Ben aşık oluyorum sanırım.

Ecclicious

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
161
72
98
31
Of,O ! Onun gözleri,dudakları,dişleri,davranışları,karakteri herşeyi mükemmel Allahım! Yardım edin, feci şekilde kapıldım ben. İmkansız olduğunu biliyorum ama vazgeçmek istemiyorum. Ben X kişiyi meğer küçüklüğümden beri tanıyormuşum.Onun ailesi benim babaannemleri iyi tanıyor.Bir gün sokakta yürüyoruz babannemle karsıdan bi cocuk geliyooo! Bize doğru bakıyo,bende diyorum mala bak ne bakıyo salak salak. Meğerse babaannemi tanıyomus cocuk. Nasılsın teyze dedi.Tabii ben drek şok.Babaannemi sorguya çektim tabii sen nerden tanıyosun bu cocuğu diye. Bu ilk onu gördüğüm andı. Sonra bi baktım sürekli aynı otobüsle gidip geliyoruz evlerimiz durağa çok yakın ve her gün 2 defa karsılasıyoruz, dikkatimi çekti işte. Bu kaderin bana oynadığı 2ci cilve. En son otobüs bekliyordum,tek basıma arkadaşlarım yoktu yanımda. Okul çıkışıydı,koşa koşa durağa gittim bi baktım bizimki orda bi arkadaşıyla. Bizim orda deli bir dilenci var,sapık.Bizimki ve arkadaşı onu tanıyomus ve nasılsın abi falan dediler selam verdiler işte.Ben tek basımayım adam bana doğru gelmeye basladı ben ölüyorum korkudan,görmezlikten geliyorum telefon elimde. Bi ses duydum '' Çekil ordan '' diye haykırdı biri Evet onun sesiydiii.Geberdim o an. Şimdi onu nezaman görsem içim kıpır kıpır. Hep o var aklımda. Bir sorun var, kilolarım. 66 kiloyum ve 10 kilo vermek istiyorum yoksa o cocuk bana o gözle bakmaz./: ama bakısmalarımızda oluyo,bilemiyorum çok karısık. Kararlıyım vericem kiloları. Uzun zamandır böyle şeyler hissetmiyordum, içimde bi his o cocukla birşeyler olucak diyo. Tabii yakın bir zamanda zayıflayabilirsem. Çok acı çekiyorum aslında,çok korkuyorum. Onun sevdiceği olmak isterdim.Hemde çoooooook! bir akıl verin lütfen.Yaptığım şeyler çok aptalca geliyo,ama elimde değil.Şu an böyle düşünüyorum,kendimi engelleyemiyorum!​

Son düzenleyen: Moderatör:
o kilolari seni bir erkek begensin diye degil, gercekten vermek istiyorsan ver..
yasin kac bilmiyorum ama bir erkek icin hic bir zaman degistirme kendini, seni nasilsan öyle kabul etmeli..
su anda hissettiklerin yasadiklarin cok güzel bunun tadi cikar ama kendini fazla da kaptirma, hayaller kurma, eger olumsuz seyler olursa hic yere üzersin kendini..

ne güzel heyecanlar bunlar....yadını cıkarın arkadasım ben uzun zamandır unuttum bunları...
o kadar tarifi zor duygular ki bunlar ama sizi cok da iyi anlıyorumj bi an 10 yıl öncesine gittim
ben size sunu soyleyebilirim,kilonuz cok değil onu dert etmeyin,,asırı makyaj yapmadan hep doğal guzelliğinizde olun...
yasınızı bilmiyorum ama temiz hos bayan kibar bayan olduktan sonrası artık hoşlanmayla ilgili
arada bakıslarınızı yakalasın ama sürekli de bakmayın...hem illa her hoşlandıgımız olacak diye birsey yok...
olmasada başkası olur en azından bu da bir deneyim size

Ne hoş duygular. Kıymetini bil. Bu aşk seni zayıflaman yönünde de kamçılamış, harika olmuş. Tabi ki ver kilolarını. Hoş görünmek için ne gerekiyorsa yap. Beni olduğum gibi kabul etsin deme çünkü fizik ilk başlarda çok önemli etki yaratır. Devam et zayıflama kararına ve ne gerekiyorsa yap. Ama sadece o da değil, hal, tavır, konuşmalar da çok önemlidir fizik yanında. Uyumlu bir bütün oluşturması gerekir. Ona da dikkat et. Umarım beraber olursunuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…