Ben artık dayanamıyorum

Biraz sakin kalsanız.
Bi üstüne düşmeseniz,
Kv nin yanında da bi aglayıp bi gülmüşsünüz,
Gerçekten sizde sorun oldugunu düşünebilirler.
Biraz sakin.

Eşi daha önce eski kız arkadaşıyla yazışmış,konu sahibi de affetmiş.Ama belli ki güven gitmiş bir kere.
Evet iste o asamadan sonra ya sallamayip oturacaksin hic bir sey olmamis gibi,ya da birakip gideceksin adami. Hem oturmaya devam edip de zir zir aglamak ne. Adam iyice dalga gecmeye baslamis artik. Kim boyle bir es ister ki?

Ben olsam cingarı basıp o telefonu bi yerine monte etmiştim diye düşünüyorum. Adam resmen dalga geçiyo ya. Hayır bi de bu adamın eski sevgiliyle mesajlaşma gibi bir geçmişi var. Ona rağmen pişkinlik yapıyor utanmadan.

Sinirle yanlış şeyler yapma, sakin kalmaya çalış.. Mümkünse sakin bi şekilde "daha önce güvenimi sarstın, güvenimi kazanmak yerine beni daha çok şüphelendirmeye çalışıyorsun, amacın ne beni sinir hastası yapmak mı.. ne saklıyorsun telefonunda, ne olur versen, benim huzurumdan daha mı önemli" diyebilirsin.. düzgün bir dille sakin bir şekilde ağlamadan bağırmadan konuşmaya çalış.. eğer şu an telefonu verip bakmama izin verirsen bi daha böyle bi şey istemicem de.. anlaşma sağlamaya çalış, ha ben olsam o telefonu yedirmiştim muhtemelen ama.. sen sakin kal..

Back
X