Onlarda da faturanın bir sureti var. Kamera kaydı var tüketici heyetine gidin hemen pes etmeyinMerhaba arkadaslar marka vesaire vermek yasakmi bilmiyorum ama sanirim degil cunku forumda ornegin bi krem markasi uzerinden oldukca konusulmus uyarmak istediim flower adli ayakkabicidan 600₺ lik alisveris yaptim ayakkabi iki gunde beyazladi suet oldugundan dolayi faturasiyla iadeye verdim para iadesi yapicaklarini soylediler ama yapmadilar ve bana sunduklari sey faturaniz olmadan yapamayiz faturami size verdim dedim garantiye faturasiz urun gitmiyo dedikleri icin bizde sizin faturaniz yok diyolar resmen beni aptal yerine koydular ben haram ettim sizde dikkatli davranin
fatura hıc bı zaman tek nushadan olusmazMerhaba arkadaslar marka vesaire vermek yasakmi bilmiyorum ama sanirim degil cunku forumda ornegin bi krem markasi uzerinden oldukca konusulmus uyarmak istediim flower adli ayakkabicidan 600₺ lik alisveris yaptim ayakkabi iki gunde beyazladi suet oldugundan dolayi faturasiyla iadeye verdim para iadesi yapicaklarini soylediler ama yapmadilar ve bana sunduklari sey faturaniz olmadan yapamayiz faturami size verdim dedim garantiye faturasiz urun gitmiyo dedikleri icin bizde sizin faturaniz yok diyolar resmen beni aptal yerine koydular ben haram ettim sizde dikkatli davranin
Birden fazla değil miydiMerhaba arkadaslar marka vesaire vermek yasakmi bilmiyorum ama sanirim degil cunku forumda ornegin bi krem markasi uzerinden oldukca konusulmus uyarmak istediim flower adli ayakkabicidan 600₺ lik alisveris yaptim ayakkabi iki gunde beyazladi suet oldugundan dolayi faturasiyla iadeye verdim para iadesi yapicaklarini soylediler ama yapmadilar ve bana sunduklari sey faturaniz olmadan yapamayiz faturami size verdim dedim garantiye faturasiz urun gitmiyo dedikleri icin bizde sizin faturaniz yok diyolar resmen beni aptal yerine koydular ben haram ettim sizde dikkatli davranin
Telefonumu servise gonderecektim garantisi devam ederken faturayi kaybetmisim. Firmayi aradim konustum faturanin bi nuhsasini asli gibidir yapip imzalayip kaseleyip mail olarak attilar. Ciktisini alip kullandim 2 kere bi sorun yasamadim. Sana verebilirler faturanin aynisini
kredi kartı ekstresi varmı ? nakitmi yaptınız kartlamı internet bankacılığınız var mı ?Merhaba arkadaslar marka vesaire vermek yasakmi bilmiyorum ama sanirim degil cunku forumda ornegin bi krem markasi uzerinden oldukca konusulmus uyarmak istediim flower adli ayakkabicidan 600₺ lik alisveris yaptim ayakkabi iki gunde beyazladi suet oldugundan dolayi faturasiyla iadeye verdim para iadesi yapicaklarini soylediler ama yapmadilar ve bana sunduklari sey faturaniz olmadan yapamayiz faturami size verdim dedim garantiye faturasiz urun gitmiyo dedikleri icin bizde sizin faturaniz yok diyolar resmen beni aptal yerine koydular ben haram ettim sizde dikkatli davranin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?