ben bir suç mu işledim de başıma bunlar geliyor

Bende bır kadın olarak, bır anne olarak ve acıkcası ıyıde olmaya calısan bır ınsan olarak evlılıgımde haketmedıgım seylerı yasadıgımı dusunuyorum.
Ancak ben anlasmalı olarak, karsı tarafın hıc bır lirasına tenezzul etmeyerek sadece psıkolojık olarakta bu surecı kaldıramayacagım ıcın cocugumla ayrıldım ve kendıme yenı bır yol cızebıldım.

Sız yanlıs anlamayın ama 2 ay ıcın neden bu kadar ugrasıyorsunuz.
Evet sıddet asla ama asla kabul edılebılecek bırsey degıl, bu kadar psıkopat ınsanlarla ugrasmaya ben olsam korkarımda oda var.Yanı kar zarar hesabı yapacaksınız amacınız ne ne ıstıyorsunuz. Ben sızın yerınızde olsam 2 aylık kocamdan zırnık ıstemem , kendımı kurtardıgıma bakarım.
Adalet dıyeceksınız, esıtlık var mı kı adalet olsun bu ulkede. Butun bunları yaptıktan sonra dusunmenız gereken ıkı sey var;

1- bosandıgınız adamı kıskırtırmısınız, basınıza bela olur mu, parasnı aldıgınızda durum neyı gosterecek
2- Psikolojik olarak çekişmeli boşanmaya gercekten gerek var mı?

Çok imrendim size ne kadar dayanıklıymışsınız yada sabırlı
Derdini sev demişler isyan etmem sabrederim ama işte bazen neden diyorum onda isyan a giriyor neden ben demek ama dayanamıyorum. Ben burda borçlarımı bitirmeye çalışırken onun 1 Yıldır sevgilisiyle gezmesi mesela eden bulmuyor gibi geliyor:KK43:

Geçen cumaya kadar beni görseydiniz emin olun imrenmezdiniz :) her sabah uyandığımda yaşadıklarım kabus muydu diye uyanıp yataktan çıkarken gerçekmiş üzüntüsüyle çıktım. Çok iyi bir kul oldum mu bilmiyorum, elimden geldiğimce dua ettim. Sabrettim, derdimi herkese dökemedim. Annemle konuşabildim sadece onda da bi noktadan sonra onu da üzmemek için herşey yolundaymış gibi davranmaya başladım mecbur. Tamamen izole oldum dışarıya karşı. Dedim ya benden dayanıklısı illa ki vardır ama bana çok zordu. Hala zorlukları atlattığıma inanamıyorum. Bir sevinç var ama korka korka seviniyorum. Eski eşinizi de boşverin o gezsin sevgilisiyle. Unutun onun varlığını. Kendinize odaklanın. Mutlu olacak çok şey bulacaksınız emin olun. Borçtur ödenir biter. İyi yönlerini görmeye çalışın bu sınavın. Biz eşimle "bu sınav bizi çok zorladı ama birbirimize olan tahammülü arttırdı, iyi günde kötü günde lafının laftan ibaret olmadığını gösterdi" dedik mesela. Siz de böyle bakmaya çalışın. 1 senedir borç ödüyormuşsunuz ya o borçları ödeyecek geliriniz olmasaydı? Hiç birşey için değilse bile ödeyebildiğiniz için şükredin mesela. Her zaman değil ama bazen pollyanna olmak hayat kurtarıyor :)

Bende oyleyim son iki üç senedir aksilikler pespese geliyor. Bende sabrediyorum. Umarım hersey iyi olur bizim :)

dun bir kitap okuyordum da bu evlilik islerinde saflar kandırılır hata yapar diyordu. bu meseleyi biz ceza olarak dusunmeyin. imtihaniniz bu, guzel gunler sizi bekliyor. zoru atlatmışsınız. daha aciz olabilirdiniz bosanamayabilirdiniz. aldatma iftirası ustunuze kalabilirdi vs vs

Bende bır kadın olarak, bır anne olarak ve acıkcası ıyıde olmaya calısan bır ınsan olarak evlılıgımde haketmedıgım seylerı yasadıgımı dusunuyorum.
Ancak ben anlasmalı olarak, karsı tarafın hıc bır lirasına tenezzul etmeyerek sadece psıkolojık olarakta bu surecı kaldıramayacagım ıcın cocugumla ayrıldım ve kendıme yenı bır yol cızebıldım.

Sız yanlıs anlamayın ama 2 ay ıcın neden bu kadar ugrasıyorsunuz.
Evet sıddet asla ama asla kabul edılebılecek bırsey degıl, bu kadar psıkopat ınsanlarla ugrasmaya ben olsam korkarımda oda var.Yanı kar zarar hesabı yapacaksınız amacınız ne ne ıstıyorsunuz. Ben sızın yerınızde olsam 2 aylık kocamdan zırnık ıstemem , kendımı kurtardıgıma bakarım.
Adalet dıyeceksınız, esıtlık var mı kı adalet olsun bu ulkede. Butun bunları yaptıktan sonra dusunmenız gereken ıkı sey var;

1- bosandıgınız adamı kıskırtırmısınız, basınıza bela olur mu, parasnı aldıgınızda durum neyı gosterecek
2- Psikolojik olarak çekişmeli boşanmaya gercekten gerek var mı?

şöyle anlatayım benden ayrıdığı andan itibaren sevgilisi ile gezmeye başladılar. Yerimden yurdumdan oldum mesleğimden oldum çekişmeli olması intikam için değil.
Gönlü yoktu madem evlenmeyecekti kimse kimseyi zorlamadı.
Yüzüm gözüm mor taze evliyken eve döndüm insanlar aa enişte nerede derken ben ayrıldık demek zorunda kaldım.
cicim ayı denilen günlerde. Ben işin tazminatında yada intikamında değilim. Beni en çok anlayacak sizin gibi kadınlar olması gerekirken bu yazdığınız çok tuhaf

şöyle anlatayım benden ayrıdığı andan itibaren sevgilisi ile gezmeye başladılar. Yerimden yurdumdan oldum mesleğimden oldum çekişmeli olması intikam için değil.
Gönlü yoktu madem evlenmeyecekti kimse kimseyi zorlamadı.
Yüzüm gözüm mor taze evliyken eve döndüm insanlar aa enişte nerede derken ben ayrıldık demek zorunda kaldım.
cicim ayı denilen günlerde. Ben işin tazminatında yada intikamında değilim. Beni en çok anlayacak sizin gibi kadınlar olması gerekirken bu yazdığınız çok tuhaf
Ben sızı dusunuyorum eger sızde benım gıbı guclu bırı degılsenız, burada atılan ıftıraları hakımın bıle soru ısaretı bırakacak soruları sızı yaralayacaksa evet ben olsam benım gıbı bosanırdım

Back
X