• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belkide burda bir ilk veya değil bakalım nekadar bakabilecegim kayınvalidemin gözüyle

Hayatin bu kadarmi?
Yani hayatta baska seyler senin icin önemli degilmi? Tuturmussun bir kayinvalide olayi, kendinle hayatinla ugrasacagina burda habire senin kayinvalide konularini okuyuruz.
Bir insan calismali, meslegi olmali, bir ugrasi olmali bunlar olmayinca baska kafayi neyle dolduracaksin? Ilk hedef kayinvalide oluyor demekki...:31:

kayınvalide bunlara izin vermiyor sanırım ewinde bile oturmasını sorun yapıyor...

bide ben deniyim bakim.''oğlumun paralarını yiyor.çalışmıyor oturuyor evde.bende ev aldım ah oğlum saf bi kız bulsaydıda yanıma gelselerdi oğlum evin kredisini ödeseydi.her yemeği seçiyor peynir yemez süt içmez dişleri ağrır tabi.çok bilmiş ukala gelin keşke cahil bir kız alssaydık oğluma.yemekleri güzel ama benim kadar olamaz.oğlumu kesin aç bırakır.çocuğu olmuyor oysa ben .evlendm gün hamile kaldım çock bile vermiyor oğluma.çok sinirli büyüklerine saygısı yok.doktorlara gide gide ne oldu harcadı bileziklerini keşke bilezik yapmasaydım''diyordur eminim ki.cadı kaynana:56::56::56::56::56::56::56::56::56::56:

birde arkadaşım elişi yapıyorum. bunları satacagım dedim çok çalışmam lazım dedim.. dur ip alayımda diğer oglanın çeyizini de tamamlayalım dedi. eltisine başörtü kenarı yapmamı söyledi. bana çokm emegi geçti dedi. yani ben evde el işi yapsam o kendi akrabalarına dagıtmamı isteyecek. ki çeyizimden çıkartıp birkaç kişiye ver dedi..

:53::53::53::53:

Kayinvalidenin acisindan bu kadar degildir bence sorunlar, eminim diyecek daha fazla seyi vardir, senin kötü bir gelin oldugundan degil fakat onunda kötü bir kayinvalide oldugundan degil, sadece gelinler kadar kayinvalidelerde herzaman cok dertlenirler, sorunlari anlatir anlatir bitiremezler:9:
Bu arada kadinli erkekli dügünlere neden gitmedigini bende merak ettim, bunda kötü ne varki gitmiyorsun?:53:

evet suaralar ii oldugumuzun ben de farkındayım bu açık açık konuşmamızdan kaynaklandır herhalde:) kadın erkek bir böyle bir ortamda bir arada bulunması caiz değil.. egerki bu konuyu baştan konuşmamış olsaydım onunla haklıydı ama ilk başta kesin bir şekilde ben buyum dedim gitmem. oda tamam dedi ama zorla götürmeye kalkınca problem çıktı...

Çok güzel bir konu, kayınvalidenin ağzından yazmak çok mantıklıca.
Benim kayınvalidem de herhalde "Bizim gelin dengesiz, önceden iyiydi, güler yüzlüydü, yemeğe falan davet ederdi sonra kavga falan da olmadı ama değişti, gidip gelmiyor birşey değil komşular dedikodu yapacak gelinleri gelmiyor diye. Geçen gün gidelim dedik fazla ilgilenmedi bizimle. Dengesiz işte, benim kızım neler çektiği halde kaynanasıyla görüşüyor, biz ona hiç birşey yapmadık, karışmayız etmeyiz yine de bizi sevmez. Soğuk zaten, gelip elimi de öpmez, bayramda bile gelmedi. Oğlumun parasını harcıyor işi gücü çanta ayakkabı almak, kendisi de çalışıyor ama benim oğlumun parasını harcıyordur kesin. Zaten geldiği zamanlar dikkat ettim lokmalarını saydım, çok da yiyor. Ben demiştim batılı kızla evlenme diye oğluma, bak dediğim çıktı ayırıyor oğlumu bizden. Zaten ilk gördüğümde de hiç sevmemiştim. İlk başlarda iyi gibi gözüktü sonra gösterdi gerçek yüzünü."

tıpkısının aynısını benim ki de düşünüyor kuvvetli ihtimal :32::32::32::32:

(bizimkilere gezmeye gidelim dedim ama oglum. ben gelmicem dedi. ozaman gelini götürürüz dedik herhalde onunda niyeti yoktu gitmedik gezmeye. benim evde canım sıkılıyor ama onlar gelmiyorlar)

Son düzenleme:
Back
X