- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi setenaysetenay
Konum kapatildi ve sanirim iyi de oldu.baska insanlara kotu ornek olabilecegini ben de dusunmeden yazdim diyemem inanin ben de dusundum ama o kadar da dusunceli olamadim icimdekileri yazmak istedim.bazi sorular sorulmus cevaplamadan edemedim dayagin boyutu mesela,evet tekme tokat girismiyordu ama bagiris cagiris sirasinda tokat vuruyordu bunun sayisini biliyorum tam 5 kez oldu.bu ayrintiya girmedim konumda cunku cok sacma geliyor bir kadinin anlatirken aslinda cok dovmedi sadece tokatti ya da ben ona bagirdim da ondan oldu falan demesi.sonucta siddet gordun mu gordun.niye cocuk yaptin nasil koynuna girdin diyenler olmus.esimin beni o son arayip bana icini dokmesi evliligimizin 1.5 uncu yili,hamile kalisim 3. Yil.burda ayrintiya girmek istemiyorum ama hersey bir anda yoluna girmedi oyle.soylemek istiyorum burdan,esiniz ya da sevgiliniz size herhangibir sekilde siddet uyguladiysa sakin devaminin gelmesine izin vermeyin belki affedicem mutlu bir evliligim olacak diye umut etseniz de zaten cogunlukla asla degismiyorlar benim hayatim istisnaydi.ayrica tut ki benim esim gibi degistiler diyelim boyle 8 yil sonra bile kendinizi sorgular durursunuz.bunu yazmaya da sorumlu hissettim kendimi.