Ben böyle ne yapacağımm…

didemarslan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2021
150
46
13
29
Öncelikle merhaba önceden yaşayan yada suan içinde olanlar cevap verirseniz gerçekten çok mutlu olurum. 🙏🏼
Her şeyin bilincindeyim 6 haftalık hamileyim bu kadar erken mi olur bilmiyorum ama ilk gebeliğim çokta istiyorduk ama şimdi o kadar mutsuzum ki o kadar sıkılıyorum ki gezmeye gideyim diyorum evden çıkıyorum eşim alıyor gideceğim yere götürüyor 5 dk duruyoruz beraber ben işe döneyim diyor e bende seninle geri döneyim bari eve diyorum e sen niye geldin o zaman diyor 😬 bende yaptıklarıma akıl erdiremiyorum. Önceden o kadar neşeli çenesiz bıcır bıcır hep Gülen biriyken birden somurtkan hiç bir şeyden memnun olmayan biri haline döndüm hııı birde eşimle önceki tartışmalarımız yada daha önceden konuşup hallettiğimiz olaylar konular aklıma geliyor sinirleniyorum sonra da cephe alıyorum durduk yere 🥺 ama böyle olsun da istemiyorum siz nasıldınız hamilelik ile alakası var mı yoksa ben kafayı mı bozdum 🤨

Kendimden sıkılıp ben neyin içindeyim diyorum sanki biraz abartıyorum 😅 sizde yaşıyor musunuz ?
Ben ikizlere hamileyim, iki katını yaşıyorum😂 Mesela kıskanç biri değilimdir, eşimi kıskanmam güvenirim.
Şimdi yolda yürürken mini etekli birini görsem sanki eşim bakacakmış gibi endişeleniyorum. 🤭
Henüz çok kilo almadım ona rağmen kendimi bi çirkin hissediyorum. -ki tedaviyle hamile kaldım, anneliği ne kadar istediğimi anlatmama gerek yok-
Bu süreçte libidom çok arttı mesela, eskisi gibi pozisyondan pozisyona rahat geçemiyoruz buna üzülüyorum mesela. Hep hormonlar 🤭👀

Ben de hamileyim aynı şeyleri yaşamadığım için bana şımarıklık geliyo.
Ama İnan yapmak istemiyorum elimden gelmiyor kendi kendine oluyor durduramıyorum bu eşimi de yoruyor mutsuz ediyor farkındayım ama gerçekten şımarıklık değil

Ben ikizlere hamileyim, iki katını yaşıyorum😂 Mesela kıskanç biri değilimdir, eşimi kıskanmam güvenirim.
Şimdi yolda yürürken mini etekli birini görsem sanki eşim bakacakmış gibi endişeleniyorum. 🤭
Henüz çok kilo almadım ona rağmen kendimi bi çirkin hissediyorum. -ki tedaviyle hamile kaldım, anneliği ne kadar istediğimi anlatmama gerek yok-
Bu süreçte libidom çok arttı mesela, eskisi gibi pozisyondan pozisyona rahat geçemiyoruz buna üzülüyorum mesela. Hep hormonlar 🤭👀
Yaaaa kıyamam 😂😂😂 sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏼 bende normalde hayatta süslenmem şimdi evden çıkmayacağım halde saatlerce saçımı basımı yapıyorum cirkin olcam diye 🤦🏻‍♀️😂😂anlatıyorlardı da inanmıyordum

6 hafta da ne hormonu 😂
15-20 haftalık olunca ne yapacaksın sen 😂

Ama İnan yapmak istemiyorum elimden gelmiyor kendi kendine oluyor durduramıyorum bu eşimi de yoruyor mutsuz ediyor farkındayım ama gerçekten şımarıklık değil
Bulantılar başlamadı mı? Benim 6 haftalikken basladı ilk 3 ay yattım ha bire kimseye zararım olmadı. 🤣 Düşüncelerini eşinin üzerinden al. Bi kaç bebek bakımı kitabı okumakla başla bebeğine daha iyi hazırlanabilmeye odaklan. Çabucak geçer umarım.

Esiniz dönerken neden dönüyorsunuz anlamadim, neden esinizle gittiginizi de anlamadim.

ama somurtkanlik vs hep hormonlar :) olur öyle

Bulantılar başlamadı mı? Benim 6 haftalikken basladı ilk 3 ay yattım ha bire kimseye zararım olmadı. 🤣 Düşüncelerini eşinin üzerinden al. Bi kaç bebek bakımı kitabı okumakla başla bebeğine daha iyi hazırlanabilmeye odaklan. Çabucak geçer umarım.
Arada kasık ağrısı bazen halsizlik başka hiç bir belirti yok 😂 cok teşekkür ederim umarım sizde saglıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏼

Bende bilmiyorum demek ki hormondan değil tamamen benim saçma salak psikolojim 😂
Hormonlar çok etkiler ama şuan gerçekten çok küçük bence psikolojik bir durum
Bende hamileyken inanılmaz haldeydim 🙈
Ama 15.haftadan sonra hormonlar kendini çok gösteriyor.

Hcg hızla tırmanıp 9 10. Haftada zirve yapıyo sonra düşüşe geçiyor 12 14e kadar. En afallatan hormon da bu. 15. 20. Haftalarda hangi hormondan korkmalıyız?
Benim hamileliğim üzerinden yıllar geçtiği için değerleri falan hiç bilmiyorum ama bana erken geldi.

Esiniz dönerken neden dönüyorsunuz anlamadim, neden esinizle gittiginizi de anlamadim.

ama somurtkanlik vs hep hormonlar :) olur öyle
İşte bende anlamadım 😂oraya gitmek istedim eşim beni götürdü bende onunla gittim o tekrar işe gidecekti bende tekrar seninle eve döneyim bari dedim bir an 5 dk içinde ordan sıkıldım durmak istemedim gitmek isteyende bendim

Back
X