- 16 Eylül 2017
- 7.738
- 14.008
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
Nokta seklinde deriden kabarık olmayan benlerim var.6 tane aldırmak istiyorum. Aldıranlar varsa nasıl nerede aldırdıklarını ve fiyatlarını yazabilir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla annemde vardı burnunun kenarında 3-4 tane. Bundan bir kaç sene önce genel cerraha sonuçlarını göstermeye gittiğinde bu benler rahatsız ediyor mu dedi doktor. Annem de olsa da olur olmasa da farketmiyor dedi alıştım dedi. Doktor isterseniz alayım dedi. Annem de olur alabilirsiniz dediNokta seklinde deriden kabarık olmayan benlerim var.6 tane aldırmak istiyorum. Aldıranlar varsa nasıl nerede aldırdıklarını ve fiyatlarını yazabilir mi ?
Benim gözümün önünde kocMannn et beni vardı sprey sktirdim küçükken gitmiştiNokta seklinde deriden kabarık olmayan benlerim var.6 tane aldırmak istiyorum. Aldıranlar varsa nasıl nerede aldırdıklarını ve fiyatlarını yazabilir mi ?
Benim arkadaşım aldırdı devlet hastanesinde 2 3 sene oluyorNokta seklinde deriden kabarık olmayan benlerim var.6 tane aldırmak istiyorum. Aldıranlar varsa nasıl nerede aldırdıklarını ve fiyatlarını yazabilir mi ?
Ya et beni miydi acaba cünkü ben gittigimde ameliyatla aliriz ama iz kalabilir dedi. Benlerin cok kücük olduğu için kesi vurmaya değmes dediValla annemde vardı burnunun kenarında 3-4 tane. Bundan bir kaç sene önce genel cerraha sonuçlarını göstermeye gittiğinde bu benler rahatsız ediyor mu dedi doktor. Annem de olsa da olur olmasa da farketmiyor dedi alıştım dedi. Doktor isterseniz alayım dedi. Annem de olur alabilirsiniz dedikapıyı kitledi sprey sıktı acımayacak dedi. Hemen orada 4 taneyi birden aldı ince bir bant yapıştırdı 3 gün su değmesin geçmiş olsun dedi gönderdi
devlet hastanesi bu arada. İşlem toplamda 10 dakika sürdü.
Acaba sadece et beni icin mi spreyBenim gözümün önünde kocMannn et beni vardı sprey sktirdim küçükken gitmişti
Hangi yöntemle aldirdi bir de normal miydi kabarık mı ?Benim arkadaşım aldırdı devlet hastanesinde 2 3 sene oluyor
Büyüktü yani belli oluyordu yüzünde ama öyle et beni gibi değildi çok küçük iz kalır demişler oda kabul etti bi gün içinde aldırdı geldi 3 5 gün o ben olan kısmı kapalı gezdi yöntemlerini bilmiyorum İnan kiHangi yöntemle aldirdi bir de normal miydi kabarık mı ?
Benimkiler nokta kadar bir de kabarık değil acaba bende de olur mu ki. Benim gittigim plastok cerrah ameliyatsiz olmaz dedi.Büyüktü yani belli oluyordu yüzünde ama öyle et beni gibi değildi çok küçük iz kalır demişler oda kabul etti bi gün içinde aldırdı geldi 3 5 gün o ben olan kısmı kapalı gezdi yöntemlerini bilmiyorum İnan ki
Et beniydi. Büyüktü hatta birisi. İz filan kalmadı üstelik hepsi Yanyana olmasına rağmen.Ya et beni miydi acaba cünkü ben gittigimde ameliyatla aliriz ama iz kalabilir dedi. Benlerin cok kücük olduğu için kesi vurmaya değmes dedi
Aksine daha basit değil mi olur bence devlet hastanesine mi gittinizBenimkiler nokta kadar bir de kabarık değil acaba bende de olur mu ki. Benim gittigim plastok cerrah ameliyatsiz olmaz dedi.
Evet devlete gitmiştim iz kalabilir deyince vazgeçtim.Bulunduğum ilde de başka alan uer yoktu.Özel hastanede plastik cerrahi yoktu. Öğrenci oldugum icin baska yere gitme sansımda yoktu o sıra.Aksine daha basit değil mi olur bence devlet hastanesine mi gittiniz
Ya aldıranlar hep et beni aldırmış hic normal ben aldırdım diyen yok cok kararsizimEt beniydi. Büyüktü hatta birisi. İz filan kalmadı üstelik hepsi Yanyana olmasına rağmen.
Ay sadece bir tanesi icin mi 700 verdiniz cok değil miHiç acı hissetmedim. Plastik cerrahide özel hastanede muayene dahil 700 e aldırdım.
İzden kastı küçük mü küçük bi çizik hiç belli olmuyorEvet devlete gitmiştim iz kalabilir deyince vazgeçtim.Bulunduğum ilde de başka alan uer yoktu.Özel hastanede plastik cerrahi yoktu. Öğrenci oldugum icin baska yere gitme sansımda yoktu o sıra.
Tesekkür ederimBaşka bi özel doktor 1600 lira istedi muayene için de ayrıca 300 verdim gerçi onda aldırsaydım 300 ü düşecekti hesaptan. Bu arada ne güzelsin maşallah sanabence kendini daha iyi hissedersin aldır gitsin, hem daha gençsin izi kolay geçer
![]()