Ben aldıranlar var mı ?

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.738
14.008
248
29
Nokta seklinde deriden kabarık olmayan benlerim var.6 tane aldırmak istiyorum. Aldıranlar varsa nasıl nerede aldırdıklarını ve fiyatlarını yazabilir mi ?

Nokta seklinde deriden kabarık olmayan benlerim var.6 tane aldırmak istiyorum. Aldıranlar varsa nasıl nerede aldırdıklarını ve fiyatlarını yazabilir mi ?
Valla annemde vardı burnunun kenarında 3-4 tane. Bundan bir kaç sene önce genel cerraha sonuçlarını göstermeye gittiğinde bu benler rahatsız ediyor mu dedi doktor. Annem de olsa da olur olmasa da farketmiyor dedi alıştım dedi. Doktor isterseniz alayım dedi. Annem de olur alabilirsiniz dedi 🤣 kapıyı kitledi sprey sıktı acımayacak dedi. Hemen orada 4 taneyi birden aldı ince bir bant yapıştırdı 3 gün su değmesin geçmiş olsun dedi gönderdi 🤣 devlet hastanesi bu arada. İşlem toplamda 10 dakika sürdü.

Benim gözümün önünde kocMannn et beni vardı sprey sktirdim küçükken gitmişti

Valla annemde vardı burnunun kenarında 3-4 tane. Bundan bir kaç sene önce genel cerraha sonuçlarını göstermeye gittiğinde bu benler rahatsız ediyor mu dedi doktor. Annem de olsa da olur olmasa da farketmiyor dedi alıştım dedi. Doktor isterseniz alayım dedi. Annem de olur alabilirsiniz dedi 🤣 kapıyı kitledi sprey sıktı acımayacak dedi. Hemen orada 4 taneyi birden aldı ince bir bant yapıştırdı 3 gün su değmesin geçmiş olsun dedi gönderdi 🤣 devlet hastanesi bu arada. İşlem toplamda 10 dakika sürdü.
Ya et beni miydi acaba cünkü ben gittigimde ameliyatla aliriz ama iz kalabilir dedi. Benlerin cok kücük olduğu için kesi vurmaya değmes dedi

Büyüktü yani belli oluyordu yüzünde ama öyle et beni gibi değildi çok küçük iz kalır demişler oda kabul etti bi gün içinde aldırdı geldi 3 5 gün o ben olan kısmı kapalı gezdi yöntemlerini bilmiyorum İnan ki
Benimkiler nokta kadar bir de kabarık değil acaba bende de olur mu ki. Benim gittigim plastok cerrah ameliyatsiz olmaz dedi.

Aksine daha basit değil mi olur bence devlet hastanesine mi gittiniz
Evet devlete gitmiştim iz kalabilir deyince vazgeçtim.Bulunduğum ilde de başka alan uer yoktu.Özel hastanede plastik cerrahi yoktu. Öğrenci oldugum icin baska yere gitme sansımda yoktu o sıra.

Benim yanağımda nohut büyüklüğünde siyah ben vardı, bir yıl oldu aldıralı. Hala izi duruyor ama benden daha iyidir diye düşünüyorum

Geceleri pek dikkat çekmiyor ama gün ışığına çıkınca hic hos gözükmüyor.İnsanlarla yüzyüze konusmaya utanıyorum resmen.

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-05-00-25-04-650_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2019-12-05-00-25-04-650_com.whatsapp.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 141
  • Screenshot_2019-12-05-00-23-35-621_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2019-12-05-00-23-35-621_com.instagram.android.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 124
Başka bi özel doktor 1600 lira istedi muayene için de ayrıca 300 verdim gerçi onda aldırsaydım 300 ü düşecekti hesaptan. Bu arada ne güzelsin maşallah sana 😍 bence kendini daha iyi hissedersin aldır gitsin, hem daha gençsin izi kolay geçer 🥰

Başka bi özel doktor 1600 lira istedi muayene için de ayrıca 300 verdim gerçi onda aldırsaydım 300 ü düşecekti hesaptan. Bu arada ne güzelsin maşallah sana 😍 bence kendini daha iyi hissedersin aldır gitsin, hem daha gençsin izi kolay geçer 🥰
Tesekkür ederim 😍piyasa araştırması yapıyorum icime sinen ve uygun bir doktor bulabilsem

Back
X