ıkı hafta önce babasını kaybetti... öyle dalgın ki konuşurken farkedıyorum içimden ağlıyorum elimden hiçbir şey gelmiyor...iyi hissetmesi için kafasını dağıtsın dıye elimden geleni yapıyorum ama zor... onu oyle goruyorm ya ben ölüyorum sanki.... bır kaç ay sonra 1 yıl olcak ama yıllardr tanıyormus gibiyim.... gaddar duygusuz derlerdi bana hiçbir şeyi takmazdım oyle banane deyip geçerdim...oyle bir tosladım ki...onun içi acıyor canı acıyor yaa cok fena cok........elim kolum bağlı olmak ıstemıorm dha neler yapabilirm nasl mutlu edeblrm acısını gramda olsa hafıfletebilirm ki........ben 14 sene once kaybettm babamı hiç tanımadım 3-4 yıl gorebildm oda hatrlamıorm bile...... her gece kafamı yastığa koyduğumda içim yanıyor ne olr elimdn dha fazlası gelsn allahım dıorm.... o varlıgın yetıyor dıyor....bn içimden hayırrr die çığlık atıyorm......oturup saatlrce ağlayasm glıor ama onun için içime akıtıyorm gozyasımı....sırf o gülsn dıe gülüyorum.... neler yapablrm boyle hoş surprzler mesela şaşrsn mutlu olsn ????
Allah sabir versin.süpriz filan olmaz, acisi daha cok yeni.birak yas tutsun icinden geldigi gibi.anne-baba bunlar yerleri doldurulmuycak bosluklar birakir arkalarinda.yapabilcegin tek sey onun yaninda oldugunu hissettirmek.dualar edin, birlikte aglayin , cok iyi bir dinleyici olun , ellerini tutun cokca sarilin.ve sabirli olun.babasini kaybettigini hic unutmucak ama zamanlar alisicak yokluguna.
Allah sabir versin.süpriz filan olmaz, acisi daha cok yeni.birak yas tutsun icinden geldigi gibi.anne-baba bunlar yerleri doldurulmuycak bosluklar birakir arkalarinda.yapabilcegin tek sey onun yaninda oldugunu hissettirmek.dualar edin, birlikte aglayin , cok iyi bir dinleyici olun , ellerini tutun cokca sarilin.ve sabirli olun.babasini kaybettigini hic unutmucak ama zamanlar alisicak yokluguna.
aminn..... onun canı 1 yanıor bnmkı 1000...babalr gununde tanışacktm nasip olmadı... gözümün önünde öyle goruyorm ya yutkunuyorm elimden de dediğinz gbi yapmak geliyor keşke fazlası gelse keske..........