Ben bir anneyim... Hoşgeldin Deniz Baran.

amazonsmyrna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
144
2
116
İzmir
27.10.2009 gece saat 12 civarı sancılarım başladı. Doğum olacağını hissettim.Hastaneye gittiğimizde saat 4 civarı idi. Bebeğimi dünyaya getirdiğimde ise 10.20'yi gösteriyordu saatler.

Doğumum epidural anestezi ile normal doğum oldu. Bebeğim kakasını yapmış ve inanılmaz derecede korktum. Doktorum daha önce farketse idik sezeryan yapardık ama artık doğum başlamış dedi. Bebeğim doğduktan sonra çocuk doktoru tarafından muayene edildi ve kakasının ciğerlerine gitmediği anlaşıldı.

Eve geldik ertesi gün. Bebeğime sütüm yetmemiş, ateşlendi ve 31 Ekim sabahı hastaneye kaldırdık. Şu an yenidoğan servisinde yatıyor. Bir tanıdık aracılığı ile haberini aldık, durumu şimdi iyimiş. Derecesiz üzgünüm. Bebeğime sütümün yetmemesi, ben yemek yerken onun aç - susuz kaldığı ve bu yüzden hastalandığı düşüncesi beni kahrediyor. Tek tesellim durumunun iyiye gitmesi. Allah'tan onu bize sağlıklı olarak hayırlısıyla bağışlamasını diliyorum.

Hoşgeldin bebeğim dünyama, canım tatlı kuşum Deniz Baran'ım. ben neler ettim sana.... İyi bir anne olamadım!

öyle deme canım benim takdiri ilahi bunlar senin iyi veya kötü anne olmandan değildir ki tüm anneler iyidir. Üzme kendini lütfen rabbim öyle olmasını nasip görmüş..

Yatırdığımız günün gecesinde havale geçirdiği için aradılar. Hastane politikası gereği, acil durumlarda arıyorlar sadece. Dün gece aramasınlar diye dualar ettik, telefonumuz hep açık, şu saate kadar aranmadık. Bugün gündüz 2 - 4 arası doktoru ile görüşmeye gideceğiz ve bize ayrıntılı bilgileri verecek. Dualarım hep seninle annecim, sen hamileliğimden beri ne badireler atlattın, sağlıklı doğdun, bunu da atlatacaksın... Beni affet aç susuz kaldığını anlamadım...........

canım öncelikle gözün aydın allah bebeyini size bağışlasın
inşallah hayırlısıyla eve getirirsin
benim görümcemin bebeyinede böyle olmuştu bir kaç gün yattı hastanede sonra gayet iyi bir şekilde çıkardılar merak etme canım sende allahın izniyle bebeyini çıkarırsın inşallah

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. ıçimi rahatlattınız. ınşallah sağ salim evime getiririm bebeğimi tez zamanda.... Çok üzgünüm çokkk.

Bugün bebeğimi uzaktan gördüm. Doktoru ile konuştuk. Durumu ilk geldiği güne göre daha iyimiş ancak hayati tehlikesi devam ediyormuş. Beyinde ödem varmış ne zaman dağılacağı konusunda bir şey söylenemezmiş. Allah'ım herkesin yavrusunu da benimkini de bağışla...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…