• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ben başardıysam sende başarırsın

Diox çayı kullandın mı?

• Kullandım

OY: 2 33,3%
  • Kullanmadım

OY: 4 66,7%

• Ankete Katılan
    6

ysmn99altun

Tam vazgeçtiğin Zaman neden başladığın aklna gelss
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2021
13
1
1
26
Daha önce zayıflamak için hangi yöntemleri denedin

Evet arkadaşlar ben size kendi zayıflama hikayemi buraya yazayım ben 22 yaşında 3 çocuk annesiyim diox çayı ile tanışmadan önce 95 kiloydum tabi ikiz doğumumdan sonra helede emzirme döneminden sonra aşırı derecede hızlı bir kilo alma durumum oldu miğdem sıyrılıyordu resmen tabi bu arada emzirmeme rağmen bir zayıflama çayı arayışındaydım teff çayıkullandım gece kızı çayı kullandım ve daha neleri bi arkadaşmın tavsiyesiyle diox öayını denedim ki iyiki denemişim ben bi yan etkisini görmedim aşırı derecede tok tutuyor yani insan yemek yemese yemek yemeyi bile unutturan bir çay ben bu 30 kiloyu sporsuz bir şekilde verdim şuan yine çay kullanıyorum tabi kilo almamak için gerçekten kilo sorunu olan bayanlar varsa yardımcı olurum ben bu kilo yönünden az çekmedim ne kadar zor bişey olduğunu çok iyi bilirim

Bende bugün duydum bunu arkadaşım 1 haftadır kullanıyormuş 2 kilo vermiş çok iştah kestiğini söyledi bende denicem ama şuan rahatsızım rahatsızlığımdan sonra denemeyi dusunuyorum

Bendede teff çayı var elimde şuan bugün başladım kullanmaya denemek için acaba o iyi değil mi?

Evet arkadaşlar ben size kendi zayıflama hikayemi buraya yazayım ben 22 yaşında 3 çocuk annesiyim diox çayı ile tanışmadan önce 95 kiloydum tabi ikiz doğumumdan sonra helede emzirme döneminden sonra aşırı derecede hızlı bir kilo alma durumum oldu miğdem sıyrılıyordu resmen tabi bu arada emzirmeme rağmen bir zayıflama çayı arayışındaydım teff çayıkullandım gece kızı çayı kullandım ve daha neleri bi arkadaşmın tavsiyesiyle diox öayını denedim ki iyiki denemişim ben bi yan etkisini görmedim aşırı derecede tok tutuyor yani insan yemek yemese yemek yemeyi bile unutturan bir çay ben bu 30 kiloyu sporsuz bir şekilde verdim şuan yine çay kullanıyorum tabi kilo almamak için gerçekten kilo sorunu olan bayanlar varsa yardımcı olurum ben bu kilo yönünden az çekmedim ne kadar zor bişey olduğunu çok iyi bilirim
Bende sipariş verdim bekliyorum kargomun gelmesini. Umarım yazılanlar doğrudur da param çöp olmaz

Back
X