Ben bu adamla napcam? yardım edin lütfen.

Pozitif bir uye

La galibe İLLALLAH 🧡
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
4.995
9.643
158
Yine bir sorun ve ben özür dilerim şimdiden sizi dertlerimle meşgul ettiğim için.
Yakında memlekete gitme gibi bir düşünce içinde olan eş kişisi var ve biri üç yaşında biri de sekiz aylık bebeğimle 19 saatlik otobüs yolculuğu yapacağız diyor.neymiş uçak bileti pahalıymiş.
Ya tamam bende o kadar anlayışsız biri değilim çocuklar yokken hep otobüsle gittim ama şimdi ben o kadar para vermem otobüs ile gidilecek diye diretiyor . Gitmem ben bilgin olsun diyorum ve sonu kavga ile bitiyor. Bana sen rahata alışmışsin ondan böylesin deyip duruyor.ya anlatıyorum iki çocukla emzirme alt değiştirme , namaz yemek uykulari herşey zor olacak.birde bunlar sıkılan çocuklar o kadar kişi içinde iki koltukta hep beraber Allah'ım kafayı yicem ya
Napcam ben konuşuyorum anlamiyo
Sizce kolay olur mu iki çocukla ben gerçekten rahata mi alıştım.?

Anlamıyorum bu erkekleri!! Zorunlu bir durum olmadıkça cocukla otobüs yolculuğu gereksiz. Sağlığı yerinde ise oradakiler gelsin. Ben anneannemin cenazesine çocuk nedeniyle gitmedim. Annemi teyzemi dayımları baş sağlığı icin aradım. Kendisi gitsin gelsin.

😳 iki çocukla uçak yolculuğu bile zor.
19 saat otobüs diyorsunuz.
gitmeyin. zorla götürecek değil.

bunu da iki küçük cocukla arabayla 5000 km yapmış biri olarak söylüyorum.
özel arabamızla, günde 3-4 saat yolculukla bile çok zorlandık.
yeri geldi ağladılar, yeri geldi durduk dolandılar.
yeri geldi uyudular...
gidecekseniz illa 3 yaş bebeye koltuk alın.
3 koltuk bir nebze daha gidilesi olur.

Anlamıyorum bu erkekleri!! Zorunlu bir durum olmadıkça cocukla otobüs yolculuğu gereksiz. Sağlığı yerinde ise oradakiler gelsin. Ben anneannemin cenazesine çocuk nedeniyle gitmedim. Annemi teyzemi dayımları baş sağlığı icin aradım. Kendisi gitsin gelsin.
Ordakiler sağlıklı sadece annesi uçak otobüs araba vs binemiyor fobi gibi birşey onun yüzünden biz çekiyoruz cimri oğlunu

Yine bir sorun ve ben özür dilerim şimdiden sizi dertlerimle meşgul ettiğim için.
Yakında memlekete gitme gibi bir düşünce içinde olan eş kişisi var ve biri üç yaşında biri de sekiz aylık bebeğimle 19 saatlik otobüs yolculuğu yapacağız diyor.neymiş uçak bileti pahalıymiş.
Ya tamam bende o kadar anlayışsız biri değilim çocuklar yokken hep otobüsle gittim ama şimdi ben o kadar para vermem otobüs ile gidilecek diye diretiyor . Gitmem ben bilgin olsun diyorum ve sonu kavga ile bitiyor. Bana sen rahata alışmışsin ondan böylesin deyip duruyor.ya anlatıyorum iki çocukla emzirme alt değiştirme , namaz yemek uykulari herşey zor olacak.birde bunlar sıkılan çocuklar o kadar kişi içinde iki koltukta hep beraber Allah'ım kafayı yicem ya
Bütün yolculuk kavga ederek gecer heralde pes yani anlayışsızlığın bu kadarı olmaz. Bari 4 koltuk bileti alın ve çocugun birini kendisi baksın yolculuk boyunca ikisi kucak da mümkün değil gidilmez.

Bir şartla gelirim 4 koltuk alacaksın. Yoksa kapıdan çıkmam De. Sadece siz değil tüm otobüse eziyet bu yolculuk. Bebekler sıkılıyor ağlıyor. Haklı da çocuk. Üstelik otobüs yolculuğu namaz tuvalet konusunda da sıkıntı ben de hiç sevmem. Mümkünse diretin ve gitmeyin

Ah bu erkekler. Destegi gectim kostek olmasalar yetecek. Iki bebekle 19 saat yolculugu goze aldigina gore, iki saati yalniz gecirmemis cocuklarla belli.

Hadi kücuk olan neyse zaten kucakta duracak her sekilde ama 3 yasindakini kucakta oyalamazsiniz. Cocugada yazik tasiyanada.
3 5 saat deseniz neyse diyecegim ki o bile zorlar. 19 saat imkansiz huniyi takarsiniz kafaniza. Sinirlenip soylenseniz oda kavga sebebi olur. Buyuk ihtimal cocuklari yaniniza verip kendisi tekli koltukta uyuya uyuya yapar yolculugunu.

Sonuna kadar diretin derim, agzimizin tadiyla gidelim diye girin kanina.

Ben gitmezdim. Kendi gidip gelsin. Kavgasını da etmezdim. Otobüs yolculuğu ederken üç koltuk alıyoruz. Ama çektiğimiz yol 8-9 saat. Benim memleket 16 saat hiçbir şartta otobüsle gitmem. Çocuk olmasa da gitmem.

Back
X