Ben aldırmak? Madecassol?

Moonspellx

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
9
1
16
22
Merhabalar. Ben 3 ay önce yüzümde küçük bir beni aldırdım kızarıklık geçmesi için de madecassol önerdi yakınlarım. 1 ay boyunca harika bir iyileşme gösterdi ve tamamen kırmızılık gitti bembeyaz deri rengini aldı. Sonra minik bir kırmızılık gördüm oraya kremi sürdüm akşam. Sabah kalktığımda orası ve hatta etrafında kırmızı kabartılar oluştu ve kaşınıyor. İnanılmaz moralim bozuk alerji yapmış olabilir mi gerçekten dışarı çıkmak bile istemiyorum bilen biri yardim etsin lütfen bu kızarıklıkla napıcam bilmiyorum bepantol sürdüm umarım bir zararı olmaz

merhaba. yaşadığınız durumla ilgili bilgim yok ama bi soru sormak istiyorum ondan yazdım. hangi yöntemle aldırdınız beni ve çukur oluştumu

merhaba. yaşadığınız durumla ilgili bilgim yok ama bi soru sormak istiyorum ondan yazdım. hangi yöntemle aldırdınız beni ve çukur oluştumu
Cerrahi yöntemle aldırdım şuanda da ne bir çukur ne bir dikiş izi ne de kızarıklık var :) kızarıklık için cildiyeye gittim alerji yapmış krem tedavi oldu. cerrahi haricinde bir yöntem yapılırsa benler kökünden alınmıyormuş bu nedenle tekrarlama ihtimali çok yüksekmiş bence düşünüyorsanız aldırın ama kışın aldırmamıştı öneriyorum yazın güneş görürse kötü sonuçlar ortaya çıkabilir

Merhaba ayni kizarikliktan suan bende muzdaribim yuzum cok kotu ne tedavisi oldu lutfen yazarmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…