heyy Allah'ım kıza bak yaaa ..Sinek de küçük ama mide bulandırır..Bu hesap bu kızda ki ..

okurken yüzde 1 bile gerceklık payı oldugunu dusunmedım..

sacma sapan konusmus..takmayın..hele böyle lafın ucunu kırpıp, başını söyleyen kesip biçen bir kişi(!) ise..

ayrıca sakın kızı aramayın..hep mutlu gorunun hep de övünün eşinizle.. bosverınn

Son düzenleme:
senin canını sıkmak için söylediği çok belli canım. sen ona kendi fikrini söylediğin için bozulmuş yada seni kıskanmıştır.zaten eğer gerçekten birşey bilseydi mutlaka söylerdi benim fikrim bu yani aklı sıra seni deniyor bence hiç takma arkadaşında dediği gibi eşini dahada çok öv çatlasın patlasın mutluluğunuzu kıskanıyor ayrıca 1 hafta olmuş ayrılalı hemen erkek peşinde böyle birine ne kadar güven olur yada söylediklerine ne kadar inanılır kendisinin düzenli güzel giden bi ilişkisi olmadığı için seni kıskanıyor bence SEN HİÇ TAKMA CANIM sana eşin hakkında birşey söyleyenlere aynen bunu yap ben öle yapıorum:36:

eşinizi ve ailesini iyi tanıdığına göre sizin o anki söylediklerinize ters birşey söyleyecekti demekki.siz kıskançlık yok rahatım falan diyormuşsunuz ya,oda ama ben tanıyorum onlar şöyle falan gibi birşey diyecekti belkide.takmayın bence öyledir

acaba diger arkadasta vardi´da ondanmi birsey söylemedi diye düsündüm bastan, ama isteyen ardindan telefon acardi veya ne bileyim mesaj atardi demi ama?
Esimde sordu bugün" Canim senin bugün hic keyfin yok gibi, birseymi oldu diye?
Sonra anlatirim dedim ama anlatmadim.
Ya kizlar gercekten okulda bir grup kiz benimle cok ugrasiyorlar, anlamiyorum niye.
Herkese güleryüz gösteriyorum, ders notlarimi dagitiyorum isteyene, sinavlara calistiriyorum, ama yinede sürekli arkamdan konusuyorlar.Sinavdan yüksek puan alirim, inek derler arkamdan. Evlendim, kocamin memleketini cekistirdiler. Artik bende yardim etmiyorum onlara tabiki ama tuhafima gidiyor, insanlar neden böyle olurki? Bu bahs ettigim kizda iste son 4 aydir falan artik o grupla eglenmelere gidiyor, acaba onlarinmi bir etkisi oldu diye düsünmüyorda degilim.

eşinizi ve ailesini iyi tanıdığına göre sizin o anki söylediklerinize ters birşey söyleyecekti demekki.siz kıskançlık yok rahatım falan diyormuşsunuz ya,oda ama ben tanıyorum onlar şöyle falan gibi birşey diyecekti belkide.takmayın bence öyledir

Bu söylediginiz dogru olabilir bak bu hic aklima gelmemisti. Belkide esimin ailesinden biri hakkinda birsey diyecekti, sonra gider anlatirim diye cekindi belkide

Ya kizlar gercekten yorumlariniz icin cok tesekkür ederim. Mükemmelsiniz siz yaaa. Gercekten cok tesekkür ederim. Iste bu siteyi bu yüzden cok seviyorum. Eskiden herseyi aileme, ablalarima anlatirdim ama bu durum aslinda herseyi daha´da berbat etmekten baska bir ise yaramazdi. Esime karsi kiskirtmis olurdum ailemi,
Ama burda tarafsiz fikirler duyabiliyorum ve bunu seviyorum :16:

Merhaba arkadaslar,
Sizce ne yapmaliyim?
Hıç kafana takma:(o seni kıskanan kişidir.:nazar:.....huzurunu bozmaya calışan kişiliksiz bir arkadaşın oldugunu dusun ve ondan uzak durmayı dene boş yere huzursuzluk yaşama......hayatında huzursuzluk duyacagın kısı o densız arkadaşındır....gercekte bıldıgı bısey olsa oyle dalga gecer gıbı degil senınle bısey konusmak ıstıyorum dıyerek anlatmalıydı sen takılma boyle kıskanc insanların pençelerine rahat rahat uyu.....allah rahatlık versın.......uyu ki!!!!:65::65::65: senı kıskananlar dahada çatlasın:D:nazar::D

sende ona aynısını yap canım ama üzerinden biraz zaman geçsin. bi cümle kur sonra yok ya vazgeçtim de ve ordan uzaklaş onunda içi içini kemirsin nasıl oluyormuş:) valla ben öyle yapıorum bana iyilik yapanda kötülük yapanda laf sokanda herkes cevabını 10 misli alır anlamıyorum niye böyle davranıyor demişsinya bazı insanlar başkalarının mutlu olmasını istemezler kıskanırlar o yüzden yani benim çevremdede çok öyle insanlar sallaaaaaaaaaaaa:):74::74::82:

Size bu düsünceye nerden geldigimi´de anlatayim:
Esim gecmiste basit olan seyleri bile benden gizleme geregi duyardi, yani ciktigimiz zamanlarda.
Mesela kendine ek is bulmustu tezgahtar olarak, bunu bana hic anlatmadi, taaa ki ablam tesadüfen o dükkana girip onu orda tezgahtar olarak görene kadar. Birgünde ben evde hastayken ailecek amcalarina misafirlige gitmisler, onuda kardeslerinden ögrendim, bana söylememis heveslenirdim diye vs.
Yani bu derece basit seyleri bile anlatmazdi gecmiste, hep baskalarindan duyardim. Sonra aldim karsima konustum, ben canavar degilim, ek is buldun diye seni ayiplamam, neden bensiz amcanlara gittin diye kizmam, kiskanmam, lütfen baskalarindan duyacagima senden duymak istiyorum.
O günden sonra birdaha birseyi saklamadi, ama iste okulda bu olay olunca acabami dedim yine kendi kendime.

bence arkadasini fazla ciddiye alma o direk sana dememiski esinle ilgili die sen karistirmissin esini oda ole saka yapar gibi cvb vermis cok kafana takma oyle bisey olsa sana cabuk yetistirirdi tutamazdi icinde...kafana takma huzurunu bozma sekerimmm kafani kurcalamaaa yani kisacasi bosweeeeer delinin biri kuyuya tas atmis iste :)):1:

Back
X