- 13 Temmuz 2021
- 150
- 46
- 13
- 29
- Konu Sahibi didemarslan
Öncelikle merhaba önceden yaşayan yada suan içinde olanlar cevap verirseniz gerçekten çok mutlu olurum.
Her şeyin bilincindeyim 6 haftalık hamileyim bu kadar erken mi olur bilmiyorum ama ilk gebeliğim çokta istiyorduk ama şimdi o kadar mutsuzum ki o kadar sıkılıyorum ki gezmeye gideyim diyorum evden çıkıyorum eşim alıyor gideceğim yere götürüyor 5 dk duruyoruz beraber ben işe döneyim diyor e bende seninle geri döneyim bari eve diyorum e sen niye geldin o zaman diyor
bende yaptıklarıma akıl erdiremiyorum. Önceden o kadar neşeli çenesiz bıcır bıcır hep Gülen biriyken birden somurtkan hiç bir şeyden memnun olmayan biri haline döndüm hııı birde eşimle önceki tartışmalarımız yada daha önceden konuşup hallettiğimiz olaylar konular aklıma geliyor sinirleniyorum sonra da cephe alıyorum durduk yere
ama böyle olsun da istemiyorum siz nasıldınız hamilelik ile alakası var mı yoksa ben kafayı mı bozdum 

Her şeyin bilincindeyim 6 haftalık hamileyim bu kadar erken mi olur bilmiyorum ama ilk gebeliğim çokta istiyorduk ama şimdi o kadar mutsuzum ki o kadar sıkılıyorum ki gezmeye gideyim diyorum evden çıkıyorum eşim alıyor gideceğim yere götürüyor 5 dk duruyoruz beraber ben işe döneyim diyor e bende seninle geri döneyim bari eve diyorum e sen niye geldin o zaman diyor