Kızlar selam sürekli burdan ben aldırma için fikir alıyordum. Sonunda aldırdım benimki ilk olarak 1 benini aldırdım yüzünde çok fazla var 2 si büyük diğerleri küçük ama siyah renkte 1 tane çenemdeki büyük beni aldırdım hem size fikir vermek hemde fikir almak istiyorum sevgiler
Geçmiş olsun ben de yüzümden 13 tane aldırdım 2 tanesi büyük sizin gibi aynı yerde çenemde benimki çok daha büyüktü o malesef kötü su anda sertlik oluştu diğerleri ıyi ama
Geçmiş olsun ben de yüzümden 13 tane aldırdım 2 tanesi büyük sizin gibi aynı yerde çenemde benimki çok daha büyüktü o malesef kötü su anda sertlik oluştu diğerleri ıyi ama
Evet gittim ama bazı vücutlar buna yatkın oluyomuş ama çukurluk fazlaydı bende. Diğerleri gayet iyi de bi tane büyük daha vardı onda olmadi . sizinki gibi olanlar gayet iyi durumda her gün kantoran yağı suruyorum
Evet gittim ama bazı vücutlar buna yatkın oluyomuş ama çukurluk fazlaydı bende. Diğerleri gayet iyi de bi tane büyük daha vardı onda olmadi . sizinki gibi olanlar gayet iyi durumda her gün kantoran yağı suruyorum
Kızlar çenemdeki ben iyileşti hatta 1 defa rüküş yaptırdım ve suan geçti hafif pembelik var oda eski halinden daha iyi hiç krem kullanmadım bi ara yanık kremi kullanayim dedim alerjik varmış ona kullanamadım hiç bir şey sürmene rağmen geçti hafif pembeliktende bir şey olmaz düzenli krem kullansaydım oda geçerdi diye düşünüyorum