ben aldırma sonrası yaranın kabararak iyileşmesi!!!

nomatter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
2.437
1.605
198
selam arkadaşlar,

2 ay önce benlerimi aldırdım, önce göğüs kemiğimdeki dikiş izinin ucunda sivilce gibi kırmızı bir şişlik oluştu bu sabah da yüzümdekinde hafif farkettim...

sabahtan beri araştırıyorum birazdan da doktora gidicem.... hipertrofik skar'da yara kızarıp kabararak iyileşirmiş, bikaç ay içinde ortaya çıakrmış bu ameliyattans sonra...

keloid denense bir yıl sonra ortaya çıakmrış ve heryere yayılan şişlikler anlamına geliyomuş, tedavi de sonuç vermiyormuş. Allah korusun yaa çok moralim bozuldu keşke aldırmasaydım diyorum bu sabah girdiğim strese bile değmez...
bi de inşallah ömür boyu öyle kalmam:( bir ben hayatımı hiç değiştirmiyodu ama öyle bişeyler olursa özgüvenim gider:'(((

iyileşme sürecinde dikiş izinde şişlik olan var mı?

merhaba arkadasim nasil oldu yaran benimde keloif problemim var alnima 5gun once dikis atildi insallah burada cikmaz :(

selam arkadaşlar,

2 ay önce benlerimi aldırdım, önce göğüs kemiğimdeki dikiş izinin ucunda sivilce gibi kırmızı bir şişlik oluştu bu sabah da yüzümdekinde hafif farkettim...

sabahtan beri araştırıyorum birazdan da doktora gidicem.... hipertrofik skar'da yara kızarıp kabararak iyileşirmiş, bikaç ay içinde ortaya çıakrmış bu ameliyattans sonra...

keloid denense bir yıl sonra ortaya çıakmrış ve heryere yayılan şişlikler anlamına geliyomuş, tedavi de sonuç vermiyormuş. Allah korusun yaa çok moralim bozuldu keşke aldırmasaydım diyorum bu sabah girdiğim strese bile değmez...
bi de inşallah ömür boyu öyle kalmam:( bir ben hayatımı hiç değiştirmiyodu ama öyle bişeyler olursa özgüvenim gider:'(((

ben de 3 ay once 3 tane aldirdim, izi tamamen kaybolmak uzere..
dikisler alindiktan sonra iz vardi ama fondotenle kapanicak turden, ilk zamanlar bastirinca falan agri oluyordu ve sanki içerde mercimek gibi sert bisey varmis gibiydi, simdi agri falan kalmadi ve izlerde neredeyse yok oldu..
ins kotu surprizlerle karsilasmayiz...

Cok gecmis olsun sana da Bende iki gun once karin bolgemde ve göğsümun altinda toplamda bes tane ben aldirdim ve patolojiye gitcek.suan bandajli dikis yerlerim biraz acıyor ayaga kalktigimda biraz geriliyor dikislerim bandaj acildiktan sonraki goruntusunu cok merak ediyorum umarim kötü bi görüntü olmaz.

selam arkadaşlar,

bi de inşallah ömür boyu öyle kalmam:KK43: bir ben hayatımı hiç değiştirmiyodu ama öyle bişeyler olursa özgüvenim gider:'(((

Şu anda aynı durumdayım
selam arkadaşlar,

bi de inşallah ömür boyu öyle kalmam:KK43: bir ben hayatımı hiç değiştirmiyodu ama öyle bişeyler olursa özgüvenim gider:'(((

Selam canım biliyorum çok zaman geçmiş üstünden ama şu an ben de aynı durumdayım doktora ulaşamadım kafayı yemek üzereyim.Merak ettim senin ki neymiş keloid falan değildir inş

Şu anda aynı durumdayım

Selam canım biliyorum çok zaman geçmiş üstünden ama şu an ben de aynı durumdayım doktora ulaşamadım kafayı yemek üzereyim.Merak ettim senin ki neymiş keloid falan değildir inş
Başka bir doktora gittiniz mi?

Back
X