Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Ankara da plasma lift ile Mehmet Akgüne benimi aldırdım hiçte leke kalmadı bir araştırın isterseniz.Yüzümde ki beni aldırmak istiyorum lazer vb. Yöntemle istanbul avrupa yalasında yaşıyorum önerebileceğiniz bir yer var mı uygun ücretli
Merhaba bende yuzumdeki yanagimdaki beni aldiridim cok sukur sorunsuz hemde bitkisel cok uyguna 1 senasta gecti nerden aldirdin dersende tek tavsiyem bitkisel ben silme var ingramda canimYüzümde ki beni aldırmak istiyorum lazer vb. Yöntemle istanbul avrupa yalasında yaşıyorum önerebileceğiniz bir yer var mı uygun ücretli
Fotoğraf paylaşabilir misinizMerhaba bende yuzumdeki yanagimdaki beni aldiridim cok sukur sorunsuz hemde bitkisel cok uyguna 1 senasta gecti nerden aldirdin dersende tek tavsiyem bitkisel ben silme var ingramda canim
Canim ilk hali sayfadan aldim sonuc icin atmistim ve son halini atayim sanaFotoğraf paylaşabilir misiniz
Son hali cok mutluyum krem kullaniyorum cok cok az kaldi hepsi gecmeyeCanim ilk hali sayfadan aldim sonuc icin atmistim ve son halini atayim sana
bende plexr yani plazma enerjisiyle ben alan bir klinik buldum öyle aldırmayı düşünüyorum inş bendede iz kalmazBen Ankara da plasma lift ile Mehmet Akgüne benimi aldırdım hiçte leke kalmadı bir araştırın isterseniz.
Merhaba hiç iz kalmadı mı cidden? Kaç tane aldırdınız ve yüzeysel miydi?Ben Ankara da plasma lift ile Mehmet Akgüne benimi aldırdım hiçte leke kalmadı bir araştırın isterseniz.
Merhaba, sonuç nasıl memnun kaldınız mı? Buraya yazarsanız çok sevinirim bende düşünüyorum çünkübende plexr yani plazma enerjisiyle ben alan bir klinik buldum öyle aldırmayı düşünüyorum inş bendede iz kalmaz