Ben boyle kepazelik gormedim

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Merhaba arkadaslar marka vesaire vermek yasakmi bilmiyorum ama sanirim degil cunku forumda ornegin bi krem markasi uzerinden oldukca konusulmus uyarmak istediim flower adli ayakkabicidan 600₺ lik alisveris yaptim ayakkabi iki gunde beyazladi suet oldugundan dolayi faturasiyla iadeye verdim para iadesi yapicaklarini soylediler ama yapmadilar ve bana sunduklari sey faturaniz olmadan yapamayiz faturami size verdim dedim garantiye faturasiz urun gitmiyo dedikleri icin bizde sizin faturaniz yok diyolar resmen beni aptal yerine koydular ben haram ettim sizde dikkatli davranin

Onlarda da faturanın bir sureti var. Kamera kaydı var tüketici heyetine gidin hemen pes etmeyin

Şikayet ediyorum dediğiniz anda işin rengi değişir, nakit değil kartla yaptıysanız işlemi ordan döküm alın. Nakitse de faturanıns uretini isteyin..

faturalar 3 nüsha olur. en az bir sureti satıcı da kalır. eğer isterlerse o sureti çıkarırlar. bu işin peşini bırakmayın.

Bilgisayarlarında kaydı vardır.
Ben laptop'umun faturasını kaybettim, gidip kopyasını çıkarttırdım, verdiler.

fatura hıc bı zaman tek nushadan olusmaz
kaybetmıs olsanız bıle bılgısayardan gırıs yapıldıgı ıcın fatura kımın adına kesıldıyse tarıhınıde bılıyorsanız her turlu yenıden fatura cıkarır yada fatura yerıne gecen belge verırler
sızde faturayı verırken fotokobısını cekseydınız kendınızde saklasaydınız keske nolur nolmaz dıye

gıdıntekrar fatura kesılen kısıyı ve tarıhı soyleyıp ayakkabı aldıgımıza daır belgemı ıstıyorum deyın vermek zorundalar

Telefonumu servise gonderecektim garantisi devam ederken faturayi kaybetmisim. Firmayi aradim konustum faturanin bi nuhsasini asli gibidir yapip imzalayip kaseleyip mail olarak attilar. Ciktisini alip kullandim 2 kere bi sorun yasamadim. Sana verebilirler faturanin aynisini

Birden fazla değil miydi
Bir nüshası sizde kalmalıydı faturanın..

Ha kaldiki bende muhasebede calistim. Yolladigimiz faturalar bazen kargo esnasinda kayboluyordu bende kalan nuhsasinin fotokopisini cekip aslı gibidir yapip yolluyordum. Hakkinizin ustune gidin

E-devlet ten girip tüketici şikayet portalındaki formu doldurun. Çıktısını alıp tüketici hakem heyetine ıslak imzalı olarak teslim edin. Gerisini onlara bırakın.

Sizin faturanız kaybolsa bile firma kendi ellerindeki faturayı yok edemez fatura numaraları bellidir onların. Maliyeye hesap vermek zorunda kalırlar.

kredi kartı ekstresi varmı ? nakitmi yaptınız kartlamı internet bankacılığınız var mı ?

valla ben bi bot almıştım 200 tl kadar 5 6 ay giydim rengi attı siyahımsı oldu falan götürdüm ekstremi çıkardım aynı bottan istiodum ama kalmamış 200 tl lik alışveriş imkanı sundular biraz cadaloz olun

Ustune gidin kesinlikle. Sizi kandırmak istemişler. 600 lira az değil ki boşver diyesin.
Küçük bir şehirdeyim burada pahalı bir markadan bir etek aldım. 2 hafta falan giyindim etek tiftiklendi pamukcuklari çıktı. Gittim iade etmek istiyorum dedim iade almiyoruz dediler. Nasil alamazsınız şikayet ederim 2 hafta oldu alalı bunu dedim . şikayeti duyunca tutuştular müdürleriyle gorustuler istediğiniz zaman gelip o fiyata bir urun alabilirsiniz dediler. Bende bu bayrama başka bir etek aldım geçen hafta :)

Şikayet edin. Onun kaydını faturasını her bişeyini bulurlar merak etmeyin.

Konu dışı ama süet bir ayakkabıyı 600 TL yapan şey nedir? Yani derim ki kışın su geçirmesin ayağımı sıcak tutsun hakiki deri olsun en az 5 sene giyeyim. Bu fakir halimle 1000 TL bile veririm ama süet bir ayakkabı yani.

Konu 600 tl ye ayakkabı aldım pahalı mı sizce ? Değil ki takmışsınız ayakkabıya

Tüketici heyetine başvurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…