- 2 Ekim 2018
- 318
- 193
- 18
- 30
- Konu Sahibi imkansizhayaller
-
Ya kusura bakmayin merak ettim. 10 yil gözyaşı icinde gecen bir evliliknasil sonra duzeldi. Problem kisilerde miydi, olaylarda miydi?Annemle babam çok sancılı geçirdiler bizim çocukluk zamanlarımızı. Çok severek evlenmişler. 2 kardeşiz. Ben 10 yaşıma geldiğimde son bir ayrılık yaşadılar, annem ikna oldu geri döndü. Ben babama çok düşkündüm, ayrılırlarsa babamda kalacaktım. Annem kardeşimden ayırmaya kıyamamış, babama da inanmış. Öyle barışıldı. Bir daha ne kavga duyduk ne de ayrılık gördük. Maşallah şuan gayet iyiler. Yaklaşık 17 senedir yani.
Yine de anneme söylediğim "ayrılıp yoluna bakabilirdin. Mesleğin vardı, ailen arkandaydı..."
Şimdi iyiyiz hepimiz mutluyuz. Ama annem keşke o 10 seneyi de mutlu geçirseydi diyorum. Onun gözyaşları ve çaresizliği beni öldürüyordu çocukken bile. Neyse ki bizim hikayemiz mutlu devam etti.
Siz iyi olacaksınız ki evlatlarınız dimdik duracak. Annem hala hayata karşı dimdik olmasa ben de güçsüz hissederdim. İnanın. Önce kendiniz için sonra da evlatlarınız için iyi düşünün.
Daha oncede konu actim bnde babasiz buyudum ozamanlar mantik evliligi iyi fikir gibi geliyordu ailecek zor bir surecten geciyordum 23 yasindayim ve inan zorlaniyorumAnnemle babam çok sancılı geçirdiler bizim çocukluk zamanlarımızı. Çok severek evlenmişler. 2 kardeşiz. Ben 10 yaşıma geldiğimde son bir ayrılık yaşadılar, annem ikna oldu geri döndü. Ben babama çok düşkündüm, ayrılırlarsa babamda kalacaktım. Annem kardeşimden ayırmaya kıyamamış, babama da inanmış. Öyle barışıldı. Bir daha ne kavga duyduk ne de ayrılık gördük. Maşallah şuan gayet iyiler. Yaklaşık 17 senedir yani.
Yine de anneme söylediğim "ayrılıp yoluna bakabilirdin. Mesleğin vardı, ailen arkandaydı..."
Şimdi iyiyiz hepimiz mutluyuz. Ama annem keşke o 10 seneyi de mutlu geçirseydi diyorum. Onun gözyaşları ve çaresizliği beni öldürüyordu çocukken bile. Neyse ki bizim hikayemiz mutlu devam etti.
Siz iyi olacaksınız ki evlatlarınız dimdik duracak. Annem hala hayata karşı dimdik olmasa ben de güçsüz hissederdim. İnanın. Önce kendiniz için sonra da evlatlarınız için iyi düşünün.
Annemle babam çok sancılı geçirdiler bizim çocukluk zamanlarımızı. Çok severek evlenmişler. 2 kardeşiz. Ben 10 yaşıma geldiğimde son bir ayrılık yaşadılar, annem ikna oldu geri döndü. Ben babama çok düşkündüm, ayrılırlarsa babamda kalacaktım. Annem kardeşimden ayırmaya kıyamamış, babama da inanmış. Öyle barışıldı. Bir daha ne kavga duyduk ne de ayrılık gördük. Maşallah şuan gayet iyiler. Yaklaşık 17 senedir yani.
Haklisiniz ama cocuklara cok duskun bir baba banada oyle evet sevmedigim yonleri var ama iyi yonleride var inan bazen oturma sekli bile gozume batiyor sevmeyince baska oluyor demek kiAnnemle babam çok sancılı geçirdiler bizim çocukluk zamanlarımızı. Çok severek evlenmişler. 2 kardeşiz. Ben 10 yaşıma geldiğimde son bir ayrılık yaşadılar, annem ikna oldu geri döndü. Ben babama çok düşkündüm, ayrılırlarsa babamda kalacaktım. Annem kardeşimden ayırmaya kıyamamış, babama da inanmış. Öyle barışıldı. Bir daha ne kavga duyduk ne de ayrılık gördük. Maşallah şuan gayet iyiler. Yaklaşık 17 senedir yani.
Ya kusura bakmayin merak ettim. 10 yil gözyaşı icinde gecen bir evliliknasil sonra duzeldi. Problem kisilerde miydi, olaylarda miydi?
Mecbur degilum aslinda ama iyi bir insan ama sevemiyorum iste birde annem var uzulsun istemiyorum cok cile cekti bn babasiz buyudum cocuklarim yasmasin diyorum ama bnde mutlu degilimPeki neden mecbursunuz?
Haklisiniz ama cocuklara cok duskun bir baba banada oyle evet sevmedigim yonleri var ama iyi yonleride var inan bazen oturma sekli bile gozume batiyor sevmeyince baska oluyor demek ki
Babaya saygilarimi sunuyorum. Dogru olani yapmis.Vallahi babaannem ve halamdaydı problem. Bir de babamın onları dinlemesi. Aile apartmanındaydık. Son ayrılıkta babam söz verdi taşındık. 17 senedir ne yüzlerini gördük ne de haberlerini aldık. Babam bizi seçti. Onları çıkarttı hayatından.
Babaya saygilarimi sunuyorum. Dogru olani yapmis.
Insallah guzelimİşte ölçüp biçip kararı siz vereceksiniz. Annem risk aldı ve kazandı. Herkesin kararı kendine neticede. İnşallah siz de kazananlardan olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?