Ben Aldırma

alistar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
43
0
36
Ankara
Herkese merhaba, ben yeniyim o yüzden konuyu doğru yere mi açtım pek bilemiyorum kusura bakmayın. Ben aldırmak istiyorum bunun için size soracaklarım var. Benim genital bölgemin alt kısmında yüzeysel kahverengi bir benim var ve bu beni çok rahatsız ediyor, bu beni nerde ne şekilde aldırmamı önerirsiniz? Yaptıran varsa biraz bahsedebilir mi?

kızlar merhaba alnımın tam ortasında bı ben vardı benım baska bıse ıcın amelıyat masasına yattıgımda doktorumdan rıca ettım onu da aldı ıkı gun benın ustunde kucuk bı bantla gezdım sonra ne ız kaldı ne bıse. lazerle ben aldırma dıe bıı baslık var orda lazerle ben aldıran arkadasların deneyımlerı yazıo bana daha pratık mıs gıbı geldı arastırıyorum bende

Genital bölgemin alt kısmı yani oturduğumda aşağı gelen yer mi diyeyim bilmiyorum bu yüzden utanıyorum da aldırmak için. ama aldırmaya kararlıyım da, bu bölgede olan bir beni nasıl aldıracağım ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…