Ben 6 aylık hamileyim 2 günden beri akıntım var beyaz vede kasıklarım çok ağrıyor ??

deryaevren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
342
7
46
37
İzmir
Kasıklarımda ağrı var normalmi bu hamile adayları cvp yazarsanız sevinirim erken doğum falan yaparmıyım acaba akıntıdan dolayı

canım akıntın normalden fazlaysa hemen doktoruna danış veya hastaneye git benim arkadaşım 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldı izne ayrılacağı günden bi gün önce akşam wc de karşılaştık çok akıntım var ama sancım yok dedi ertesi sabah doktora kontrole gitti ve doğuma aldılar suyu azaldığı bebeğin kalp atışları yavaşladığı için acil sezeryana alındı şimdi çok şükür iyiler bebekle ikisi de

çok değildi 2 gün geldi normalde de hamile kalmadan öncede vardı akıntım şimdi 2 gün oldu geçti bugün yoktu gelmemiş akıntım

belki taşa felan bastıysan ayaklarını üşütmüş olabilirsin ama dediğim gibi dikkat etmekte fayda var benim evde kayınvaldem tepemde taşa basma sakın diye ayaklarımın altı yandığı için güzel geliyo ama elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum bende. bizde 6 aylığız. allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.

belki taşa felan bastıysan ayaklarını üşütmüş olabilirsin ama dediğim gibi dikkat etmekte fayda var benim evde kayınvaldem tepemde taşa basma sakın diye ayaklarımın altı yandığı için güzel geliyo ama elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum bende. bizde 6 aylığız. allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.

sağol cnm amin allah ikimizede göstersin inş senin kinin cinsiyeti ne nasıl hareketleri

benim ki kız ne zaman tepinceği hiç belli olmuyor bazen sabah namazından sonra yattığımda başlıyo bazen öğlen vakti bazen akşam hiç belli değil. bide babasının sesini duyunca çok tepiniyor. ama maşallah genelde hareketlerini hissediyorum her zaman çok şükür allahıma. kasları baya bi kuvvetlendi tekmeler daha sert geliyo yani artık :emir_bebek: seninkinin cinsiyeti ne

canım böyle şeyler "şu olabilir,bu olabilir"le olmaz...
hamilesin,can taşıyosun.
anormal bi durum hissettiğin an doktorunla direk temasa geç.
kasık ağrısı için diyebileceğim şey ; benim 32.haftamda adet olucakmış gibi ağrılarım başmıştı. pre-par tablet kullanmıştım erken doğum için. 37+0 da bıraktık,37+4 de de kızım doğdu...
demem o ki,her ağrı kötü sonuçlar doğurmaz ama bu masum olabileceği anlamına da gelmez.
bunun ayrımını ancak doktorun yapar...
sağlıklı doğumlar dilerim.

benim ki kız ne zaman tepinceği hiç belli olmuyor bazen sabah namazından sonra yattığımda başlıyo bazen öğlen vakti bazen akşam hiç belli değil. bide babasının sesini duyunca çok tepiniyor. ama maşallah genelde hareketlerini hissediyorum her zaman çok şükür allahıma. kasları baya bi kuvvetlendi tekmeler daha sert geliyo yani artık :emir_bebek: seninkinin cinsiyeti ne

benimkide kız cnm benimkızımda çok hareketli maşallah durmuyor ama bazen hareket etmedği zaman korkuyorum sendede oluyorm bazen

ayyy efet efet ben de bazen korkuyorum mesela dün akşam hareket etti en son her sabah namazda mutlaka tekmelerdi bu sabah yapmadı işe geldim hala tık yok en son öğlene doğru başlayınca rahatladım uyuyor heralde diyorum zaten karnımı hafifçe bastırınca kalp atışlarını hissediyorum o da rahatlatıyor beni bide artık sanki konuşmalarıma tepki veriyor hadi kızım artık uyan ya ne uykucusun falan derken başlıyor tekmelemeye bide babamızın sesini duyunca

ayyy efet efet ben de bazen korkuyorum mesela dün akşam hareket etti en son her sabah namazda mutlaka tekmelerdi bu sabah yapmadı işe geldim hala tık yok en son öğlene doğru başlayınca rahatladım uyuyor heralde diyorum zaten karnımı hafifçe bastırınca kalp atışlarını hissediyorum o da rahatlatıyor beni bide artık sanki konuşmalarıma tepki veriyor hadi kızım artık uyan ya ne uykucusun falan derken başlıyor tekmelemeye bide babamızın sesini duyunca

allahım inş doğuma kadar böyle gider inş herkes için

Back
X