• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben adım atsam mı atmasam mı

kalemero

Allahım meliki muktedirsin sen bizi koru....
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
6.162
4.508
178
kızlarrrr yeni biriyle tanıştım ve normal arkadaş olarak görüşüyoruz şu an için kii daha fazlası şu an olmaz . çocuk her fırsatta ilgisini belli etti ama bende her defasında ya oralı olmadım ya da komik bişeymiş gibi gülüp geçtim espiri olarak sayıp gülümsedim vs... ama çocuğa öyle bir davrandım ki çocuk numaramı dahi almadı :( acaba çocuk geri adım mı attı ne yaptı çocuğun bşr kaç yakın arkadaşıyla görüşüyorum onlarıda bir yerde devreye sokabilirim ama ne yapacağımı bilmiyorum beklemelimiyim yoksa bu hafta bir şeyler yapmalımıyım bilemedim :( bu çocuk evleneceğim kişi olabilir gerçekten çok uygun biri yoksa kuzenim tanıştırmazdı

Araya kimseyi koymana gerek yok ki... Sadece beğendiğini söylersin kuzenini oda sende görüşmek istiyorsanız başlarsınız sohbete... tanırsınız birbirinizi...

Araya kimseyi koymana gerek yok ki... Sadece beğendiğini söylersin kuzenini oda sende görüşmek istiyorsanız başlarsınız sohbete... tanırsınız birbirinizi...

görüştük zaten cumartesi pazar pazartesi 3 gün beraber zaman geçirdik ama hep kalabalık ortam tabi çok konuştuk ama ben hep geride durdum çok pas vermedim şimdi kuzenm geri gitti tatil için gelmişti onun arkadaşları olduğu için beraber gidiyorduk ama şimdi o da gidince kaldı bende eğer isterse bir şekilde ulaşır biraz beklemeliyim diye düşünüyorum

bekle o zaman. Benim içimden gelen şey kuzenine onun hakkında sorular sor ilgilendiğini belli et. o seni netten bulsun eklesin zamanla sohbet et. Herşey dozunda güzel olur ;) azıcık ilgilen bence abartmadan

bekle o zaman. Benim içimden gelen şey kuzenine onun hakkında sorular sor ilgilendiğini belli et. o seni netten bulsun eklesin zamanla sohbet et. Herşey dozunda güzel olur ;) azıcık ilgilen bence abartmadan

ben ilk önce hiç tanışmadığım ve kuzenime kızdığım için şimdi onu devreye sokamıyorum ama belli ettim olabilir olduğunu... keşke bu kadar ön yargılı davranmasaydım çocuğu çok bozdum hep geride durdum biraz çocukça davrandım sanırım.... ama ne yapayım dengem şaştı ne yapacağımı bilemedim o an... benm face im falan yok ordan ulaşamaz ama samimi bir ortamdı bence bir şekilde ulaşacak öyle geliyor bana... işte geldiğindede çok abartmadan belli edip ilgilenmem lazım çocuk ne yaptıysa oralı olmadım

aklıma gelen tel şey şu an için akşama yakın bir kız arkadaşı var onunla görüşmek belki o da gelir diyeee off yapsam mı kiii birde gelmezse dağılırım heralde :S

Biraz ciddi olsaydın keşke..
Eğer bu çocuğu evleneceğiniz kişi olarak görüyorsanız araya bir kaç kişi sokmaya gerek yok..
Ulaşabileceğiniz bir şey varsa konuşun ve buluşun..

kızlarrrr yeni biriyle tanıştım ve normal arkadaş olarak görüşüyoruz şu an için kii daha fazlası şu an olmaz . çocuk her fırsatta ilgisini belli etti ama bende her defasında ya oralı olmadım ya da komik bişeymiş gibi gülüp geçtim espiri olarak sayıp gülümsedim vs... ama çocuğa öyle bir davrandım ki çocuk numaramı dahi almadı :( acaba çocuk geri adım mı attı ne yaptı çocuğun bşr kaç yakın arkadaşıyla görüşüyorum onlarıda bir yerde devreye sokabilirim ama ne yapacağımı bilmiyorum beklemelimiyim yoksa bu hafta bir şeyler yapmalımıyım bilemedim :( bu çocuk evleneceğim kişi olabilir gerçekten çok uygun biri yoksa kuzenim tanıştırmazdı

kız her hafta farklı bi konuyla geliyon öldürcen beni sen :1::1:

kız her hafta farklı bi konuyla geliyon öldürcen beni sen :1::1:

hahaha ne yapayımm diğerinden kurtulmam yeni sayfa açmam lazımm :) çivi çiviyi söker mantığı :) ama fazla hava yaptım ters tepti sanırım :)

Biraz ciddi olsaydın keşke..
Eğer bu çocuğu evleneceğiniz kişi olarak görüyorsanız araya bir kaç kişi sokmaya gerek yok..
Ulaşabileceğiniz bir şey varsa konuşun ve buluşun..

yani şunu yapabilirim yakın arkadaşından numarasını alabilirim sadece ve bir msj atabilirim... ama bu da basit olur diye endişe ediyorum belki geride durmam onu harekete geçirecektir... birde bir doğum günü var hep beraber olacağız diye konuşmuştuk belki ona güveniyorda olabilir... o da öyle hoppa biri değil illa bişey düşünüyordur öyle atmaz kendini ortalara hemen

görüştüğümüz gün çekildiğimiz foto vardı onu yakın kız arkadaşına gönderdim belki muhabbet olur döner diye falan ama tık yok bakalım bu akşamı bekleyeceğim yarın tatil ya dışarıya çıkalım falan diyebilir

hahaha ne yapayımm diğerinden kurtulmam yeni sayfa açmam lazımm :) çivi çiviyi söker mantığı :) ama fazla hava yaptım ters tepti sanırım :)

haha ama birini unutmak için diğeriyle görüşme.bence biraz kafanı dinle yaz geldi hava süper keyfini çıkar :34:

haha ama birini unutmak için diğeriyle görüşme.bence biraz kafanı dinle yaz geldi hava süper keyfini çıkar :34:

işte bu da öyle bişey hemen öyle sevgili muhabbeti değil çocukta farkında zaten her şeyin beraber kafa dağıtıyoruz iyi geliyor bana

kızlarrrrr günnn geçti gitti ama hala tıkk yokk offff nasıl korkuttuysam artıkkk bende bir şey yapmak istemiyorum

Herşey bir anda olmaz. Çabuk olursa o kadar çabuk biter...

Herşey bir anda olmaz. Çabuk olursa o kadar çabuk biter...

yokk çabuk olsun istemiyorum en azından vazgeçmediğinden bir emin olsam bunun yoluda kensinin benmle iletişime geçmiş olması bunuda istese çok kolay yapabilir ama bence bilerek yapmıyor

yokk çabuk olsun istemiyorum en azından vazgeçmediğinden bir emin olsam bunun yoluda kensinin benmle iletişime geçmiş olması bunuda istese çok kolay yapabilir ama bence bilerek yapmıyor

hayatına girecek yeni kişiyi kafanda büyütme... Sen ne kadar yoğunlaşırsan gelsin konuşsun diye o kadar uzaklaşır senden. Hayatta güzel olan başka şeylerde var. Birini beğenebilirsin ama pat diye adım atarsan basit bir hareket olur. kalıcı olmazsın bana göre...

hayatına girecek yeni kişiyi kafanda büyütme... Sen ne kadar yoğunlaşırsan gelsin konuşsun diye o kadar uzaklaşır senden. Hayatta güzel olan başka şeylerde var. Birini beğenebilirsin ama pat diye adım atarsan basit bir hareket olur. kalıcı olmazsın bana göre...

evet işte bende o yüzden duruyorum şu an yoksa şimdiye kadar program bile yapılmıştı ama mesele bu değil onun peşime düşmesi ve istediğini belli etmesi benmde buna göre davranmam çok fazla pıkkkk yapmadan :52:

Hayatın kendi programı var sen program yapsanda o kendi rotasını bulur...

Back
X