Ben anlam veremedim siz bir şey söyleyin...Acil

• Konu Sahibi Konu Sahibi didemce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sorman lazımdı bence nıye öle oldu dıye .

erkekler bızım kadar duygusal değil.

Şimdi benim aklıma gelen sorular var.
1. Sevgilinizin işi mesleği ne? Bu meslek kol düğmesi, gömlek vs.. giymeye uygun mu?
2. Yaşadığınız yer olarak gaziantep geçiyor. Havalar sıcak olabilir. Her yerde yazlık uygulamaya geçildi gerek özelde gerek kamuda... Bu nedenle giyemiyor olabilir mi?

bazı insanlar hediye almaktan hoşlanmaz. içlerinden bakmak gelmez.

bende hediye gelse bile içim sıkılır açıp bakmak istemem. baksamda günlerce aynı yerinde durabilir. sırf bu yüzden eşim ve ailem artık hiçbişiy almıyor. beraber gidiyoruz. doğum günü hediyemi bile ben seeçerim alırlar.

belki onunda yapısı öyledir.

acaba bedenine bakıp bu bana kücük gelir diye düsünüp arabada mı bıraktı desem yınede eve götürmesi gerekti..yada sana dogruyu söylemeliydi.off ben anlamıyorumki bu erkeklerin düsüncesi ne..tek bildigim erkeklerin kadınlar kadar ince düsünceli olmadıgı senağlama

ya çok sıkma canını
bazı erkekler,bazı şeylere biz bayanlar kadar anlam yüklemezler.
hani orada bırakmasa iyi olurdu ama,bu hareketinede olduğundan fazla anlam yükleme,
kendine kırıldığınıda açık açık söyle,içinde kalmasın...

2 aydır tanıştığınız insanla 1 ay sonra nişanlanacak mısınız?
yani toplamda 3 aylık bir ilişki.
nasıl tanıyabildiniz ki birbirinizi?
umarım daha büyük süprizlerle karşılaşmazsanız.

neyse;
niye sormuyorsunuz niye arabada taşıdığını.
kendinize dert etmek yerine konuşun.
hatta bol bol konuşun çünkü buna çok ihtiyacınız var bence.
zira henüz birbirinizi hiç tanımıyorsunuzdur..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

çok kırıldım zaten..suan düşünmekden alamıyorum kendimi...2 ay oldu tanışalımız utandım sana söylemeyi diyor bilmiyorum kızlar begenmemişte olsa arabadan alıp eve götürmesi gerekti çok kızgınım ona..........

2 ay oldu ve haziranda nişanlanıosunuz ilginççç :uhm: o da iimişş kafamçokkarıştı

ee bedenine bakmıştır olmicağı içinde çıkartıp giymmiştir denememiştir değiştirmede sorun yaşamasın die ve sonuç itibariyle değişeceği içinde arabada bırakmış evde unutmaması için ertesi gün değiştiririmi die düşündüğü için ve işi çıktıysa değiştiremediyse öylecede kalmıştır.. bununla sevginin ne alakası varki?? bukadar ufak bişi yüzünden yani eve çıkarmadı gömleği beni sevmiyormu diye düşünmek biraz saçma değilmi?? tekrar diyorum gömleğe bakmıştır ve beden numarasını görüncede olmicağını bilmiştir bundan dolayıda paketten çıkarıp giymek istememiştir değiştirilcek diyede eve çıkartmayıp en kolay yerde arabasında bekletmiştir.

aynen canım,okudugum anda senin gibi düşündüm bende...zaten degiştirecegi için önemsemeyip bagajda bırakmıştır...bence büyütülecek bir mevzu degil...

hem degiştirilecek birşeyi neden bile bile eve götürsün ki..bence rahat ol biraz arkadasım...bu kadar büyütecek birşey yok...hem ona aldıgım hediyeyi begenmedin mi yoksa diye sormanda sacma olmuş bence...

Bence nişanı bıraz uzatın,çok erken,daha yenı tanıyosunuz bırbırınızı,cekınıyosunuz,alışamamışsınız..

Ayrıca gömleğin buyuk oldugunu hiç dokunmadan gözlerıyle bakarak mı görmüş? İnsan bı elıne alır,acıp merak eder,belkı bedenı küçüktür der,dener,sadece gomlek buyukse kravatı ve kol düğmelerını eve cıkarır,hepsını cok begendıgını gömlegı deneyıp buyuk durdugunu anlatır,ıkı aylık bı ılışkıde güzel olmasa bıle güzel denir,ama olurya cok çirkın durur,erkeği açmaz fılan ozamanda,canım gidip değiştirelim,hem varsa daha acık/koyu.. rengını alırız,benı baya kötü österdı,ama kesımı fılan cok guzelmiş denir...

Ne biliyim işte garip gedı banada,önemsenmemiş gibi..

Benım senelerde bırlıkte oldugum kişiye ki artık ne gıyecegını cok ıyı bılıyordum. doğum gününde istanbulda olmayacagım ıcın öncesınde hedıyesını alıp vermiştim,begenmedım demişti alır almaz,değiştirelım dedım,ne zaman dedı,tatılden döndükten sonra olur ancak demiştim.. sene 2003-2004 arası,halada saklarım hedıyeyı,değiştirmedımde,geride vermedım,öyle kırılmıştım ki...

herkese öncelikle tşkler....
haklısınız aslında am biraz kafam suna takıldı kızlar görücü usulü ile evlenen insanlar var gelip bakılıyor ve 1 hafta sonra cocuk geliyor kızla çoçuk birbirlerini begenince tamam deniliyor ve nişan oluyor tanıma süresi 1 hafta oluyor ona ne demelisiniz ...bence biz birbirimizi iyi tanıdık ve birbirimize cok dürüstüz ..bu kadar acele etmemizin nedeni benim ablam yurt dışıdan gelecek nianda oda olsun iye ve o nişandan dönmüş nekadar uzarsa bir pürüz cıkıyor diyor nişanda tanışma süreside diyor kendisi malimüşavir ve cokda mantıklı birisi onu öyle teslerden gecirdim ki hiç yanıltmadı beni ve ailesine ilk tanıştımız gün beni söyledi biz ablamın arkadaşı aracılıgı ile tanıştık ve 2 görüşmemzide 2 ay süre verdik bir birimize allah şükürde hiç kırmadık birbirimizi ve zaten su iki günlük dünyada hayatımda ne yalan olsun nede aldatılmak olsun diyerek kendimi dürüsce anlattım tabiki oda bana anlattı kendini..bence öyle şaşırmanızı anlamıyorum ilk görüşte aşık olanlar bile var....bizim ilişkimiz saygı ,dürüstlük içerisinde yürüyor ..bence cok kısa bir süre degil 2 ay..ben halimden memnunum...tekrardan herkeze teşekürler...
:asigim::delphin:

kusara bakma cnm ama erkek arkadaşın biraz düşüncesizmiş bende en son geldiğinde hediyesini aldım ,siyah gömlek kol düğmeli ütületip ertesi gün yanımda giyindi. defalarca çok beğendğini söledi. hatta benim yanımdan döndükten sonra yurtta ilk işi benim aldığı gömleği yıkatıp ütületip güzelce dolabina koymak olmuş hala söyler aşkım çok zevklisin düşüncelisin die...bence açık açık konuşun rahatsız olduğunuzu dile getirin hiç hoş bi durum değil bence

merhaba arkadaşlar..suan konuştugum bir cocukvar ve cok mutlu bir birliktelimiz var.ve allah kısmet ederse haziranda nişan olucak..20 gün önce dogum günü vardı ve gitim kıgılıdan buna gömlek gıravat koldüymesi aldımm..1 numara büyük almısım oda ben 1 giyiyorum dedi bende degiştirme kartı aldım git degiştir dedim tamam dedi aynı gün sordum degitirdin mi gömlegi diye evet dedi..gecen c.tesi bulutuk sen benim aldıgım hediyeyi begenmedin galiba giymiyorsun yada başına bişey geldi giyemiyormusun dedim oda yok acıkcası daha degiştiremedim dedi bende pazartesi yanına al gömlegi gelip ben degiştirim dedim oda tamam dedi bugun gittim buluştuk gömlegi alırken daha ne gıravat ne koldüymesi eve bile cıkmamış arabanın arkasaında benim aldıgım gibi duruyordu cok üzüldüm ben ona deger verdim ve aldımm düşündüm onu ama o paketlerden bile cıkmamış vazıyette etiketleri duruyor daha elini bile vurmamış benim koydugum gibiydi arabada..sizce bana deger vermedigi için mi böyle bişey yaptı benim ona ilk hed,iyemdii bilmiyorum düşüncelerim cok degişti acaba beni sevmiyormu beni önemsemeiyormöu diye düşünüyorum nolur bana akıl verin kimse ilede paylaşamıyorum bu durumu evde...:çok üzgünüm::a015:

bence beğenmemiş yada bilmiyorum ya beğenmese bile onu çok beğenmiş gibi davranması gerekir.niye değiştirdim deyip yalan söylüyo onu hiiiiiiiiiç anlamadım.bence biraz garip davranmış.arabanın arkasına paçavra gibi atmasıda garip.bence o hediyeyi değiştirin eğer gene giymezse o zaman sorgulamaya başalyın

herkese öncelikle tşkler....
haklısınız aslında am biraz kafam suna takıldı kızlar görücü usulü ile evlenen insanlar var gelip bakılıyor ve 1 hafta sonra cocuk geliyor kızla çoçuk birbirlerini begenince tamam deniliyor ve nişan oluyor tanıma süresi 1 hafta oluyor ona ne demelisiniz ...bence biz birbirimizi iyi tanıdık ve birbirimize cok dürüstüz ..bu kadar acele etmemizin nedeni benim ablam yurt dışıdan gelecek nianda oda olsun iye ve o nişandan dönmüş nekadar uzarsa bir pürüz cıkıyor diyor nişanda tanışma süreside diyor kendisi malimüşavir ve cokda mantıklı birisi onu öyle teslerden gecirdim ki hiç yanıltmadı beni ve ailesine ilk tanıştımız gün beni söyledi biz ablamın arkadaşı aracılıgı ile tanıştık ve 2 görüşmemzide 2 ay süre verdik bir birimize allah şükürde hiç kırmadık birbirimizi ve zaten su iki günlük dünyada hayatımda ne yalan olsun nede aldatılmak olsun diyerek kendimi dürüsce anlattım tabiki oda bana anlattı kendini..bence öyle şaşırmanızı anlamıyorum ilk görüşte aşık olanlar bile var....bizim ilişkimiz saygı ,dürüstlük içerisinde yürüyor ..bence cok kısa bir süre degil 2 ay..ben halimden memnunum...tekrardan herkeze teşekürler...
:asigim::delphin:

:kızgın:sonuçta herşey senin kararın ama buradaki kızlar normalde birbirimizi tanımamamıza rağmen doğru yol göstermek için uğraşırlar.sanada onun için söylendi erken diye.halinden memnunsan iyi ama yıllarcada görüşsen bile bi insanla aynı evde yaşamadan tanıyamazsın.ayrıca aynı evde yaşasan bile evlendikten sonra bak sende farkedeceksin aslında ne kadar değişken olduklarını erkeklerin

ben benım aldıgım hedıyeyı gıymeyen kullanmayan paketınden cıkarmayan bırı olunca hıc onemsememıs gıbı yapıyorum, eskıden daha guzelını alırdım kı daha begensın gıdıp en en en pahalısını alırdım kı kesın begensınler dıye,
ama artık var ya gıymıyorsa daha da almıyorum :) bır daha benden görup gorecegı hedıye ondan bır düşüğü olacaktır cunku hedıye bu kötu bıle olsa bır deger vermısımdır kı ben hedıyelerı özellıkle guzel alırım.
bak bu sevgılımle mesela en son guzel günümüzde özene bözene bır kazak almıstım tam sevdıgım gıbı deyıp gunlerce ustunden cıkarmamıstı hatta ay eskıttın walla kokutmussun falan dıye bıle espırıler yapabıldım, sonra evınde de hep en ust cekmeceye koyar en cok kullandıgı sey olmustu.
guzel aldıgım ıcın mı belkı guzel ama verılen deger de cok onemlı canım hele ben hedıye aldıgımda ona kıymet verılmesıne cok cok önem verırım eger deger vermıyorsa cok kızarım,
ama belkı senınkının bır sebebı vardır yani belkı kendısı sana öyle guzel bır sy alamıcagını düşünmus üzülmüştür ya da ilerde nişan paketıne koymayı planlıyordur baska bır durum olabılır sor ıstersen tekrar derım.

tatlım madem halinden memnunsun,madem nişanlına çok güveniyor ve seviyorsun,saçmasapan bir konuyu büyütüp buraya taşıman gereksizmiş o zaman dimi?herkes yardımcı olmak amaçlı birşeyler yazmış...sen şimdi asıl konunu dışına çıkıp,tanışma süresine söylenenlere mi takıldın yani ilginçbenneyaptımki

beden buyuk dıye ellememıştır, degıştırmezler dıye belkı de. ama yıne de açık açık söyle kırıldım demelısın,içine atma çunku guçlenıp patlar bu duyguların.

ben şeyi anlamadım önce değiştirdim evet diyor sonra değiştirmedim açıkcası diyo neden böyle basit bi
konuda yalan söylesinki neyi geçiştirmeye çalışıyor :1closedeyes:

Back
X