Ben artık dayanamıyorum!!!

bushed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
415
152
53
40
Eşimle 1haftadır doğru dürüst iletişim sağlayamıyorum.sanki bilerek isteyerek bunu devam ettiriyor.aramızdaki sorunu daha önce paylaşmıştım yine de belirtmek istiyorum.arkadaşıyla konuşurken bi kız muhabbetinin geçmesi ve bunun eşimde kafa karışıklığı oluşturması.bunu belirttiğimde de yok bişey demekten öte geçmemesi.lütfen okuyan arkadaşlar yorum yapsın .eşim benle doğru dürüst konuşmuyor hep bi soğukluk ve ben artık dayanamıyorum.bir haftada bu kadar soğuyabilir mi insan .1hafta önce Can'ım cicim olan bi insan bir hafta sonra Can'ım sıkkın diye beni egale edebilir mi.sanki benim sinirimi yükseltip bitirmek istiyo gibi!!

Eski konunuzu bilemedim ama 1 hafta önce bukadar iyi iken şimdi kafa karıştıran bir durum var gibi..
Bu arada kaç yıllık evlisiniz ?

Konunuzu bilmiyorum arkadasiyla kız muhabbeti derken eski kız arkadaşından mı konustular. .

Eğer böyleyse kafa karistiracak derecede ne muhabbet geçti. Bordo defteri hatirlatin hani geçti gitti bitti ya o devirler diyin

Burda düşünülecek tek birşey var oda eşinizin arkadaşına sorduğu kız ı eşinizin hala önemli bulması yoksa bi erkek önem vermediği karşı cinsi sormaz hele evliyken

Üzücü ama bu mazide kalan kız eşinizin aklında hala..
Bu durumda sessiz kalmak belki de en iyisi..
Geçici bir durumdur düzelecektir kendi haline bırakın isterseniz.
Bir şey varsa zaten açığa çıkar..

Acı ama gerçek eskı sevgılısıını unutamamış Öküz Kocan

Abartmışsın bence. Sen bir kız arkadaşına geçmişte kalan ortak "X" arkadaşınızı merak edip de sormaz mısın, nerdedir napıyor diye. İlla altında bir şey aramak gerekmez.

Gerçekten unutmamış olsa,arkadaşına sormak yerine istese kendisi arayıp bulmaz mıydı.Şimdi imkanlar daha çok,faceler falan.Aklına düşürmeseydiniz keşke.Belki bir yerde gördü aklına geldi o an için merak etti,ötesi yoktu.Siz inceleyerek daha çok aklına düşürdünüz.

Senin eski erkek arkadaşın yüzünden kafan karissa kocan böyle karsilarmiydi ne kadar normal bir konu gibi bahsedilmis.

Ya ben kızı sormasını ilk önce bu kadar büyütmedim hani insanoğluyuz aklımıza takılır biz bile konuşabilirdik eski sevgilimiz Hakkı'nda arkadaşımızla biter giderdi.arkadaşınla benimle ilgili sorunu olmadığını söylemiş sadece kafasının dağınık olduğunu belirtmiş.tabi ben önce msjı okuduğumu belirtmedim sadece bu soğukluğunun sebebini sorunca yok bileyim yok bileyim diye geçiştirmesi sinir etti ve kim bu kız diye çıkıştım bu kız mı aklını karıştırıyor da bana bu soğukluk dedim!ne alakası var benim durumumun o muhabbetle hiç bi alakası yok dedi.ben yükseldim bana sarılmalar yok öle şeyler demeler fln akşamları bana sarılarak uyumalar.bi yere kadar tamam diyorum ama bana hareketleri hala soğuk tabi ben hala soğuk davranıyorum elimde değil bu bile Can'ımı yaktı1.5yıllık evliyim aramızda hiç bir sorun yoktu.şimdi öle bi durum var ki sanki ben hatalıyım da Adam surat yapıyor bana.hani bu olaylar olmuş eşim yanlış düşünmesin diye daha çok benim üstüme düşmemeli mi?yani bitirme gibi bir düşüncesi mi var da uzatıyor hiç bir şekilde de konuşulmuyor abartıyorsun diyip kestirip atıyor.bana lütfen akıl verin okuyan arkadaşlarımnasıl bir tepki beyeyim bişi olmamış gibi mi davranayım bu muhabbeti açsam-ki kaldı içime oturdu-Offf uzatıyorsun diye konuşuyor.ama var bişiler daha önce kavgamız bile olmadığı için ben kaldım aklımda çeşit çeşit düşünceler var.şeytan diyo bağırarak bitirmek mi istiyorsun diye çat çat konuş ama cevabından da korkuyorumlütfen bi akıl

Diğer konuna baktım ve takıldığım şeyler oldu mesela arkadaşının dediği "geçmiş unutulmaz senin kafan karışmış" ve eşinin dediği " bir sorun yok ama kafam dağınık"
Konuşmadan çıkan sonuç üzgünüm ki eşin zamanında bu kızdan hoşlanmış ya da sevmiş yani duygusal anlamda bir şey hissetmiş öylesine arkadaşı falan değil,
Kız sıradan bir arkadaşları olsa kızın ismi geçince karşıdaki "geçmiş unutulmaz, eşinle sorunun mu var" demez.
Eşin o kızı düşünüyor malesef Sana soğuk durmasının sebebi de o

Eşinin üstüne düşme, peşinden koşma bence.

Sen de o mesafeli ol. Bir süre kendi hayatını yaşa.

Yani durup dururken noldu da böle olduk Can'ım cicimken buraya Nasıl geldik.ben onda takıldım.şuan memleketimize geldik annem bile farketmiş kardeşime bunların arasında bişi mi var konuşmuyorlar diyeoff annemin böle düşünmesini hiç istemezdim.nasıl tepki vereyim eşime de dedim.eşim normalde konuşan biri değil soru sor cevap al bu kadar ama bu olaylar olunca daha da sessisiz tabiki. Eşime soğuk davranma bizimkilere en azından dedim o da ya ben bişi yapmıyorum niye ikide bir böle söyleyip duruyorsun diyortüm hevesim gitti resmen ya ailemi görmeyi iple çekerken şimdi aman bişi hissetmesinler aman üzülmesinler yanlış düşünüp diye içim içimi yiyor.zamana mı bırakayım.nabayım bilemedim gerçekten çaresiz kaldım Allah hiçbirimize daha kötü şeyler göstermesin ben bu durumda bile neler neler düşünüyorum bitirmeye kadar Sevgi'yi sorgulamaya kadar götürdüm işi..içim içimi yiyor Nasıl kafamı toparlarım ona Nasıl davranırım bilemiyorum.uyurken bana sarılmadan uyumaz yani bana sırtını dönüp yatmaz.ben bu tartışma yaşandığında 2gece yatak odasında yatamadım garip duygular içerisindeydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…