Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kliniğin sitesinde çok yorum var inceleyin isterseniz memnun kalan da var ama çukurluk oluştu diyen de çok fazla ve size tavsiyem çukurluk oluşturacak bi işlem yaptırmayın yüzünüze çünkü dolması maalesef çok zor hatta imkansız.. çukurluk olmasındansa benlerinizle yaşayın daha iyiİdea klinikte ben aldıran var mı? Memnun olan olmayan?
Kliniğin sitesinde çok yorum var inceleyin isterseniz memnun kalan da var ama çukurluk oluştu diyen de çok fazla ve size tavsiyem çukurluk oluşturacak bi işlem yaptırmayın yüzünüze çünkü dolması maalesef çok zor hatta imkansız.. çukurluk olmasındansa benlerinizle yaşayın daha iyi
çok yere gittim, araştırdım en sonunda izmir karşıyaka da notox estetik var orda lazerle aldırdım çukur falanda oluşmuyor. acısız birde en önemlisi arkadaşlar dermatolog olması. Sakın dermatolog olmayan, parası olupta bu makinalarla iş yapmaya çalışan dolandırıcılara güvenmeyin.
Hangi yöntemle aldırdınızAlnimda buyuk bir ben vardi.Aldirmaya cesaret edemedim yillardir.Iz olmasindan korktum.4 hafta kadar once aldirdim vé Iz falan yok gecti
nerde aldirdiniz? doktorunuz kim?Vé benim ben distan kabarik buyuktu. Hala nasil iz olmadi sasiyorum
Estetik internationalnerde aldirdiniz? doktorunuz kim?