ben bir hata yaptım !!!!

karanliklarkralicesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
25
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar..buraya yeni üye oldum çünkü paylaşmaya ihtiyacım var..

güzel giden bir ilişkim var..26 yaşındayım..hep birşeyler yaşardık biz uzun süredir,ama aynı şeyleri yaşarken birden birşey hissttim,ayağa kalktığımda bacaklarım yerler kan içinde kaldı.şoka girdim..hayır bu olamazdı..neden olamazdı ? bu kadar riske girmişken neden bu sonuca bukadar şaşırıp bukadar üzülmüştüm ? hayır biliyorum artık bakire değilim.önceden yaşadığım seylerden hiçbir farkı yoktu ama işte kanlar,bunu anlayabilmek..bunlar başkaymış..zormuş..bu hataya nasıl düştüm bilmem..erkek arkadaşım sağlam biri biliyorum bunu..ama benim derdim kendimle.dünden beri yaşamak zor..sanki hayat artık başka..sanki ben başkayım..birdaha asla..giden gitti diyebilirsiniz ama bu olay büyük bir travma yarattı bende.uyuyamıyorum.hiçbirşey yapamıyorum.beni yargılıycak olanlar lütfen yapmasın ben zaten hatamın bedelini ödüyorum..ama bu durumu yaşayanlar nasıl atlattı ne düşündü ? hayatına normal olarak nasıl devam edebilirim ??

Nasıl yani hep birlikte oluyodunuzda şimdimi bakireliğiniz gitti ? Siz birlikte olduğunuzamı pişmansınız yoksa bakireliğiniz gitti diye ruhsal sıkıntımı yaşıyorsunuz anlamadım tam.:20:

güzel giden bir ilişkim var..26 yaşındayım..hep birşeyler yaşardık biz uzun süredir,ama aynı şeyleri yaşarken birden birşey hissttim,ayağa kalktığımda bacaklarım yerler kan içinde kaldı.şoka girdim..hayır bu olamazdı..neden olamazdı ? bu kadar riske girmişken neden bu sonuca bukadar şaşırıp bukadar üzülmüştüm ? hayır biliyorum artık bakire değilim.önceden yaşadığım seylerden hiçbir farkı yoktu ama işte kanlar,bunu anlayabilmek..bunlar başkaymış..zormuş..bu hataya nasıl düştüm bilmem..erkek arkadaşım sağlam biri biliyorum bunu..ama benim derdim kendimle.dünden beri yaşamak zor..sanki hayat artık başka..sanki ben başkayım..birdaha asla..giden gitti diyebilirsiniz ama bu olay büyük bir travma yarattı bende.uyuyamıyorum.hiçbirşey yapamıyorum.beni yargılıycak olanlar lütfen yapmasın ben zaten hatamın bedelini ödüyorum..ama bu durumu yaşayanlar nasıl atlattı ne düşündü ? hayatına normal olarak nasıl devam edebilirim ??

Şuan tek ilacın zaman.Zamanla alışırsın ve herşey doğal gelmeye başlar.Keşke yapmasaydın madem yaptın erkek arkadaşınıda seviyorsun evlenirsiniz.Seviyorsun değil mi?

Ağrı falan da hissetmediniz mi ki? Ne diyebiliriz alışsan iyi olur inşallah erkek arkadaşın da sağlamdır hem ondan da destek iste.

Bu arada daha önceleride yapmışsınız şimdi kan gelmiş ve konunun başlığı '' Ben bir hata yaptım '' bir kere yapsan neysede defalarca yapmışsın kan gelincemi hata oldu. Evet ilginç.:51:

bakıreyken surtunerek sevısmek ya da o zarın ötesıne gecmeden sevısmek normal gelıyor da sımdı bakırelıgınızı kaybedıyorsunuz ve travma yasıyorsunuz..bence bakıs acınızı degıstırın..cok buyuk bır degısım degıl bence..

Son düzenleme:
Onceden yasadiklarimdan bi farki yoktu diyosunuz simdide kan geldi hata yaptim diyosunuz oncekiler hata degilde simdi mi hata oldu gozunuzde

canım nasıl o kadar kan geliyor bacaklarına kadar anlayamadımbenim bildiğim ve gördüğüm kadarıyla öyle abartılacak bir kanama olmuyor,ki öyle bir kanama olduysa nasıl farketmedin beraberlik olduğunu..
her neyse olan olmuş o derece yakınlaşmakla,bekaretinin bozulması arasında cok fark olmasa gerek.. umarım erkek arkadasın senin yanında olur ve kısa sürede atlatırsın bu psikolojiyi..

ya canım üzülmene gerek yok bence sonuçta bu arada ben kızım bu konuyu hiç bilmiyorum hanımlar bilir acı vs olmuyor mu ilşki sırasında?

Yani bu zamana kadar her turlu yakinlasmayi yaptiniz da soun olmadi. Oranin da kiyisindan gecerken yanlislikla ileri gittiniz de bakireliginiz gitti diye sorun ediyorsunuz.
26 yasinda yetiskin bir kadinsiniz, 12 yasinda ilk adet gormus cocuklar gibi tepki vermenizi tuhaf karsiladim. Ne bekliyordunuz ki bunca yakinlasmadan sonra? Bu kadar korkuyordu iseniz, yakinlasmasaydiniz.

inandırıcı neden gelemiyorum bunu anlayabilmiş değilim..ben yüzeysel şeyler yaşardım demek istedim.böyle birşey değil.erkek arkadaşımı tabiki seviyorum ama ileride sorun yaşarsak sırf buyüzden ona katlanıcak değilim.neye pişmansın diyen arkadaşım dünden sonra herşeye pişmanım zaten..başına gelenler ne hissetti bilmek istedim sadece..26 yaşında olmak herzaman bu konularda bilinçli olabilmeyi sağlayamıyor ne yazıkki..

Yani bu zamana kadar her turlu yakinlasmayi yaptiniz da soun olmadi. Oranin da kiyisindan gecerken yanlislikla ileri gittiniz de bakireliginiz gitti diye sorun ediyorsunuz.
26 yasinda yetiskin bir kadinsiniz, 12 yasinda ilk adet gormus cocuklar gibi tepki vermenizi tuhaf karsiladim. Ne bekliyordunuz ki bunca yakinlasmadan sonra? Bu kadar korkuyordu iseniz, yakinlasmasaydiniz.

haklısınız bende kendime bunu diyorum ne bekliyordum kiiii ??? bukadar kan geliceğini bilmiyordum korktum.kafamdan atabilmek istiyorum şuan sadece.

inandırıcı neden gelemiyorum bunu anlayabilmiş değilim..ben yüzeysel şeyler yaşardım demek istedim.böyle birşey değil.erkek arkadaşımı tabiki seviyorum ama ileride sorun yaşarsak sırf buyüzden ona katlanıcak değilim.neye pişmansın diyen arkadaşım dünden sonra herşeye pişmanım zaten..başına gelenler ne hissetti bilmek istedim sadece..26 yaşında olmak herzaman bu konularda bilinçli olabilmeyi sağlayamıyor ne yazıkki..

canım yüzeysel ilişki yaşamışsın zaten neden bekareti kaybeince mi sorun oldu seni anlamadım pek ,sürtünme yoluyla ilşkiye girince gitmediğini mi düşünüyorsun bekaretinin sen çoktan kaybetmişsin yani bekaretini .işte ben buna çok kızıyorum bu tarz şeyler yüzünden erkekler kızlara güvenmiyor bakireyim dendiğinde .sen neler yaşamışsndır diye düşünüyorlar .

Bir de konu sahibi arkadasim, ne farketmis ki? Su zamana kadar herseyi yasadiysaniz? Yani bu zamana kadar tertemiz bakireydin de kan gelince mi bekaretin bozuldu saniyorsun?

Tamam buraya kadar sorun yokta erkek arkadaşını seviyorsun o da seni seviyor aranızda problem yok zaten hep yapıyomuşsunuz bekarette senin için pek önemli değil e o zaman neden ben bir hata yaptım diyorsun ? Bunu anlamadım.

Canım buraya yazmakla hata yaptın herkes yargılar seni, bir de onlara laf anlat işin yoksa... olan olmuş pişmanmışsın , evet şaşkınsın ve şoktasın, geçmiş olsun canım. erkek arkadaşın iyi biriymiş, evliliği erkene alın...herşey gönlüne göre olsun

Back
X