Ben bıktım artık kaynana ile koca arasında kalmaktan.

hayalimdekisen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
329
218
48
39
Konularımı okuyan bilir.eşimin ailesinden yana çok mutsuzum.sorumsuz ilgisiz kendi keyiflerine düşkün sadece telefonda canım cicim derler oğullarına.Doğumumda bana yapmadıklarını bırakmadı.anneme iftiralar attı.kızı için bana bağırdı.hemde ne bağırış.o yüzü gözümn önünden gitmiyor.dogum yaptm bana bakmamak için kaçmaya yer aradı.ertesi gün kaçtı gitti zaten.Evime geldi.oglum bi aylıktı.o kadar kötydüm ki bebegim kolikti.uyumuyordu.birden bire bana bi bağrdi.su saçını başını topla iyicr saldn kendini diye.Neyse sustum.bi iki saat sonra yine aynı seyi soyledi bağırarak.anne dedim daha yeni dogum yapmisim ve bebegim uyumuyor sen kendi oglunun derdindesin.neymis oguluylada ilgilenecekmisim kiskanirmis.esime herseyi soyledim.git dedim annenle konus.benim sabrim kalmadi.evime geliyorlar ic camasirimi dolaplarima kadar karistiriyorlar.herseyin yerini degistiriyorlar.artik sabrm kalmadi.gitmis konusmus annesiyle annesi feryat figan yaziklar olsun bidaha gelmiycem demis.brn oyle bisey yapmadim yalan soyluyor demis.ben o kadn yuzunden dayak bile yedim esim bana inanmadi.ve iki aydir beni aramiyor.evime gelmemeye yemin eden kadin 3 gun sonra bize gelecrkmis.oglu soyluyor bana.brn simdi ne yapayim.ben dayak yedim beni aramadi bime oglu yok oyle bisey dedi.ona inandi.iki aydir trip atiyor yersiz yere.simdide evime gelecek yuzume bakacak.ben artik biktim usandm.lohusaligimi burnumdan getiren o kadindan.evi terk etmek istiyorm.yuzunu gormemek icin.

Konularımı okuyan bilir.eşimin ailesinden yana çok mutsuzum.sorumsuz ilgisiz kendi keyiflerine düşkün sadece telefonda canım cicim derler oğullarına.Doğumumda bana yapmadıklarını bırakmadı.anneme iftiralar attı.kızı için bana bağırdı.hemde ne bağırış.o yüzü gözümn önünden gitmiyor.dogum yaptm bana bakmamak için kaçmaya yer aradı.ertesi gün kaçtı gitti zaten.Evime geldi.oglum bi aylıktı.o kadar kötydüm ki bebegim kolikti.uyumuyordu.birden bire bana bi bağrdi.su saçını başını topla iyicr saldn kendini diye.Neyse sustum.bi iki saat sonra yine aynı seyi soyledi bağırarak.anne dedim daha yeni dogum yapmisim ve bebegim uyumuyor sen kendi oglunun derdindesin.neymis oguluylada ilgilenecekmisim kiskanirmis.esime herseyi soyledim.git dedim annenle konus.benim sabrim kalmadi.evime geliyorlar ic camasirimi dolaplarima kadar karistiriyorlar.herseyin yerini degistiriyorlar.artik sabrm kalmadi.gitmis konusmus annesiyle annesi feryat figan yaziklar olsun bidaha gelmiycem demis.brn oyle bisey yapmadim yalan soyluyor demis.ben o kadn yuzunden dayak bile yedim esim bana inanmadi.ve iki aydir beni aramiyor.evime gelmemeye yemin eden kadin 3 gun sonra bize gelecrkmis.oglu soyluyor bana.brn simdi ne yapayim.ben dayak yedim beni aramadi bime oglu yok oyle bisey dedi.ona inandi.iki aydir trip atiyor yersiz yere.simdide evime gelecek yuzume bakacak.ben artik biktim usandm.lohusaligimi burnumdan getiren o kadindan.evi terk etmek istiyorm.yuzunu gormemek icin.
Arkadaşlar bu kvalide mevzuları için yapacak hiç ama hiç bir şey yok.
Hem kendi gündeminizi hem de kk nın gündemini boşuna meşgul ediyorsunuz.

Konu bazlı her sorunda buraya gelip o bana bunu dedi, ben ona bunu dedim. O öyle dedi, ben kocama bunu dedim….

Bu bitmez. Zaten bitseydi konu üstüne konu açmazdınız.

Arkadaşlm bu kvalide mevzuları için yapacak hiç ama hiç bir şey yok.

Konu bazlı her sorunda buraya gelip o bana bunu dedi, ben ona bunu dedim. O öyle dedi, ben kocama bunu dedim….

Bdv nin mesaj bölümnde canınız mı sıkkın,içinizi dökmek istiyorsanız buyrun yazın yazıyor.o yüzden konu açtım.kimsenin gündemini meşgul etmek gibi bir amacım yok.sizde kaynvalide başlıklı konuları okumayın bitsin.

Bdv nin mesaj bölümnde canınız mı sıkkın,içinizi dökmek istiyorsanız buyrun yazın yazıyor.o yüzden konu açtım.kimsenin gündemini meşgul etmek gibi bir amacım yok.sizde kaynvalide başlıklı konuları okumayın bitsin.
onu demek istemedim. yani elbette konu açma hakkın var.
Senden başka şu sorunlarla ilgili en az 2 konu daha var güncel olan.
Benim dediğim daha önceki açtın konulardan aldığın fikirler işe yaradı mı?
Bir sorununu çözdün mü?
Bunun sonu yok. sorunlar bitmez. Kendine yetmeyi, onlarla baş etmeyi öğrenmen lazım.
Benim takıntım konu değil sığ düşünmezsen eğer..

onu demek istemedim. yani elbette konu açma hakkın var.
Senden başka şu sorunlarla ilgili en az 2 konu daha var güncel olan.
Benim dediğim daha önceki açtın konulardan aldığın fikirler işe yaradı mı?
Bir sorununu çözdün mü?
Bunun sonu yok. sorunlar bitmez. Kendine yetmeyi, onlarla baş etmeyi öğrenmen lazım.
Benim takıntım konu değil sığ düşünmezsen eğer..

Canım sıkkın ve de çok mutsuzum.elbette çözüm değil buraya konu açmam.ama bana iyi geliyor yqzılan fikirler.kayınvalide deyip geçmemek lazım.gerçekten büyük dert.Allah kimsenin başına vermesin.

Canım sıkkın ve de çok mutsuzum.elbette çözüm değil buraya konu açmam.ama bana iyi geliyor yqzılan fikirler.kayınvalide deyip geçmemek lazım.gerçekten büyük dert.Allah kimsenin başına vermesin.
büyük dert ama aklını kullanırsan aslında eşitsiniz.
Üstelik sen yeni jenerasyon, o eski jenerasyon..Yani daha kıvrak düşünmen lazım.
Ama siz başından pasif kaldığınız için sonradan yaptıklarınız ailesel kavgalara dönüşüyor.

peki benzer çok konu açmışsın
yorumlar yapılmış akıllar verilmiş
hiç uyguladıkların var mı?
BenIpek BenIpek sadece sana demiyor burda
arkadaşlar diyor zaten..
dönüp dolaşıp aynı konular olduğundan
aynı şeyleri yazmayalım diyor sadece

sen çocuğunu tekrar emzirecektin onu yaptın mı bu arada?

Mesafeli olup fazla umursamamaktan başka yapacak bir şey yok.
Ağzının payını da " zamanında " vereceksin ki sonradan pişman olma..

Her ailede var boyle ortaligi karistitan insan , ama suc senin esinde ..
Yeni dogmus birine dayak atmakta nr demek ?
Demekki sen esine iyi tavir sergilememissinki suan hic birsey olmamis gibi birde ,Annesini davet ediyor!

Ne demek dayak atmak hemde annesi yuzunden.
Valla yapacak pek birseyde yok . Koca pasif kaynana yuzsuz !!
Geldiginde yuzune bakma , muhatap olma geldigi gibide gider.

Arkadaşlar bu kvalide mevzuları için yapacak hiç ama hiç bir şey yok.

tek cozum; kocanin ADAM gibi durup edepsizlere dur demesi.. onun disinda kadina verilen taktikler, sunu bunu yap demeler asla ise yaramaz.. is kocada biter..

peki benzer çok konu açmışsın
yorumlar yapılmış akıllar verilmiş
hiç uyguladıkların var mı?
BenIpek BenIpek sadece sana demiyor burda
arkadaşlar diyor zaten..
dönüp dolaşıp aynı konular olduğundan
aynı şeyleri yazmayalım diyor sadece

sen çocuğunu tekrar emzirecektin onu yaptın mı bu arada?
canım aslında benim dediğim şu: şimdi konu sahibi kvalide ile arasında geçen her olay için gelip konu açıyor. Ama bunun sonu yok. En azından şurada aldığı akıllardan bir yol katemesi lazım. Yoksa değirmen boşa döner.
Bir arpa boyu yol gidip kendisine çeki düzen veremiyorsa gittikçe kötüye gider bu ilişki. Yani her yaşanandan ders alması lazım. Yoksa yazsın dursun günlük gibi...

tek cozum; kocanin ADAM gibi durup edepsizlere dur demesi.. onun disinda kadina verilen taktikler, sunu bunu yap demeler asla ise yaramaz.. is kocada biter..
Varın gelin siz hep kocanın insiyatifine kalmayın. Her konuda kocadan beklerseniz, siz nesiniz o zaman? Belli bir kişiliğiniz yok mu kendinizi ifade edecek.

Velev ki koca örnekteki gibi pasif o zaman kaderin ellerine mi bırakacaksınız kendinizi?

Varın gelin siz hep kocanın insiyatifine kalmayın. Her konuda kocadan beklerseniz, siz nesiniz o zaman? Belli bir kişiliğiniz yok mu kendinizi ifade edecek.

Velev ki koca örnekteki gibi pasif o zaman kaderin ellerine mi bırakacaksınız kendinizi?

Kişiligim o kisiliksizden daha yüksek.yüz asıyorum haşlanama çekiyorum yok anam yok.kadın katatonik sizofren iki kadika sanra canım cicim.neyini ıspatlayayım ben bu kadının.bu kadın dediğim de emekli doktor bu arada.

Valla eşim bana inanmıyorsa alırdım bi uzun kayıt yapan ses kayıt cihazı herkesten habersiz,
Kaynanam geldiğinde açardım her geldiğinde bi kaç laf sokuyorsa dinletirdim oğluna
Al kim haklı kim haksız dinle gör derdim.

Back
X