Ben aldatılıyor muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zahmet olmazsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2020
269
570
33
Dün gece bebeğim uyumayınca eşim salona gidip uyudu. Benim de gece lavaboya gitmem gerekti. Eşimin yanına gittim elimde kendi telefonumun ışığını yakarak. Uykulu haliyle kendi telefonu sandı. Ver bana onu ver dedi. Bir de birkaç gün öncesinde WhatsAppta sık kullanılan emojilere bakmıştım. Bana göndermediği ama sevgi ifade eden emojiler vardı.(Burdaki bir üye demişti yoksa aklıma gelmez)
Arkadaşlar böyle bir şey varsa boşanmak isterim. Zaten içim de eşime karşı bir soğukluk hissediyorum artık. belki yaşadığım şeylerden dolayı böyle hissediyorum. Yani etimi kesseniz kanım akmayacak sanki.. Donuk, hissiz hissediyorum. Eşimin daha önce dışarda bayanlara bakması, annesi için kardeşi için hatta tee kuzeni için benimle kavga etmesi. Dediklerime saygı duymaması. Hepsi etkiledi beni. Oysa ne çok severdim onu. İçimde kelebekler uçuşarak. Bebek hemen uyusun da birlikte vakit geçirelim diye debelenirdim. Şimdi çocuğum uyusa bile eşimin yanına gitmiyorum.
Çalışıyorum ücretsiz izindeydim. Nasıl anlicam beni aldatıp aldatmağını. Ben yalansız riyasız bir hayat istiyorum. İçim rahat değil kesin bir şey olmasa da
 
Size neden lazım,kafanızda zaten bitmiş.
Aldatsa bile ne değişecek ki ?
Sadece suçu karşı tarafa yıkmış olacaksiniz.
Siz zaten bu adami artık sevmiyorsunuz.
Ve esinizde bunu hissediyor.
Esinizi sizi aldatmasi için itmeyen.
Olaki aldatırsa ve yakalarsaniz ;
Neden diye sorduğunuzda : "Zaten soguktun son zamanlarda" diyerek sizi suçlayacak.
Çünkü artık eskisi kadar sevmediğini kocanız da biliyor.
En iyisi suya sonuna dokunmadan su evrede boşanmak derim.
 
boşanmak istiyorsanız boşanın, boşanmak için neden ille aldatılmayı bekliyorsunuz?


boşanmak için illa aldatılmak gerekmiyor.
sevmemek gayette geçerli bir sebep.
Bosanirken hukuken daha fazla şeyler koparabilmek için
 
sevginiz bitmiş. boşanmak için başka bahane aramayın. ama şunu da iyi anlıyorum maalesef toplum baskısı diye bi gerçek var siz boşanmak için geçerli bi sebep arıyorsunuz. umarım içinde olmak istemediğiniz evliliğinizi en hasarsız şekilde bitirip bebeğinizle güzel bi hayat çizersiniz.
 
Bir sebebe sarılmak onu bahane etmek daha kolay galiba

Işte bu yüzden boşadım seni bosuyorum seni demek sizi daha da rahatlacak sanırım

yada etrafa aileye bir sebeb sunmak acısından daha elde tutulur bir neden

Yoksa ben seni sevmiyorum soğukluk var demek biraz daha cesaret işi dimi
 
Boşanmak istiyorsan bir şeyleri bahane etme orası ayrı konu, ama senin telefonunu kendisinin sanması ve bir şeyler gördüğünü düşünerek panik halde atılması maalesef bana aldatıldığını düşündürüyor.
 
Belki aldatmiyor dur karşınıza alıp konuşun
 
Yakalama gibi bir amacım yok tuvaletim geldi ışıkları yakmakla uğraşmadım telefon başucumda ışığını yaktım öyle gittim bir yere çarpmamak için
Bakın bu anlattıklarınızla ihanet ediyor diyemeyiz.Ama siz sanki bisey bulayımda bahanem olsun diyorsunuz.Bu çok yanlış.Esiniz size aynısını yapsa ne hissedersiniz?Kocam namusuma şerefime laf etti diye yeri göğü inletirsiniz.Boşanmak istiyorsanız açık açık karşısına geçip bu söyleyip bir karara varın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…