Onceki konumu bilenler bilir ben sozluyum elti adayim nisanli, altinindan giysisine eltime bayramda hersey alinacak o nisanli diye, bana bir cop bile yok kirildim diye konu acmistim .. Sozlume gore ise gayet normalmis bu ben kiskanclik yapiyormusum, bizde nisan yapicakmisizda banada bayramda alinacakmis (kim ole kim kala ve biliyorsunuz digger gelin kv kendi buldu o yuzden bir ayrim var yani ben biraz dislaniyorum) neyse tamam dedim
Az once telefonda sozlum "Canim annem X(eltime) bazi esyalarini ikimizin secmemizi istiyor mesela parfum esofman gibi seyler siz alirsiniz oglum bukalp ile" demis .. su an kapatmam lazim deyip kapattim size danismak istiyorum
Sizce bu nedir? Dalga mi geciyorlar benimle anlamiyorum .. Eltime gidecek olan bayramlik hediyelerin bir kismini ben sececekmisim .. ne alaka ne gerek var amac ne :/
sozlume ne diyeyim? bu normal mi?? Lutfen siz soyleyin
Duzenleme:yorumlar ne fena ve kiskanc oldugum yonunde tesekkur ederim
asil sorum sozlume ne diyeyimde o hediyeleri ben secmeyeyim, kesinlikle istemiyorum cunku.. Lutfen bu durum icin yardimci olabilirmisiniz
Az once telefonda sozlum "Canim annem X(eltime) bazi esyalarini ikimizin secmemizi istiyor mesela parfum esofman gibi seyler siz alirsiniz oglum bukalp ile" demis .. su an kapatmam lazim deyip kapattim size danismak istiyorum
Sizce bu nedir? Dalga mi geciyorlar benimle anlamiyorum .. Eltime gidecek olan bayramlik hediyelerin bir kismini ben sececekmisim .. ne alaka ne gerek var amac ne :/
sozlume ne diyeyim? bu normal mi?? Lutfen siz soyleyin
Duzenleme:yorumlar ne fena ve kiskanc oldugum yonunde tesekkur ederim
asil sorum sozlume ne diyeyimde o hediyeleri ben secmeyeyim, kesinlikle istemiyorum cunku.. Lutfen bu durum icin yardimci olabilirmisiniz
Son düzenleme: