Ben aldırma

elsa00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
14
3
86
Kilis
Yüzümde ki beni aldırmak istiyorum lazer vb. Yöntemle istanbul avrupa yalasında yaşıyorum önerebileceğiniz bir yer var mı uygun ücretli

Lazerle yanık izi ve çukurluk oluşabiliyor ben çok araştırdım başıma geldikten sonra.. Lazer ve koter maalesef oyuk oluşturuyor en sağlıklısı cerrahi yöntem ama iz konusunda bişey diyemiyorum çünkü cerrahi yöntemle aldırmadım hiç.. Çok iyi araştırın güvenilir bir doktor olmadiktan sonra emanet etmeyin ben çok pişman oldum açıkçası..

Yüzümde ki beni aldırmak istiyorum lazer vb. Yöntemle istanbul avrupa yalasında yaşıyorum önerebileceğiniz bir yer var mı uygun ücretli
Ben Ankara da plasma lift ile Mehmet Akgüne benimi aldırdım hiçte leke kalmadı bir araştırın isterseniz.

Ben vücudum da iki ben aldırdim farkli zamanlarda devlet hastanesinde ikisinde de iz kaldı malesef.

Merhaba bende yuzumdeki yanagimdaki beni aldiridim cok sukur sorunsuz hemde bitkisel cok uyguna 1 senasta gecti nerden aldirdin dersende tek tavsiyem bitkisel ben silme var ingramda canim

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-06-20-18-39.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 1.813
bende plexr yani plazma enerjisiyle ben alan bir klinik buldum öyle aldırmayı düşünüyorum inş bendede iz kalmaz
Merhaba, sonuç nasıl memnun kaldınız mı? Buraya yazarsanız çok sevinirim bende düşünüyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…