Bir onceki konumda yazdgm gbi sevgilimden ayrilmistim. Bazilariniz 8 ayda bu ne ask diyebilirsiniz ama kadar yogun yasadim ki bu iliskiyi cikamiyorum hala. Beni deli gbi severdi bu adam her gun yanimdaydi. Ya da seviyo gosterdi. Ama konumdada anlattigim gbi yapilmayacak cok sey yapti. Ayrildgmz gundn beri ara ara yaziyor. Gorusmek istedi kabul etmedi onu isterken bile artistlikler.ara sira faceme gryor ,sifre degstryrm yine degstryor falan. ben cok guzel bir yazi yazmstm ona ben okusam vicdanim sizlardi. Ama o sadce melisa melisa diye mesaj ckti hep aksama kadar. bi cocuk bana yazdi diye etmedgni brakma di. Ama ne oluyor. Bu cocuk gece kendini arkadaslik sitesi var ona kaydedyor. Kizlara yaziyor ben her seyi buluyorum tbi. Adam 24 yasinda 18indn 30a kadar yaziyo kizlara. Sonra benim facdn cocuga o benim sozlum demis. Ben de gece uyardim onu daha grme diye basladi konusmaya ben de o site konusunu actim. Bu kadar mi dusecektin falan yazdgi insanlari gorseniz. Ve ben girmicektim asla ama bana aci cektiriyosan sen de cek istedim dedi ben de bunlarla dindirdin her seyi dedim. Goruselim dedi daha grmedim. Ve bu insan baska adresinin sifresini degistirmis yine o siteye girmís. Sifreyi degstrip buldum. Ve kizlara yazmis kimse cvp vermemis.facebooktan eski konustklarini aratmis. Ve uyuyamdim bunlari gorunce ben bunu mu hakettim! Taniyamadm soklardaym!