• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben artık çok sıkıldım kocamın ODUNluğundan :((

kiraz_mevsimi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2007
279
46
643
Başım zangır zangır ağrıyo gün boyunca ölü gibi dolaşıyorum.Çünkü moralim berbat.
Eşim çok çalışıyo hafta sonumuz falan yok yemek ve uyku dışında paylaştığımız hiçbişey yok.Şuan ben ağlıyorum ağlıyorum.O horluyo.
En son gezmeye altınlarımızı bozdurmaya gittiğimiz gündü.Ama şikayet etmemeye çalışıyorum çok çalışıyo diyorum bizim için çalışıyo diyorum.Konuşunca çünkü suçlu oluyorum o benden daha çok sıkılmış hayattan oluyo.
Beni seviyo biliyorum ama yanaşmıyo ben gidersem yanaşmış oluyoruz.Gezmeye gidiyorum akşam beni alırmısın diyorum kal işte ya sıkılmazsın yarın evde diyo.Bayramı annemde geçirdim beni gel al diyene kadar gelmedi 4. günün akşamı küstümde geldi.Önemsemiyo hiç hemde önemsenmek kıskanılmak istiyorum.
Hamileliğimin etkisiyle sorunlarım daha büyük görünüyo gözüme belkide ama çok yalnız kalıyorum.Hiç kimseyi istemiyorum ben onunla olmak istiyorum o bana sürekli sıkılıyosan buraya git şuraya git diyo.Bana düşkünlüğü olmadığı için böle aklıma başka bişey gelmiyo çünkü duyarsız.Aldatma falan değil yani.
ben onu herşeyden çok seviyorum ama beni herşeyden sonra seviyo tek sorunumuz bu belkide.
Bilmiyorum ama çok zoruma gidiyo çook hemde yaşamak istemiyorum hiiiç bişey istemiyorummm.Uyuyup uyanmamak istiyorum.Yok görünmekten nefret ediyorum.
Konuşuyorum anlatıyorum biraz hassassiyet diyorum bana daha çok tavır alıyo ben mutsuzum diyorum.O bana surat asıyo.Haomileyim biraz ilgi istiyorum anlatamıyorum derdimi.Bu ilgisizliği haketmiyorum.Onu kırmamak için hiç ters davr
anmıyorum amaa :(
Napmalıyım nasıl geçer nolur bilmiyorum.Kaybolmak istiyorum.Bebeğime bile hevesim kalmıyo.Herkese özeniyorum artık.Çokkk mutsuzum.

Kendin söylüyorsun, çok yoğun çalışıyor diye, hem bir de hamileymişsin acaba bu sıkıntıların sebebi bu olabilirmi. Geçenlerde hamile arkadaşım da aynı şeyden dert ediyordu.

Bebişin dünyaya geldiğinde (bu arada inş. sağ sağlim eline alırsın) senin bütün ilgi odağın bebişine olunca, bu seferde eşin senden sürekli ilgi isteyecek.

o benim hiç zaman ilgisizliğimden şikayet etmez ki işine gelir.O dokunma naparsan yap bakmaz bile.
Hamilelikte çok beni zorluyo belki bu yüzdendir ama yok kaldıramıyorum.Hiç hayal ettiğim gibi değilmişş :(

hamilelikten duygularini yogun yasiyor olabilirsin birde bazi erkekler düsüncesiz oluyor cünkü hic zamani olmayan bir insan istedikten sonra illaki yapiyor sana bir tavsiye madem kocan öyle yapiyor sende aynisini ona yap bana bunu birisi söylemisti gercektende bir zamandir yapiyorum mesala cocuklari alip cikiyorum disari gel bile demiyorum önceleri sanki ayagim yok gibi yalvarirdim resmen kendim icinde degil hadi cocuklarla cikalim biseyler yapalim diye simdi hic cocuklarla gidiyorum arkadaslar var cocuklarimiz ayni yastalar bulusuyoruz hem cocuklarim egleniyor hem ben slkilmyorum yakindada ise baslamayi düsünüyorum insallah ne yapalim bizimkilerde böyle maalesef

hamilelikten duygularini yogun yasiyor olabilirsin birde bazi erkekler düsüncesiz oluyor cünkü hic zamani olmayan bir insan istedikten sonra illaki yapiyor sana bir tavsiye madem kocan öyle yapiyor sende aynisini ona yap bana bunu birisi söylemisti gercektende bir zamandir yapiyorum mesala cocuklari alip cikiyorum disari gel bile demiyorum önceleri sanki ayagim yok gibi yalvarirdim resmen kendim icinde degil hadi cocuklarla cikalim biseyler yapalim diye simdi hic cocuklarla gidiyorum arkadaslar var cocuklarimiz ayni yastalar bulusuyoruz hem cocuklarim egleniyor hem ben slkilmyorum yakindada ise baslamayi düsünüyorum insallah ne yapalim bizimkilerde böyle maalesef

bende o yöntemi deniyorum ama tek başımalığımla kalıyorum.Tek geziyorum arkadaşlarımla buluşuyorum sonu yokki sesini bile çıkarmıyo geçen konser biletim vardı gel dedim gelmedi arkadaşmla gittim gece 4 de geldik sesini bile çıkarmadı.Onun benim onsuz gezmemde işine gelir.Alışıyo bi silkelenip kendine gelmiyo ki.Senin yine çocukların varmış o kadar etkilemez belki bi bebişim gelse hayırlısıyla takmıycam daha da.Ama eş demek hayat arkadaşı demek değil mi ki :((((

bende o yöntemi deniyorum ama tek başımalığımla kalıyorum.Tek geziyorum arkadaşlarımla buluşuyorum sonu yokki sesini bile çıkarmıyo geçen konser biletim vardı gel dedim gelmedi arkadaşmla gittim gece 4 de geldik sesini bile çıkarmadı.Onun benim onsuz gezmemde işine gelir.Alışıyo bi silkelenip kendine gelmiyo ki.Senin yine çocukların varmış o kadar etkilemez belki bi bebişim gelse hayırlısıyla takmıycam daha da.Ama eş demek hayat arkadaşı demek değil mi ki :((((

biraz sabret canim benimkide öyleydi bazen konusamiyoruz diye ayni evde mektup yazardim niye böyle yapiyorsun diye falan gik demezdi hatta sacma bulacaksn belki derdim beni niye hic kiskanmiyorsun seven insan kiskanir falan diye bebisini hayiirlisiyla kucagina alrsin insallah belki baba olduktan sonra degisir biraz

Başım zangır zangır ağrıyo gün boyunca ölü gibi dolaşıyorum.Çünkü moralim berbat.
Eşim çok çalışıyo hafta sonumuz falan yok yemek ve uyku dışında paylaştığımız hiçbişey yok.Şuan ben ağlıyorum ağlıyorum.O horluyo.
En son gezmeye altınlarımızı bozdurmaya gittiğimiz gündü.Ama şikayet etmemeye çalışıyorum çok çalışıyo diyorum bizim için çalışıyo diyorum.Konuşunca çünkü suçlu oluyorum o benden daha çok sıkılmış hayattan oluyo.
Beni seviyo biliyorum ama yanaşmıyo ben gidersem yanaşmış oluyoruz.Gezmeye gidiyorum akşam beni alırmısın diyorum kal işte ya sıkılmazsın yarın evde diyo.Bayramı annemde geçirdim beni gel al diyene kadar gelmedi 4. günün akşamı küstümde geldi.Önemsemiyo hiç hemde önemsenmek kıskanılmak istiyorum.
Hamileliğimin etkisiyle sorunlarım daha büyük görünüyo gözüme belkide ama çok yalnız kalıyorum.Hiç kimseyi istemiyorum ben onunla olmak istiyorum o bana sürekli sıkılıyosan buraya git şuraya git diyo.Bana düşkünlüğü olmadığı için böle aklıma başka bişey gelmiyo çünkü duyarsız.Aldatma falan değil yani.
ben onu herşeyden çok seviyorum ama beni herşeyden sonra seviyo tek sorunumuz bu belkide.
Bilmiyorum ama çok zoruma gidiyo çook hemde yaşamak istemiyorum hiiiç bişey istemiyorummm.Uyuyup uyanmamak istiyorum.Yok görünmekten nefret ediyorum.
Konuşuyorum anlatıyorum biraz hassassiyet diyorum bana daha çok tavır alıyo ben mutsuzum diyorum.O bana surat asıyo.Haomileyim biraz ilgi istiyorum anlatamıyorum derdimi.Bu ilgisizliği haketmiyorum.Onu kırmamak için hiç ters davr
anmıyorum amaa :(
Napmalıyım nasıl geçer nolur bilmiyorum.Kaybolmak istiyorum.Bebeğime bile hevesim kalmıyo.Herkese özeniyorum artık.Çokkk mutsuzum.

Ben seni anlıyorum. Çünkü kısmen durum bizde de böyle gerçi şu an durumumuz berbat ya neyse.
Şu unutma sen hamile olduğun için daha da hassassın. Ama işte tam bu yüzden de göstermesi gereken ilgiden daha fazlasını göstermesi lazım. Ama zaten senin de şikayetin bu ilgisiz ve kıskanmayan bir eş. Maalesef ki bazı erkekler böyle. Neden biliyor musun, çünkü bizler onlara aşırı güven veriyoruz, bizden yana hiç bir korkuları yok. Bu yüzden bu kadar rahat oluyorlar. Bir insanla istediğin kadar konuşabilirsin değişmiyor, belki bir süreliğine düzelir ama sonrası yine normal halini alır.
Sana bişi de diyemiyorum durum bu ama lütfen kendine dikkat et, bak hamilesin inşallah Allahım bebeğine sağ salim kavuşursun.

çok yoğun çalışmak asla eşe olan ilgiyi azaltmaz aksine daha dar arttırır ki onu özlemiş olur.
yoğun çalıştığı konusunda şüpheler yoksa eğer; bunu irdelemek lazım.
çünkü herkes çok yoğun çalışabilir ama eve gelince 10 dk eşine zaman ayırıp birlikte bir kahve içilebilir. hiç bir şey olmuyorsa gece uyurken saçını öpüp üstünü örttüğünü hissediyorsan bu inanılmaz bir güven ve sevgi duygusu veriyor insana. gece annesine gidince orada kal demesinin çok çalışmayla alakası ne? bence erkek de kadın da evde akşam kaç olursa olsun eşini görmek ister.
bir de şu var tabi. konu sahibi hamile ve ben de yaşadım o dönemleri. yoğun duygu patlamaları olur ve her şeyi abartır insan. onun da etkisi vardır mutlaka

Bence odunluktan değil de düşüncesizlikten kaynaklanıyor eşinin davranışları,yani maalesef bizim gibi düşünceli,detaycı,hassas,empati yapabilen erkek çok az,genelde soylemek lazım,anlatmak lazım anlayana kadar erkeklere ne istediğimizi..
biz istiyoruz ki söylemeden anlasın ne istediğimizi,neyden mutlu olabileceğimizi,hatta bazen yapması gerekenleri bile biz hatırlatmadan yapsını ama maalesef bırçok erkeği dürtmek gerekiyor,söylemek gerekiyor her defasında,oturup konuşmak gerekiyor bıkıp usanmadan..
bide hamilesin şimdi,belki seni sıkmak istemiyor,nasıl davranması gerektiğini bilmiyor,e sen çok fazla hassas bir dönemdesin..
güzel güzel konuş al karşına,fazla kafaya takmamamaya,hayatının merkezine koymamaya çalış
kendine ve sağlığına odaklan,eminim o da seni çok seviyor ve zamanla herşey istediğin gibi olacak,hayırlı doğumlar:)

Evlenmeden once nasildi eki?

aynıydı aynı evde yaşayınca çok farklı olcak diye düşündüm ama ı ıh hiç değişmedi 1 yıldır evliyiz sabahlara kadar oturup bu konuyu konuşuruz ertesi gün herşey aynı...

Dün gece yine uyukladı çağırdım gelmedi ters değil zaten tamam karıcım geliyorum dedi uyudu.Sabahta işe gitti.Hiiiç bişey paylaşmıyoruz akşam moralim bozuktu neden böyleydi hiç bilmez sabaha kadar ağladım gözlerim şişti sormaz.
Hiçbişey yapmak istemiyorum onunla artık.Şimdi anneme geçiyoruz uzun bi süre eve dönmeyi düşünmüyorum.Kopsun inceldiği yerden.

Back
X