- 2 Eylül 2012
- 111
- 19
- 98
Merhaba kızlar hemen derdime geçeyim. Bundan 2 gün önce erkek arkadaşımla tartıştık bu arada önce bir özet geçeyim konuya girmeden 5 yıldır sevgiliyiz o 25 yaşında bense 21 üni. yeni bitiyor ve biz 2 sene içinde evlilik düşünüyorduk bunun ailesi (babası) kıl gıcık bir tip oysaki ben ailesiyle kendi isteğimle hiç tanışmadım işte bu aralar tanışma faslına geçecektik falan ama bu halası ve babasıyla yemeye gidiyor halasıda baya zengin işte eğitimine devam et türkiyede yüksek lisans değil yurt dışında yap biz sana burs bulucaz yardım edicez demişler ve baya baya yatmış benimkinin aklına ilerisi için yaşantımız için iyi olucak bencilce düşünmeyelim felan dedi bende tabi acayip bozuldum 3 sene boyunca ayrı kalıcaz
ki hayallerimiz çok farklıydı bende gidersen herşey biter ayrılırız dedim baya konuşmadık felan ama sonra tabi barıştık dedim ne yaparsan yanındayım destekcinim ama kaç gündür harap oldum sanki ayrılık acısı çekiyorum
Serum felan yedim miğde ağrısı başladı sitresten dedi doktor söyledim ona bunu gitme lütfen dedim tamam üzülme felan dedi ama eğer burs ayarlanırsa gider biliyorum sizce nasıl davranmalıyım.