2 cocugum oldugu icin susuyorum düzelir diyorum,ama olmuyor.kumardan sonra her adimini o bilmeden takip ediyorum.yani ben ezdirmiyorum kendimi,sen kocamsin sen evin erkegisin deyip kenara gemciyorum,oda öyle bisey beklemedi benden ama su heryerde maydonoz olmasi beni deli ediyor,cogu kez anlamayacagini bildigim halde git sen hal et diyorum.kavga dögüs hal ediyor ama ilk ve son görüsme oluyor belki orda
ben artik kavgalarimizda onun ettigi sözleri ,tavirlarini hepsini bisey bagliyorum ,dogrumu bilemiyorum ama ona bagliyorum...yani ben birkac kez kumar oynadim bu her defasinda affeti beni ,onun gözünde ezik durumdayim o benden önde ....böylemi düsünüyorki acaba ondami beni her tartismada olsun sözleriyle deli ediyor,yada hep diyordum ben su sokakta tartisanlardan hic hoslanmyiorum,olay cikaranlari anlamyiorm felan derdim,buda aksine hep gider sokakta arabadan biriyla tartisir yada kapali yerlede görevlilerde.....sonunun kavga olacagini bile bile yapiyor.kendime bagliyorum artik bana zitlasti gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?