merhaba kizlar.....benim derdim esimden yana,8 yillik evliyiz.esim türkiyeden gelme almanyaya,son 3-4 yildir acayip bir bilmislik,ben bilirim,ben yaparim,ben dogruyum böyle biri oldu....en basitinden anlatayim bugün bir kagit geldi sigortadan almanca yaziyor tercüme ettim ,yok diyor böyle yazmiyor diyo baska yaziyor diyo inanmadi bana gitti sigortaciya oda aynisi demis,isine gelmeyince sigortaciyla tartismis.ya cok kavgaci haksizliga gelemiyorum diyor,ama gerekli gereksiz her mekanda tartisiyor,devlet dairesinde memurlarla,bankaciyla,araba servicinde adamla.cogu alman kaale bile almior dinlemek istemiyor yarim almancasini,kücük düsmesinide istemiyorum ama kendini düsürüyor,burda bir küfüre 2 bin euro ceza ödüyosrun cokta ödeyen olmus duydum,dikkat et hal ve hareketine diyorum bosuna polislik olcaz diyorum ,polisle bile tartismis insan ,ama birgün iyi niyetli birine catmayacak eminim.kendini ve isini övmekte sonu yok,dinlemek bile istemiyorum artik,yolda arabadayiz biri solluyor burda arkasina cami acar bagirir felan.birine hatta su sisesi atmisdi arabasina camdan.buna hic hata yapilmicak ,nerde olursa olsun tartismaya hazir.böyle degildi niye böyle oldu anlamiyorum ilk 4 yilimiz cok iyidi hep dinlerdi herkesi,sakindi ama son zamanlarda cok kötü,ne yapmaliyim bilmiyorum psikolojikmi onuda bilmiyorum ya.