Beklemek icin sabirsizim sadece :-( eşimin dogum gunu 14 ocaktaolursa allahin izniylesupriz yapicam dua edin nolurolmaz daha adet günün gelmemişşş
Evet cok erken biliyirum ama o kdr istiyorum ve sabraizim ki bide 14 ocakta olursa eşime dogum gununde supriz yapicam dua edin nolurCanım şuan henüz erken adetine sanırım daha 10gün civari var. Adet gününü bekleyip test yapman gerekir.
Bazen sarkiyo iste bazen once bazen tarihten snra olabiliyormAdet gunun ne zmn
Onu beklemek sorun zaten :-( bellirtiler ne zaman baslar ki ?? Ben su an sadece hayrlisiyla olsun diliyorum cunku 14 ocakta eşimin dogum gunu supriz yaparim anlamndaOlma ihtimaliniz var da adet tarihiniz geçtikten 2,3 gün sonra yapın
Onu beklemek sorun zaten :-( bellirtiler ne zaman baslar ki ?? Ben su an sadece hayrlisiyla olsun diliyorum cunku 14 ocakta eşimin dogum gunu supriz yaparim anlamnda
Cok tesekkur ederim gercekten bu yorum cok onemli benim icin. Dua et nolur esime guzel bi hediye verebilem14 ocakta test yapın o zamanvalla belirtiler arasında kasıkta batma ya da göğüs çemberinin koyulasmasi ve genişlemesi olmuştu bende bi de göğüste baya bi hassasiyet. Ne zaman olur bilmiyorum ama adete 1 hafta kala yaklaşık
Amin insallahallah isteyen herkese sağlığıyla versin
Cok tesekkur ederim gercekten bu yorum cok onemli benim icin. Dua et nolur esime guzel bi hediye verebilem
Bekleyip gormem lazm. Verebilcekmiyim diyeDaha 2 aylık evlisiniz hüleeeeeeeyyyyynnn o hediyeyi hayli hayli verirsin hiç merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?