- 17 Eylül 2014
- 329
- 218
- 48
- 39
- Konu Sahibi hayalimdekisen
Konularımı okuyan bilir.eşimin ailesinden yana çok mutsuzum.sorumsuz ilgisiz kendi keyiflerine düşkün sadece telefonda canım cicim derler oğullarına.Doğumumda bana yapmadıklarını bırakmadı.anneme iftiralar attı.kızı için bana bağırdı.hemde ne bağırış.o yüzü gözümn önünden gitmiyor.dogum yaptm bana bakmamak için kaçmaya yer aradı.ertesi gün kaçtı gitti zaten.Evime geldi.oglum bi aylıktı.o kadar kötydüm ki bebegim kolikti.uyumuyordu.birden bire bana bi bağrdi.su saçını başını topla iyicr saldn kendini diye.Neyse sustum.bi iki saat sonra yine aynı seyi soyledi bağırarak.anne dedim daha yeni dogum yapmisim ve bebegim uyumuyor sen kendi oglunun derdindesin.neymis oguluylada ilgilenecekmisim kiskanirmis.esime herseyi soyledim.git dedim annenle konus.benim sabrim kalmadi.evime geliyorlar ic camasirimi dolaplarima kadar karistiriyorlar.herseyin yerini degistiriyorlar.artik sabrm kalmadi.gitmis konusmus annesiyle annesi feryat figan yaziklar olsun bidaha gelmiycem demis.brn oyle bisey yapmadim yalan soyluyor demis.ben o kadn yuzunden dayak bile yedim esim bana inanmadi.ve iki aydir beni aramiyor.evime gelmemeye yemin eden kadin 3 gun sonra bize gelecrkmis.oglu soyluyor bana.brn simdi ne yapayim.ben dayak yedim beni aramadi bime oglu yok oyle bisey dedi.ona inandi.iki aydir trip atiyor yersiz yere.simdide evime gelecek yuzume bakacak.ben artik biktim usandm.lohusaligimi burnumdan getiren o kadindan.evi terk etmek istiyorm.yuzunu gormemek icin.