ben, ailem, ailesi ve eşim

sevgiliykende böylemiydi
annemde annem diye her lafında anıyomuydu annesini
eğer öyle değilse bence annesinin etkisiyle bu kadar önyargılı olmuş size karşı..

yanlış anlamışım 13 aymış :)

eşin anneci biraz onu da erken yaşta baba kaybına bağladım ben..annesi tarafından gerçekten çok dolduruşa geliyor.ama yine de yavaş yavaş ayrı bir aile olduğuna alışacağını düşünüyorum..daha ısınma turlarında bu evlilik:)

biraz zaman sonra senin alien değil bizim ailemiz olacak emin ol.sadece kendini de eşini de çok yıpratma bu süreçte.

evlilikte en kötü şey senin ailen benim ailem olayıdır zaten..

yalnzın k.valideni tebrik ediyorum,bir telefonla bile ortalığı karıştırmayı başarıyor :)

Son düzenleme:
hayır sevgili iken buna benzer hiç bir problemimiz yoktu.

o zaman direk annesinin sözleri bunlar
''ben istiyorum diye gelmedi,ben istiyorum diye yapmadı''
demiştir büyük ihtimalle
e eşinizde inanmış...
aranızı bozmayın annesi yüzünden
daha çok yeni evliliğiniz alışması için zaman verin
o da yaşadığı şehri ailesini bırakdığı için zorlanıyodur..
siz içinizdekileri güzellikle anlatın ama asla annesini kötüleyerek değil.
zamanla düzelir umarım..

Son düzenleme:
demiştir büyük ihtimalle
e eşinizde inanmış...
adah çok yeni evliliğiniz alışması için zaman verin
zamanla düzelir umarım..
Tavsiye için çok teşekkür ederim. Ben genelde arkadaşlarıyla bu tür problemlerine konuşamayan biriyim. Hatta siteye üye olurken de kendi kendime allah allah buradan mı çözüm bulacağım demiştin. Ama kesinlikle yanılmışım. Teşekkür ederim:)

demiştir büyük ihtimalle
e eşinizde inanmış...
daha çok yeni evliliğiniz alışması için zaman verin
zamanla düzelir umarım..
Ayrıca sizin söylediğinizden sonra hatırlıyorum. Bir gün annesi eşime benim aldığım elbiseyi giymiyor galiba benim aldıkları mı sevmiyorsa almayayım ben boşu boşuna demiş .Eşim de geldi bana sen annemin aldıklarını sevmiyor musun siye?

Tavsiye için çok teşekkür ederim. Ben genelde arkadaşlarıyla bu tür problemlerine konuşamayan biriyim. Hatta siteye üye olurken de kendi kendime allah allah buradan mı çözüm bulacağım demiştin. Ama kesinlikle yanılmışım. Teşekkür ederim:)

rica ederim

Ayrıca sizin söylediğinizden sonra hatırlıyorum. Bir gün annesi eşime benim aldığım elbiseyi giymiyor galiba benim aldıkları mı sevmiyorsa almayayım ben boşu boşuna demiş .Eşim de geldi bana sen annemin aldıklarını sevmiyor musun siye?

dediğim gibi annesi demiştir..
e oda babasız büyütmüş çocuğunu, kıymetli filan
paylaşamamış belli :)
dediğim gibi siz kötülemeden annesini ''artık evliyiz burda düzen oturtuyoruz,annende istediği kadar gelsin kalsın''diye anlatın
iyi niyetli olun ki sorunlar büyümesin..
eşinizde iyi niyetinizi gördükçe zorluk çıkarmaz..

Son düzenleme:
Zor bir durum ancak şartlar senden yana...Şu an senin istediğin konumda yaşıyorsunuz,o yüzden eşine biraz daha anlayışlı ve idareci davranabilirsin.
Eşin ailesinden uzak ve sanki ailesini kenara itip sen ve ailenin istediği gibi yaşıyormuş hissine kapılabilir.

Pohpohlanmaktan hoşlanıyor demişsin.O halde sen de biraz pohpohla :)
Mesela annesinin aldığı veya yaptığı şeyleri övebilirsin,ne kaybedersin.Hem eşin kendini iyi hisseder,annesine değer verdiğini düşünür.

Yalnız annesinin bulunduğu şehre taşınma fikrini bir an önce kestirip atman lazım.Tartışarak değil,bir şekilde "biz burada yaşıyoruz" diyerek yapabilirsin.
Benim ailem burada gibi sözlere girmeden,biz burada yaşıyoruz,evimiz,işimiz burada diyebilirsin.Ben değil,biz diyerek...

Annesidir,özler.Bunu söylemesi,illaki buraya taşının anlamına gelmeyebilir.
Böyle duygusal anlarda,eşine,annesinin yanına gitmeyi teklif edebilirsin.
Ve tabii kayınvalidene gidileceği zaman,ekstra sabır gösterip sorun çıkmamasına özenmeni öneririm.

yanlış anlamışım 13 aymış :)

eşin anneci biraz onu da erken yaşta baba kaybına bağladım ben..annesi tarafından gerçekten çok dolduruşa geliyor.ama yine de yavaş yavaş ayrı bir aile olduğuna alışacağını düşünüyorum..daha ısınma turlarında bu evlilik:)

biraz zaman sonra senin alien değil bizim ailemiz olacak emin ol.sadece kendini de eşini de çok yıpratma bu süreçte.

evlilikte en kötü şey senin ailen benim ailem olayıdır zaten..

yalnzın k.valideni tebrik ediyorum,bir telefonla bile ortalığı karıştırmayı başarıyor :)

baba kaybı kesinlikle çok etkili ve bu durumu aslında hep anlamaya çalışıyorum. Yalnız yaptığımız tartışmalar hep bağrışmalı olduğu için bende yıldım artık. birde ne biliyim yeni evli biri olarak sanırım kırılıyorum biraz. Aslında annesinin doldurma ihtimalini de çok düşünmemiştim ama galiba düşünmem lazım. Biz evlenirken annesi bütün problemlerinin bize anlatabilirsiniz biz hakim değil hakem oluruz demişti. Kıyamam benim annemde kızım bize bir şey anlatmayın taraf yapmayın bizi, evlilik bu halledersiniz demişti.

Benim söylemek istediğim,buna benzer detaylar.Kayınvaliden sana elbise almışsa,en azından kayınvalidene giderken giyebilirsin.
Ne kadar beğenmesen bile,birkaç kez giyinmekle birşey kaybetmezsin diye düşünüyorum.

baba kaybı kesinlikle çok etkili ve bu durumu aslında hep anlamaya çalışıyorum. Yalnız yaptığımız tartışmalar hep bağrışmalı olduğu için bende yıldım artık. birde ne biliyim yeni evli biri olarak sanırım kırılıyorum biraz. Aslında annesinin doldurma ihtimalini de çok düşünmemiştim ama galiba düşünmem lazım. Biz evlenirken annesi bütün problemlerinin bize anlatabilirsiniz biz hakim değil hakem oluruz demişti. Kıyamam benim annemde kızım bize bir şey anlatmayın taraf yapmayın bizi, evlilik bu halledersiniz demişti.

aman sakın!! evinizde ne yaşarsanız yaşayın orada kalsın..ailelerinize anlatmayın,yansıtmayın..kimsenin hakem olmasına gerek yok,maç değil bu evlilik :)

bugün tartışırsınız yarın barışırsınız..

ayrıca k.valideden hakem olduğu nerede görülmüş Allah aşkına? şehzadeleri dururken sizi savunacak değiller
:1:

Son düzenleme:
Benim söylemek istediğim,buna benzer detaylar.Kayınvaliden sana elbise almışsa,en azından kayınvalidene giderken giyebilirsin.
Ne kadar beğenmesen bile,birkaç kez giyinmekle birşey kaybetmezsin diye düşünüyorum.

Kesinlikle katılıyorum, işin garibi aslında özellikle giyiyorum da her gittiğimizde hediyelerle gidiyoruz:(

pohpohlanmayı seviyorsa sen de öyle davran biraz tabi abartmadan :) sanırım buna ihtiyacı var ailesinden uzak olduğu için.
bir de senin ailene gitmeleri çok sık yapmayabilirsiniz belki.
annesi dolduruyor veya doldurmuyor bilmiyorum ama
ben de ailemden uzak olduğum için eşini az çok anlayabiliyorum.

aman sakın!! evinizde ne yaşarsanız yaşayın orada kalsın..ailelerinize anlatmayın,yansıtmayın..kimsenin hakem olmasına gerek yok,maç değil bu evlilik :)

bugün tartışırsınız yarın barışırsınız..

ayrıca k.valideden hakem olduğu nerede görülmüş Allah aşkına? şehzadeleri dururken sizi savunacak değiller
:1:
bende bu durumu çok tatlı bir şekilde öğreniyorum:)

Ben herkese teşekkür ederim buranın bu kadar iyi geleceğini hiç tahmin etmemiştim, hem anlatmak çok iyi geldi hem de dinlemek:)

Back
X