Ben anormalimm galiba :)

fanaa95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
155
83
53
Iyi akşamlar herkese.kizlar ben platonigi her seferinde dibine kadar yasayan biri olarak artik birinden etkilensem oda vana ilgi gosterdiginde hemen soguyorum bu durumdan nefret ediyorum.acaba karsiliksizliga alistim diye mi oluyo boyle anlayamadim.yani iliskilerde en basarisiz birisi karsinizda duruyo olabilir o derece platoniktim hep.ama simdi begeniyorum karsi tarafta hafif bisey olunca gidiyo hersey

Hep platonik takil o zaman ne güzel kalbinde kirilmaz.

Karsilik almayinca cazibesi daha da artiyordur karsilik alinca butun cekiciligi gidiyordur. Bende gecenler birisiyle tanistim dalyan gibi delikanliyi asiri begendim ama olumlu bisey alinca butun cazibesi nedense gitti. Olur arada boyle seyler beybisi ya takma bosver. Ayrica anormal degilsiniz canim ne alakasi var? Sadece dis gorunusunden etkilenirsin ama tanidikca sevmezsin uzaklasirsin bunun Turkcesi budur

Bende aynen senin gibiydim. hoşlandığım bana ilgi gösterince tüm cazibesi gidiyordu. Sonra biri geldi kendini sevdirdi ama fazla ilgi göstermeyerek arkasında koşturdu diyebilirim. öylelikle düzeldim.

Ayyy vallahi soyleyemediklerime tercuman oldunuzzzz

Heh anladım şimdi seni. Bende aslan burcuyum ve şimdiye kadar hep bana ilgisi olan kişilerle arkadaşlık kurdum. Ta ki aşık olana kadar. İlk defa öyle duygular yaşadım banada eskiden dediğin gibi oluyordu gerçekten aşık olunca ve karşındaki zor birisi olunca tüm düşünceler değişiyor emin ol.

Ya aşık olamıyorum sanirim o hakkimi küçük bi yaşta kullandim ask eger 1 kere oluyoaa ben ayvayi yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…