• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben anlamiyorum insanlari...

DustHaze

Dedesinin Meneksesi
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
4.290
3
116
40
Almanya
Merhaba,

su siralar cok ilginc seyler yasiyorum, paylasmam ve farki bakis acilarindan olaya yaklasmam lazim... Aksi halde cildiracagim...

ben isim geregi suan farkli biryerdeyim. buraya gelmeden önce bir akraba (ne uzak ne yakin) "aa benim kardesim ve ailesi orada, gitsin görsün, cok severler, cok memnun olurlar, iyi olur..." vs vs.. Neyse ben geldim, kadin ilk gün süper, aman sen de benim bir kizimsin, ne iyi oldu, sik sik gel, hep görüselim falan.
2. sefer ogullar ve gelinleriyle tanistim. 3. sefer ramazanin ilk günü, yalniz iftar acmiyim dedim yatiya kaldim.

yani 2 ayda 3 kere gidip, 1 kere yatiya kaldim.
ogluyla gelinleri cok iyiler, onlara 4-5 kere gittim, ama baska sehir oldugu icin kaldim-bir de benim okuluma daha yakin.

ablasi ertesi günü annemi arayip, "cok sik gitmesin, kalmasin, onun yeri yok -ki var, gidecekse de kalmasin" vs vs demis... Resmen cildirdim, ogluyla gelinine dedim, böyle böyle olmus, benden rahatsizsaniz gelmem size, ben buralara size güvenerek gelmedim, evim de var kaldigim, isim de var, maasim da var.

onlar annelerine kizdilar, ablasi gelmesin diye oyle dedigini soylediler falan, ve sagolsunlar beni sürekli davet ettiler.

gecen gün kadinla yine karsilastik, neden gelmiiyorsun, komsusu davet etmisti, ona gittigimde neden ona da ugramamisim diye azarladi..

hayir, hem oyle hem oyle denir mi yaaa...

üstelik, komsusu "..." da cagirdim gelecek dedi, ben de o yuzden ona gitmedim, oraya geldi orada gordum hatta ona aldigim hediyeyi verdim...

pöfff...........

böylebir durumda aslinda nabza göre serbet vermek lazim sanirim ama ben hoslanmam böyle seylerden. sen bana gelme dediysen -dolayli yoldan- sirf baskalarina gösteris olsun diye adim atmam senin evine...

bencede çok karışık anlatmışsınız pek anlayamadım ama anladığım kadarıyla kadın arkanızdan konuşup yüzünüze başka şeyler söylüyor sanırım.bende hiç sevmem böyle iki yüzlü insanları.görüşme nasıl olsa işin var evin var çocuklarıylada yolda sokakta görürsen selam ver o kadar.çok samimi olmanı gerektiren bir sebep yok boşuna canını sıkma canım.kimse için üzülmeye değmezzz

ben ikinci ucuncu okumamda anladim konuyu
malesef insanlar boyle kafana taktigina bile degmez salla gitsin .. bende sinir oluyorum israr eden, gelmezssen kuserim bilmem ne diye diller doken, sonrada arkandan laf eden insanlara ..
allaha havale et oylelerini ..

ay evet o sinirle oyle karisik anlatmisim ki simdi ben de okuyunca farkettim :))

ama isin ozu, kadin baskalari varken, bana canim cicim, sonra da kendisi de degil ablasini devereye sokarak, gelmesin kalmasin dedirtiyor.

telefonla ariyorum, once tanimiyor, sen sakrak konusuyor sonra ben gzmnc diyince, ben de hastayim basim agriyor falan diye ceviriyor...

tatlım takma kafana onlar hayatında olsa ne olacak olmasa ne olacak sen yoluna bak.öyle iki yüzlü insanlardan kimseye hayır gelmez.baksana arkadan kimbilir neler diyordur.boşver yere batsın onların arkadaşlıklarıda kimsenin seni üzmeye hakkı yok..

Back
X