- 14 Nisan 2016
- 2.698
- 1.137
- 133
sevgilimle 2 yıldır bir birlikteliğimiz var. Aileleri de tanıstırdık falan.. Biz herkesten uzak Bandırma' ya yerleşmeyi istedik. hem çevre hem yaşam bakımından. İst kalmak istemediğimizi söyledik. herkes onayladı.. ama görümcem 2'dir bnde eşimle bandırmaya gidicm yerleşicem dimi diye herkes içinde kocasına sordu. Kocasında şaşkın bi surat bşy demedi. (belli öncesinde konusma olmamış.) sonra ben bunu dayanamadım benimkine sordum. Ya dedim gelmesine gelir onun memleketi bşy diyemem gelse de problem değil ama merak ettiğim konu dha önceden böle bi düşüncesi var mıydı? kocası şaşırdı çünkü. Yoksa böyle bi düşüncesi neden böyle yapıyo dedim. Anlam veremedim. 36Yaşında ki kadın böyle bşyi daha önceden düşünmeme ihtimali yok dedim. Bilmiyorum ama ben hallederim dedi. Zaten gelemezler onlar köpek besliyo dedi (büyük köpekler kurt köpeği vs.) burası aile apart. ondan ses çıkmıyo bandırmada böle yapamazlar mustakil tutmaları lazım onlarda çok pahalı.. hee dedim evlere baktınız yani o da evet dedim. Şimdi 2.sorum olacak dedim.. o zaman dedim sen de biliyordun bu bandırma olayı ev bakma kısmına kadar gelinmiş. Şimdi bu duruma da anlam veremedim dedim. Hayatım neler oluyor? Açıkça amacı belirtir misin?