- 16 Eylül 2017
- 7.738
- 14.008
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
Plastik cerrah beni korkuttu iz kalıp kalmaması bünyene bağlı dediİzden kastı küçük mü küçük bi çizik hiç belli olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Plastik cerrah beni korkuttu iz kalıp kalmaması bünyene bağlı dediİzden kastı küçük mü küçük bi çizik hiç belli olmuyor
Canım tabi uzmanı değilim alma kalsa onda kalırdı çünkü beni büyüktü iz kaldı evet ama nasıl anlatayım tırnağınla etini bastır o kadar bi iz kalıyor seninkiler küçükmüş sanmıyorum o kadar bile kalıcağını kalsa bile belli olmuyo zatenPlastik cerrah beni korkuttu iz kalıp kalmaması bünyene bağlı dedi
Canım bu fotoğrafını şimdi gördüm arkadaşımınkide senin dudağındaki gibiydi aynı hafif büyüktü seninkinden yanağındaydı onundaGeceleri pek dikkat çekmiyor ama gün ışığına çıkınca hic hos gözükmüyor.İnsanlarla yüzyüze konusmaya utanıyorum resmen.
Doktorlar hep en kötüsünü söylerler, bi de iz kalmaması mümkün değil ki sonuçta kesi yapılıyor. Önemli olan kesiyi düzgün yapacak dikişi düzgün atacak doktor bulmak. İnşallah iyi bi doktora rastlarsın canımPlastik cerrah beni korkuttu iz kalıp kalmaması bünyene bağlı dedi
Ben dudagimin üstündeki değilde diğer kücük benleri aldırmak istiyorum. Sayıları fazla olunca her tarafimda beyaz beyaz kesik izleri olsun istemiyorum cünkü göz altı yanak burun dikkat çeken yerlerdeler. Lazerle düsünüyorum cukurluk kalırsa da dolgu yaptirtirim diye düsünüyorum ama o da kökünden almıyormuş galibaCanım bu fotoğrafını şimdi gördüm arkadaşımınkide senin dudağındaki gibiydi aynı hafif büyüktü seninkinden yanağındaydı onunda
Tesekkür ederiimm ❤Doktorlar hep en kötüsünü söylerler, bi de iz kalmaması mümkün değil ki sonuçta kesi yapılıyor. Önemli olan kesiyi düzgün yapacak dikişi düzgün atacak doktor bulmak. İnşallah iyi bi doktora rastlarsın canım![]()
Dudağın üstündeki diyorsanız onu aldırmak istemiyorum ya kimligim gibi oldu :)) diğer kücük benlerden memnun kalırsam onu da aldırabilirim gerçi benimde sevgilim aldırma diyor ama iste insan kendini beğenemiyorAa ayni benim benimden hemde ayni yerde bende hic sevmiyorum ama esim seviyor.ve kendimi bildim bileli var.seni takipteyim.
Ben aldırdım 3 4 tane vardı plazmapen ile aldırdım iz falan kalmadı.İşlem yapıldıktan sonra fazla güneşe çıkmadın nemlendirici kullandım işlemi Mehmet Akgün e yaptırdım memnunum şuan renk değişimi falan hiçbir şey yok.Nokta seklinde deriden kabarık olmayan benlerim var.6 tane aldırmak istiyorum. Aldıranlar varsa nasıl nerede aldırdıklarını ve fiyatlarını yazabilir mi ?
Ben de onu düşünüyorum genelde herkes memnun ama fiyatlarına piyasanın üstü diyorlarBen aldırdım 3 4 tane vardı plazmapen ile aldırdım iz falan kalmadı.İşlem yapıldıktan sonra fazla güneşe çıkmadın nemlendirici kullandım işlemi Mehmet Akgün e yaptırdım memnunum şuan renk değişimi falan hiçbir şey yok.
Et beni icin yapılıyor öyle seylerBazı aktarlar benlere bir sıvı sürüyor 3 gün su değdirilmiyor benler kuruyup dökülüyor iz falan da kalmıyor geçen sen 2 arkadaş yaptırdı her bene 10 ar lira almışlar