Ben 3 senelik evliyim çocuğum olmuyor fakat sorunun ne olduğunu bilmiyorum yardımm :(

ARASIM

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
21
1
16
İzmir
Ben 3 senelik evliyim çocuğum olmuyor 2 seneden beri bi doktora gidiyorum bana sadece yaptığı bir ilaç verdi iç doğal yolla olacak diyor. Fakat ne rahim filmimi çekti ne de herhangi bir test yaptı. Bende bunca zaman eşimi kandırıp başka bi doktora götüremedim ve etrafımada konuyu açamadım. Herkes hadi çocuk nerde kaldı diye sorunca eşim razı oldu şimdi düzgün bir yere ve derdime teşhiz koyacak bir doktora gitmek istiyorum. Fakat hangi testler yaptırılır yada nereye gitmeliyim lütfen bir tavsiyede bulunun ben izmir'de yaşıyorum.ne yapmalıyım bi tüp bebek merkezine mi gideceğim lütfen yardım edin.

cnm merhaba öncelikle cok fazla ortak yönümüz var bende 3 senelik evliyim ve benimde olmuyor bende izmirliyim ama şu an orda yaşamıyorum ilk olarak adetlerin düzenlimi yumurta takibin oldumu kendinden yumurtlayamadıysan ilaçla yumurtlaman sağlandı mı eşin sperm testi oldu mu biliyorum sana çok karışık gelecek ama bu zamana kadar bu aşamalardan geçmen gerekiyor.tüp bebek için daha erken canım .bende tüm bu aşamalardan geçtim ama olmadı sonra rahim filmi çekildim ve doğustan tek tüpümün olmadığını öğrendim inş. sende bu tarz bi şey yoktur.şimdi bana bile bu halde en son çare tüp bebek dediler.yani belki tüplerde yapışıklık vardır senin ve inş. ufak bir sıkıntı ile atlatırsın izmirde sansın daha yüksek ben orda 2 hastaneye geldim ama uzak olduğu ve eşim olması gerektiği için burda özel hastaneye geldim bence özel hastaneyi tercih et izmirde devlet cok problem canım inş. yardımcı olabilmişimdir.sormak istediğin bişey olursa mutlaka cevaplarım Allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba arkadaşım..bende 3 yıllık evliyim...

öncelikle sakın tüp bebeği deneme daha dur ne sorunun olduğu bile belli değil...adetinin 3. günü kadın doğum uzmanına gideceksin ve korunmadığın halde gebe kalamadığıı söyleceksin o da sana hormon testi yapacak öncelikle ve eşininde sperm testi yaptırmasını isteyecek...hormon testinde bir sorun çıkarsa ona göre tedavi başlatacak eger çıkmazsa farklı bir yol izleyeceksiniz..bu arada anlayamadığım doktor nasıl kendi ilaç hazırlıyormuş senin üzerinde mi test ediyor ilacı...bence doktorunu değiştir...eger aklına takılan birşey olursa çekinme sor hemen hemen tüm aşamaları biliyor gibiyim yardımcı olurum...

Son düzenleme:

canım çok sağol çok yardımcı oldun. Eşime sperm testi yapıldı iyi olduğu söylendi benim adetlerim evlilik öncesi çok düzenli idi fakat evliliğimin ilk 7 ayda (o zaman korunuyordum.) düzenliydi ne zamanki çocuk için korunmayı bıraktım adetlerimde düzensizleşti şimdi son iki aydır gelmiyor. benim sizin söylediklerinizden ve bu sitede okuduklarımdan anladığım şu ki iyi bir doktora gidip ilk önce hormon testi ile başlamam olacak . Allah sizlerden razı olsun bu sitedeki tüm arkadaşlardan o kadar çok şey öğrendim ki . ben evlendiğimde kilom 60 idi şimdi ise 73 hemen kilo vermem gerekli.bunun içinse burada arkadaşların desteğine ihtiyacım var.canım çok sağol hiç anne olamayacağımı zannediyordum ama şimdi içimde umut var. kalpte bir çiçek çok sağol.son bi sorum var burada hastane ismi verebiliyor muyum bilmiyorum ama İzmir'de hangi hastahaneyi tercih etmeliyim sence.

canım bir önceki yazdığım msj da kalpte bir çiçek için söylediklerimin hepsi senin için de geçerli çok şeyler öğrendim sizlerden çok sağ olun . Tüm tavsiyelerinize uyacağım ama ilk öncelikli işim kilo vermek olacak ve iyi bir doktora başvurmak.çok sağ olun.

canım benim yardımcı olduysam ne mutlu bana şimdi ben evlendikten sonra izmirden ayrıldım ama orda kadın doğum has. ve ege üni. geldim ama çok fayda olmadı bak cnm eger adet düzensizliğin varsa yumurtlamanda sorun olabilir ben burda sadece bu alanda uzman bi doktora gttim bana dediği zayıfla ben evlndiğimde 52 kilodum şimdi70 kiloyum zayıflarsan yumurtaların coğalır ve bana dedi karbonhidrattan uzak dur günde 3 dilim kepek ekmeği ye ve un şeker patates tahıl bunlarda uzak dur. şimdi bnde onu yapıyorum izmirde sürekli gittiğim yok ama üniversitede bi bayan vardı cok ii bir doktor sana adını bulmaya calısacağım kadın sorunun temelini arstırıyor ve cok bilgili hastanede ama sen yine araştır cnm izmirde seçenek cok inş. hemen hamiş kalırsın ama önce zayıflayalım:)

Meryem otu ile hamile kalan?

Meryem otunu kullanipta hamile kalan??

Arkadaslar konu basligi meryem otu olan konusmaya girdim ve siteden bir arkadasimiz MERYEM ANA OTU kullandigini ve hamile kaldigindan bahsetmis.Cok heyecanlandim sizi de bilgilendireyim istedim. Aramizda bu konuda bilgisi olan var mi acaba? Ben meryem otunun UN halini buldum misir carsisinda ama almadim.bazi arkadaslar almis ucuz diye(20TL) ama TV de Cevat Hoca odunsu halini kullanin dedi. Onuda GITTIGIDIYOR SITESINDE satiliyor , orada buldum sadece, ve 2 paket aldim.hamile kalan arkadasim paylasimini kopyaliyorum assagi..

(hisarbuselik kullanıcısından alıntı )

Merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür…bende içilicek diye biliyordum araştırdım ama içilmiyormuş sadece üzerine arapça 3 defa meryem suresini okuyorsun veya okutturuyorsun eşinle 2 rekat namaz kılıyorsun meryem otunu ince bir beze sarıp sağ göğsünde taşıyorsun sadece banyo yaparken çıkartıyorsun okadar

tatlım ben izmirde değilim ama uzak olmasına rağmen tedavi için gidip geliyoruz şuanda 2,aşılama yapcz smrna tüp bebek merkezi var tavsiye ederim

Son düzenleme:

Canim benim allah yardimcimiz olsun dusenin halinden yine dusen anlar ben yeniyim aranizda ama benimde derdim sizinle ayni.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…