Ben bahane arıyormuşum sizcede öylemi ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Arkadaşlar sevgilimle daha çok yeniyiz henüz sorunsuz bi günümüz geçmedi aramızda 7 yaş var dün instagramdan genelde açık fotoları olan değişik fenomen gibi bişey tipli bi kızın resmini beğenmiş bende sorun ettim oda biraz tartıştık özür dilerim diyip kızı sildi daha sonra da dava dosyasına ben baktım ben yüzyüze görüşmedim Allah ıslah etsin böylelerini dedi bende bu kadar saçma bi konuda yalan söylediği için kızdım çok mantiksız geldi .sonra baya tartıştık gece oldu akşam arkadaşının bilardo salonun da içki içeceklerdi aradım açmadı gece 1de bi açıklamada yapmadı ben bişryker yazarken ofa saçma cevaplar verdi evdeyim diye mesaj attı sonra o aradı nerdesin dedim bilardodayım dedi alkollü olduğu için saçmalamış sözde bende engelledim direk yalanlarını dinlememek için sizce ne yapmalıyım ben bahane arıyormuşum ayrılcak bişey yokmuş

Ondan Kacabildigin kadar uzaga kac.. Kac kac kizimm... Resmen direkten dönüyorsun..

Dön ve arkana bakma,!!!

Kendiniz de farkındasınız bence..
Erkekler evlenince daha da kötüye gidiyorlar.. Bunun kötüsünü düşünmek istemiyorum

Adamdan hic bir halt olmaz da ben guvenmediginiz insanla israrla iliskinizi devam etmenize bir anlam veremedim. Engellemek yerine ayrilmayi hic dusunmediniz mi?

Şimdiden böyle olan adam ilişki rutine dönünce neler yapmaz. Arkanıza bile bakmayın...

Ayrıldım da engelledim zaten
Adamdan hic bir halt olmaz da ben guvenmediginiz insanla israrla iliskinizi devam etmenize bir anlam veremedim. Engellemek yerine ayrilmayi hic dusunmediniz mi?

Back
X